Dodaj do ulubionych

Kaczyński podpisze cyrograf

18.11.11, 21:34
Z całym szacunkiem do opozycji ,ale nie może być tak ,że jak chcemy coś zmienić to musi być "krwawa rewolta" . Kaczyński najpierw już podburza kiboli do burd a teraz ,młodzież .
www.rmf24.pl/fakty/polska/news-kaczynski-po-expose-utworzymy-z-mlodymi-front-oporu,nId,387251
Obserwuj wątek
    • korpaczek Re: Kaczyński podpisze cyrograf 18.11.11, 21:43
      nooooooooooooooo.com/
      • strefas Re: Kaczyński podpisze cyrograf 18.11.11, 21:55
        :) kropek to nie zdrada :) bo jesteśmy po tej samej stronie ,tylko ,nie możemy pogłębiać agresji ,która prowokuje PO .
        • korpaczek Re: Kaczyński podpisze cyrograf 18.11.11, 22:04
          heh
          • wdch_po Re: Kaczyński podpisze cyrograf 18.11.11, 22:07
            dobra ale gdzie ten cyrograf?
            • strefas Re: Kaczyński podpisze cyrograf 18.11.11, 22:12
              tytuł musi być intrygujący :) jest ok?
            • strefas Re: Kaczyński podpisze cyrograf 18.11.11, 22:38
              wdch_po napisał:

> dobra ale gdzie ten cyrograf?
              chodzi o to ,że podpisał by ten cyrograf nawet z Putinem ,tylko po to by wyru... Tuska ,co dla nas wszystkich nie za bardzo jest najlepszym rozwiązaniem .
              • strefas Re: Kaczyński podpisze cyrograf 18.11.11, 22:51
                co nie znaczy ,że Tusk zrobił by inaczej .
                • wdch_po Miler podpisze cyrograf z putinem 19.11.11, 03:04
                  kaczyński cyrograf z putinem?
                  poniosło cie w krainę abstrakcji
                  natomiast o wiele bliżej będzie zapewne starej nomenklaturze sld'owskiej
                  która niestety powraca: miler, senyszyn, kalisz, czarzasty
                  moze jeszcze jakubowska wróci?

ps
                  tytuł w porządku wg ciebie?
                  • strefas Re:Oboje podpiszą cyrograf z diabłem 19.11.11, 10:42
                    tylko żeby jeden drugiego wykończył (Tusk i Kaczyński)
                    SLD tak sie naprzykrzyło Rosji ,ze Kwachu jak był tam z wizytą to w poczekalni czekał chyba godzinę .To było podziękowanie za wysłanie wojsk do Iraku.
                    • wdch_po Re:Oboje podpiszą cyrograf z diabłem 19.11.11, 16:01
                      a nie pamiętasz jak się nawalił z towariszczami?
                      przypominam:
                      www.youtube.com/watch?v=lwIDsdy7qT0
                      ja pamiętam (i pamietam także że wzmianka o tym w gazecie wyborczej była gdzieś w środku drobnym maczkiem)
                      a z innej beczki
                      stare dziady sldowskie wracają
                      to koniec sld
                      ps
                      potknięcia Kaczyńskiego... te były na pierwszej stronie
                      GW to shit
                      • strefas Re:Oboje podpiszą cyrograf z diabłem 19.11.11, 16:26
                        co by o nim nie mówić, to był najlepszy Polski prezydent ,to że pokazał się pijany tam gdzie nie powinien to niewątpliwie zasługuje na potępienie ,ale po za tym też miał swoje plusy,to jest to o czym pisałem już wcześniej ,że każdy ma jakieś swoje oblicza ,nie wszystko co zrobi Tusk jest piękne ,i też nie wszystko co powie Kaczyński jest głupie ,SLD jest bardziej stonowane ,a to co już zrobiło dla kraju nie podlega żadnym dyskusją ,że to fachowa robota .Nie faworyzuje SLD ,bo też ma złe oblicza chociażby ten filmik ,mam inne zdanie na temat in vitro ,homoseksualistów , i innych pierdół ,bo to pierdoły w stylu krzyż w sejmie itp.Najważniejsza jest gospodarka ,ekonomia z ludzką twarzą i w tej dziedzinie SLD ma największe doświadczenie.
                        • wdch_po Pierwszy Miler podpisze cyrograf z diabłem 19.11.11, 17:49
                          www.youtube.com/watch?v=4UEoRN9asdw
                          tak był najlepszym pijanym prezydentem polski
                          drugiego tak pijanego nie było
                          i tak często publicznie
                          • strefas Re: Pierwszy Miler podpisze cyrograf z diabłem 19.11.11, 18:29
                            chyba lepiej z kimś się po przyjacielsku napić , niż wiecznie mnożyć konflikty, co ?
                            • net.kielonek Re: Pierwszy Miler podpisze cyrograf z diabłem 20.11.11, 11:13
                              Masz rację strefas.
                              Nieufni ludzie z partii wiecznie przegrywającego wybory nawet sympatyczne picie wódki
                              potrafią nazwać zbrodnią.
                              Zdrowie optymistów i przestańcie wszyscy tylko smucić na tym forum o polityce.
                              Nie szkoda Wam czasu, nie macie ciekawszych problemów?
                              • strefas Re: Pierwszy Miler podpisze cyrograf z diabłem 20.11.11, 11:26
                                Kielonku uwierz mi ,że wolałbym pisać o "Dupie Marynie" niż o polityce ,ale nie idzie ,bo z dnia na dzień ubywa "opcji wybory" prowadzących do rozwijania się ,nie tylko dla mnie bo i dla ciebie też.Rządowi brakuje wyobraźni ,aby zbudować "coś" i nie chodzi tu o stadiony i autostrady tylko o narzędzia którymi moglibyśmy się posłużyć w opcjach planowania przyszłości .
                                • net.kielonek Re: Pierwszy Miler podpisze cyrograf z diabłem 20.11.11, 22:59
                                  Mam w dupie wyobraźnię rządu, mam w dupie opozycję, koalicję, sodalicję Marjańską
                                  i obchody chrztu Rusi.
                                  Gardzę małostkowością, ciasnymi strachami i brakiem horyzontów.
                                  Nie znoszę ciepłej wódki, Kaczyńskiego i telewizji.
                                  Lubię ciepłe piece, mądre kobiety i kubańską muzykę.
                                  Kocham Azora, wiersze Herberta i pana Heńka, który puszki po piwie dla mnie odklada.
                                  I życie diabelnie kocham, jak wlasne flaki
                                  Zdrówko!
                                  • strefas Re: Pierwszy Miler podpisze cyrograf z diabłem 21.11.11, 21:15
                                    nie martw się rząd też cie ma w dupie :)
                                    zdrówko!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka