Dodaj do ulubionych

Poduszka na deformacje główki

27.04.18, 11:50
Witam. Zauważyliśmy, że główka naszego 4 miesięcznego dziecka robi się płaska z tyłu od spania na plecach. Dodam, że w ciągu dnia kładziemy małego na brzuchu, jednak układanie go do snu na boku nie wchodzi w grę. Stąd moje pytanie, czy macie doswiadczenie z poduszkami zapobiegającymi spłaszczeniu/deformacji główki? Spotkałam się z firmami head care i mimos. Którą wybrać??
Obserwuj wątek
    • paulina_budzinska Re: Poduszka na deformacje główki 30.04.18, 19:00
      Drodzy Państwo,

dobrze dobrana dla dziecka poduszka korygująca może pomóc w znaczącym stopniu. Mam sporo doświadczeń z różnymi poduszkami i jeśli waha się Pani pomiędzy tymi dwiema firmami, to zdecydowanie polecam tę drugą.

Pozdrawiam!
      • sweetdew Re: Poduszka na deformacje główki 05.05.18, 07:49
        Dziękuję bardzo za opinię
      • goskamm Re: Poduszka na deformacje główki 18.01.19, 15:54
        Ja zdecydowanie polecam Head Care, po 2 tyg była widoczna poprawa. Mieliśmy na początku tą drugą i nie pomogła.
        • annwar Re: Poduszka na deformacje główki 20.01.19, 20:27
          Witam, moja córka miała spłaszczona głowę po lewej stronie z powodu asymetrii ulozeniowej. Chodziliśmy na rehabilitacje i zalecono nam tez poduszkę head care, która baaaardzo pomogła :) Tak wiec polecam. W sumie nadal mam ja w domu i chętnie odsprzedam, jeśli znajdzie się zainteresowany ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka