bulczanka 17.03.11, 23:57 wiadomosci.onet.pl/kraj/kolejna-wpadka-komorowskiego-bul-polakow,1,4213928,wiadomosc.html Durnia mamy za prezydenta! Powinien wsadzić se łeb do kibla i zrobić bul bul bul. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pink_alois Re: Bul 18.03.11, 02:37 oświecony się odezwał. Skoro jest dureń a ty deklu jesteś światły to dlaczego on jest prezydentem a ty trollem forumowym a nie odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Bul 18.03.11, 12:44 Jak poznać, że Bronek powie głupotę? Otwiera buzię. A dlaczego wstaje wcześnie? Bo śpi z otwartymi ustami. A jak już się zerwie z łóżka, to, wbrew swoim zaprzeczeniom, ciągle lubi zapolować: tropi własne stopy i skutecznie do nich strzela. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Bul 18.03.11, 13:40 Ortografia to nie jest moja mocną strona, ale faktycznie prezydent powinien wiedzieć jak pisze się kilka słów tekstu, który może być czytany przez ogół. Może wypił jakieś świństwo dzień wcześniej? Na przyklad wódkę z colą lub sokiem. Picie takich wrednych mieszanin wpływa negatywnie na prawidłowe działanie łba. Zdrowie wasze! Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Bul 18.03.11, 17:10 Oby to wynikało z nietrzeźwości kielonku. Podobno Bronek zaprosił Jarka na "obiat". Czy tak pisze Prezydent Polski?! Na bank ktoś mu czegoś wlał do "wutki". Odpowiedz Link Zgłoś
pink_alois Re: Bul 18.03.11, 21:40 Podobno, cóś -gdzieś, ten tego, to-tamto, mniej więcej, Ten sposób bredzenia świadczy o: a - intelekcie b - wysokiej wiedzy OŚWIECENIE TROLLA Za obiat to dziękował wysokokwaczący. Tłumaczenia. Bronek - błąd to błąd i trzeba za niego przeprosić. Yaro - Naprawdę tak napisałem?, przecież wiem, że obiad pisze się przez "d", może to było niewyraźne, wynikające z mojego stylu pisania. Dziennikarz - Nie - potwierdził to grafolog. Yaro - No to tym bardziej trzeba przed wyborami robić dyktanda (które wcześniej z uśmiechem zalecał Bronkowi) Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Bul 18.03.11, 22:40 Nie sympatyzuję z Kaczyńskim, ale w mediach już odtrąbiono, że jego T wynika jedynie z niechlujnego pisma i rzekoma literka jest efektem napisania linijkę wyżej litery Y, której ogonek stanowi daszek domniemanej literki T Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Bul 18.03.11, 22:42 deser.pl/deser/1,111857,9283020,Wpadki_Komorowskiego__A_Kaczynski_pisze__obiad__przez.html tutaj link do tej informacji. Zresztą to wszystko drobiazgi. Zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
pink_alois Re: Bul 18.03.11, 22:55 Czytałem już wcześniej, nic podobnego, o tym że to byk wypowiadał się biegły grafolog Nawet gdyby przyjąć taką tezę to wtedy pozostaje " l " czy to wygląda na "d"? Odpowiedz Link Zgłoś
pink_alois Re: Bul 18.03.11, 23:16 Oglądałem konferencje prasową PiS-u rano, dziennikarka zapytała Kaczego co sądzi o "narud" Kaczy odpowiedział, że to jest powód aby przed wyborami robić dyktanda. Drugi dziennikarz zapytał jak w takim razie wytłumaczy to, że obiad napisał przez "t" Kaczyński powiedział że wie jak pisze się obiad ale to pewnie wynik jego niechlujnego pisania, dziennikarz powiedział, że przed publikacją poproszono grafologa o ekspertyzę Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Bul 18.03.11, 23:21 Wszystko to drobiazgi alois, które na nasze życie wpływu nie mają. Teraz czas się napić, śnieg zasypuje okienko mojej piwnicy. Zdrówko i dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś