Dodaj do ulubionych

Kupiekomputery: Spectrum, Atari, Commodore, Amiga

IP: *.i.czest.pl 16.02.04, 09:10
Kupie mikrokomputery 8/16-bitowe: ZX Spectrum, Atari, Commodore, Amstrad,
Amiga, cartridge plus osprzęt do nich w stanie dobrym
i bardzo dobrym
(za wyjątkiem Commodore 64, Amiga 500, Atari 65XE).

Kontakt: smokers@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • loggic Re: Kupiekomputery: Spectrum, Atari, Commodore, A 16.02.04, 09:26
      Commodore 128 C?
      L.
    • dr_scott Re: Kupiekomputery: Spectrum, Atari, Commodore, A 16.02.04, 12:08
      Gość portalu: SMOK napisał(a):

> Kupie mikrokomputery 8/16-bitowe: ZX Spectrum, Atari, Commodore, Amstrad,
      > Amiga, cartridge plus osprzęt do nich w stanie dobrym
      > i bardzo dobrym
      > (za wyjątkiem Commodore 64, Amiga 500, Atari 65XE).
      >
      > Kontakt: smokers@gazeta.pl

jakis cennik?
      • artektg Re: Kupiekomputery: Spectrum, Atari, Commodore, A 16.02.04, 20:43
        Kup Pan C64 ;)
        • dr_scott Re: Kupiekomputery: Spectrum, Atari, Commodore, A 16.02.04, 20:57
          mam gdzies jeszcze commodorka. bo amisia juz poszła
          • artektg Re: Kupiekomputery: Spectrum, Atari, Commodore, A 16.02.04, 22:54
            na kasetki czy dyskietki :) ?
            • dr_scott Re: Kupiekomputery: Spectrum, Atari, Commodore, A 16.02.04, 22:55
              artektg napisał:

> na kasetki czy dyskietki :) ?

na kasety. mam chyba nawet kilkanascie kaset jeszcze
              • artektg Re: Kupiekomputery: Spectrum, Atari, Commodore, A 16.02.04, 23:04
                Ja też :) A pamiętasz te czasy jak się pięknie czekało aż się gierka wgra :))
                i ta melodia wgrywania :)) .. + szukanie po Gorach kaset z grami ;))
                • dr_scott Re: Kupiekomputery: Spectrum, Atari, Commodore, A 16.02.04, 23:09
                  artektg napisał:

> Ja też :) A pamiętasz te czasy jak się pięknie czekało aż się gierka
                  wgra :))
                  > i ta melodia wgrywania :)) .. + szukanie po Gorach kaset z grami ;))

najgorzej jesli glowica byla przestawiona i sie zle wgrywalo.
                  trzeba bylo ustawiac perfekcyjnie.
                  ale zawsze warto bylo czekać!
                  • artektg Re: Kupiekomputery: Spectrum, Atari, Commodore, A 16.02.04, 23:13
                    Na początku nie miałem śrubokręcika :( Coś okropnego .. ale jak już się miało
                    to jazda była ;)) .. a tych kaset do dziś z 50 mam :}
                    • dr_scott Re: Kupiekomputery: Spectrum, Atari, Commodore, A 16.02.04, 23:15
                      artektg napisał:

> Na początku nie miałem śrubokręcika :( Coś okropnego .. ale jak już się miało
                      > to jazda była ;)) .. a tych kaset do dziś z 50 mam :}

i zeszycik z rozpiską gier i stanu licznika w magnetofonie :)
                      • artektg Re: Kupiekomputery: Spectrum, Atari, Commodore, A 16.02.04, 23:17
                        a ja mam zeszycik z moimi recenzjami ;)) koń by się uśmiał ihaaaaaaaaa
                        haaaaaa ;D
                    • loggic Re: Kupiekomputery: Spectrum, Atari, Commodore, A 17.02.04, 08:13
                      artektg napisał:

> Na początku nie miałem śrubokręcika :( Coś okropnego .. ale jak już się
                      miało
                      > to jazda była ;)) .. a tych kaset do dziś z 50 mam :}

A ja to sobie śrubokręcik (taki pierwszy) zrobiłem w Bytomiu kładąc szpilkę na
                      tory tramwajowe. Fajnie ją rozprasowało i pasował jak ulał :)
                      L.
                      • dr_scott Re: Kupiekomputery: Spectrum, Atari, Commodore, A 17.02.04, 08:18
                        loggic napisał:

> artektg napisał:
                        >
                        > > Na początku nie miałem śrubokręcika :( Coś okropnego .. ale jak już się
                        > miało
                        > > to jazda była ;)) .. a tych kaset do dziś z 50 mam :}
                        >
                        > A ja to sobie śrubokręcik (taki pierwszy) zrobiłem w Bytomiu kładąc szpilkę
                        na
                        > tory tramwajowe. Fajnie ją rozprasowało i pasował jak ulał :)
                        > L.
                        >

musial byc strasznie nieporęczny....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka