martino_tg 28.04.11, 10:09 Zapraszam na profil Starych Tarnowic Stare Tarnowice na Facebooku Profil informacyjny. Będą na nim zamieszczane wydarzenia kulturalne, sportowe oraz wszelkie informacje związane ze Starymi Tarnowiczami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlot_na_hanysa Re: Stare Tarnowice na Facebooku 28.04.11, 17:24 20 lat na to czekałem, news roku. Teraz forum opustoszeje i wszyscy z zapartym tchem będą śledzić co dzieje się w lokalnej stolicy filozofów forumowych. Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Stare Tarnowice na Facebooku 28.04.11, 20:49 mlot_na_hanysa napisała: > 20 lat na to czekałem, news roku. > Teraz forum opustoszeje i wszyscy z zapartym tchem będą śledzić co dzieje się w > lokalnej stolicy filozofów forumowych. a alois zazdrosny bo go usunęli z Facebooka :) uznali jego zdjęcie główne za za bardzo obrzydliwe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mlot_na_hanysa Re: Stare Tarnowice na Facebooku 28.04.11, 21:01 Bercik nie wstydzisz się wypisywać takich bredni? Przecież o świadczy o poziomie twojego rozumu. Naprawdę nie stać cię na coś ciekawszego? Aaa zapomniałem, ty jesteś pisiorowaty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Stare Tarnowice na Facebooku 28.04.11, 22:25 mlot_na_hanysa napisała: > Bercik nie wstydzisz się wypisywać takich bredni? > Przecież o świadczy o poziomie twojego rozumu. > Naprawdę nie stać cię na coś ciekawszego? > Aaa zapomniałem, ty jesteś pisiorowaty!!! Jeśli bym miał się czegoś wstydzić to tego że ci w ogóle odpowiadam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mlot_na_hanysa Re: Stare Tarnowice na Facebooku 28.04.11, 22:29 Jak chcesz popisać to musisz bo nikt z tobą nie gada, prowadzą akcje oświatową dla przymulonych ale mam poważne wątpliwości czy coś z tego zrozumiesz nie wspominając o logicznej analizie. Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Stare Tarnowice na Facebooku 01.05.11, 15:28 Nie jestem na fejsie i nie będę. Zniechęcają mnie do niego takie śmieci: ulubiency.wp.pl/gid,13279248,kat,1012383,title,Boo-pies-ktory-podbil-Facebooka,galeriazdjecie.html?ticaid=1c39f&_ticrsn=3 Odpowiedz Link Zgłoś