gwahir 06.02.04, 12:02 Spesze donieść że 100m za stacją benzynową w Orzechu jadąc ze strony Piekar Śląskich pojawi się fotoradar. Nózki z gazu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: forman5 Re: Fotoradar IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 06.02.04, 15:19 Wiemy i dziękujemy za info. Chciałem dodać że tuż przed przejściem dla pieszych z pulsującym światłem Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Fotoradar 06.02.04, 15:22 Gość portalu: forman5 napisał(a): > Wiemy i dziękujemy za info. > Chciałem dodać że tuż przed przejściem dla pieszych z pulsującym światłem gwahir, jest juz taki wątek. nie robic balaganu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erskine Re: Fotoradar IP: *.protonet.pl 06.02.04, 17:26 za pózno, juz zaplacilam mandat Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Fotoradar 11.03.04, 08:12 gwahir napisał: > Spesze donieść że 100m za stacją benzynową w Orzechu jadąc ze strony Piekar > Śląskich pojawi się fotoradar. > > Nózki z gazu. Tak oto on wygląda nie tylko w Orzechu ! www.superexpress.pl/iso/Dzisiaj/Regiony/KatNews/katnews_2.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Fotoradar 11.03.04, 22:59 - Od kilku tygodni analizujemy reakcje kierowców i wynika z nich, że teraz częściej mandaty z fotoradarów dostają mieszkańcy spoza naszego województwa. Bo nasi już zdejmują nogę z gazuÉ - opowiada podinspektor Zygmunt Szywacz z wojewódzkiej "drogówki". Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Fotoradar 11.03.04, 23:00 trzebaby to wrzucic na jakas mapke :) Miejsca, w których mogą stać fotoradary - Droga nr 1: Kolonia Poczesna, przy skrzyżowaniu z drogą wojewódzką nr 904 w kierunku Blachowni; Siedlec Duży, na odcinku prowadzącym przez wieś Będzin Łagisza przy skrzyżowaniu z drogą do lotniska w Pyrzowicach; Piasek, na peryferiach Pszczyny. - Droga nr 81 (popularna "Wiślanka"): Woszczyce, kilka kilometrów przed Żorami; Skoczów, na trasie przez miasto. - Droga nr 941: Ustroń, przy skrzyżowaniu ze zjazdem z trasy do centrum miasta. - Droga nr 911 (z Bytomia do Świerklańca): Orzech, za Piekarami Śląskimi w stronę Świerklańca Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Fotoradar 16.03.04, 07:33 Bywa i tak ! miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,1968367.html Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Fotoradar 23.03.04, 13:39 Podobno niebieskie chłopaki mają problem z wysyłaniem mandatów na czas a jak mija 30 dni to kierowca już musi się stawić przed sądem! Gdzie ja to czytałem - gdzieś w necie... onet albo gazeta. L. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Fotoradar 23.03.04, 14:13 loggic napisał: > Gdzie ja to czytałem - gdzieś w necie... onet albo gazeta. miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,1982797.html > Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Fotoradar 24.03.04, 07:48 forman5 napisał: > loggic napisał: > > > > Gdzie ja to czytałem - gdzieś w necie... onet albo gazeta. > > > > miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,1982797.html :) Dzięki! L. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Fotoradar 24.03.04, 18:27 no to jak? to nich przedluza czas zaplaty! poza tym powinien byc liczony od mom. otrzymania listu... czli kierowca musi placic za nieudolnosc policjantow.... :\ Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Fotoradar 24.03.04, 18:25 znajomy zaparkowal sobie auto i poszed powiedzmy do sklepu... wrocil auta nie bylo... zglosil kradziez, policjanci anulowali zgloszenie bo auto stalo na parkingu policyjnym... po tygodniu im sie przypomnialo zeby go powiadomic... teraz zeby odebrac auto musialby zaplacic ponad 2tys.zl co oczywiscie przekracza wartosc samochodu :/ wiec powiedzial im zeby sobie ten samochod... zatrzymali dla siebie.... moznaby to nazwac kradziezą przez prawo.... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Fotoradar 24.03.04, 18:29 w opolu tez takie cudo stoi... widzialem nawet jak wymieniali dysk :) to jest na tej obwodnicy co sie na nia wjezdza za mostem, ale jest ustawiony w przeciwna strone zaraz przy przejsciu dla pieszych... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Fotoradar 24.03.04, 19:58 Mamy zmotoryzowanych gośći na naszym forum z Rudy,proszę was o podanie stałego miejsca fotoradaru bądż ulubionych miejsc postoju policji drogowej. Ostatnio często jestem w Rudzie,rodzinka woli Cinema-City od Multikina w Zabrzu. Możecie też podac lokalizację w innym sąsiednich miastach Chorzów,Świętochłowice itd. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Fotoradar 28.04.04, 16:53 fakty.interia.pl/wiadomosci/news?inf=496522 Na początku gdy instalowali pomyślałem sobie,że znajdzie się ktoś kto będzie chciał to urządzenie spalić.Długo nie trzeba było na to czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Fotoradar 28.04.04, 20:55 forman5 napisał: > > > fakty.interia.pl/wiadomosci/news?inf=496522 > > Na początku gdy instalowali pomyślałem sobie,że znajdzie się ktoś kto będzie > chciał to urządzenie spalić.Długo nie trzeba było na to czekać. eeeeehehehehe szczerze mowiac dosc nieudolnie to ktos podpalil.... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Fotoradar 28.04.04, 21:54 dr_scott napisał: > eeeeehehehehe > szczerze mowiac dosc nieudolnie to ktos podpalil.... hehehe :D ino drzwiczki sie spoloły :) hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Fotoradar 06.05.04, 13:53 gwahir napisał: > Spesze donieść że 100m za stacją benzynową w Orzechu jadąc ze strony Piekar > Śląskich pojawi się fotoradar. > > Nózki z gazu. Mimo że obligatoryjnie obowiązuje 50 tka to przed w/wym radarem przed nazwą miejscowość Orzech postawili znak 50.Widocznie drogowcy też nie wiedzieli i postawili. Podziękujmy ekipie Pola i Milera za jasno i w porę ustanowione rozporządzenia bądż ustawy ! Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Fotoradar 06.05.04, 13:56 forman5 napisał: > Mimo że obligatoryjnie obowiązuje 50 tka to przed w/wym radarem przed nazwą > miejscowość Orzech postawili znak 50.Widocznie drogowcy też nie wiedzieli i > postawili. > Podziękujmy ekipie Pola i Milera za jasno i w porę ustanowione rozporządzenia > bądż ustawy ! A ja się zastanawiam, kto tego w ogóle będzie przestrzegał? Oczywiście przed fotoradarem każdy kto o nim wie, ale potem? Ten przepis jest tak durny, że już gorzej być nie może. Ale oczywiście tego się można spodziewać po takich tytanach intelektu jak superduet M&P. L. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Fotoradar 05.03.05, 07:13 Bezduszne urządzenie czy bezduszny człowiek ? miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,2585984.html Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Fotoradar 09.03.05, 07:31 forman5 napisał: > Bezduszne urządzenie czy bezduszny człowiek ? > > > miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,2585984.html Fotoradar z Orzecha taki numer wykręcił. miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,2589726.html Odpowiedz Link Zgłoś
fotoradar1 Re: Fotoradar 10.03.05, 17:34 ale stronka !!!!! polecam dla kierowców www.safetycam.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
fotoradar1 Re: Fotoradar 10.03.05, 17:37 www.safetycam.pl/ www.safetycam.pl/ www.safetycam.pl/http://www.safetycam.pl/ www.safetycam.pl/ www.safetycam.pl/ www.safetycam.pl/http://www.safetycam.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś