Dodaj do ulubionych

Jest protest !!

16.01.12, 14:17
Kto sie przyłączy do protestu ? chcą nam unieważnić karty chipowe ,jest protest na Facebooku
www.dziennikzachodni.pl/artykul/493889,ras-przeciwko-likwidacji-kart-chipowych-jest-akcja-na,id,t.html
Obserwuj wątek
    • robingut Re: Jest protest !! 16.01.12, 14:39
      Minister oczywiście ma rację, a autor artykułu najprawdopodobniej nie.
      • strefas Re: Jest protest !! 16.01.12, 15:12
        po interwencji szefa PO i premiera prezes zmienił zdanie ,ale i tak los kart wisi na cienkim włosku,polecam przeczytać komentarze nie tylko śluzaków
        • robingut Re: Jest protest !! 16.01.12, 22:37
          Stefas, te karty może były dobre kiedyś, ale już nie są. Dzięki bajzlowi nikt na ich podstawie nie stwierdzi, czy jesteś czy już nie jesteś ubezpieczony. W tym jest sęk.
          Ale receptę z nich bez problemu można wydrukować. Ja jestem czasem drań, więc poszedłem dziś po receptę, żeby sprawdzić jak to wygląda w praktyce.
          Musisz mieć kartę, kwit że płacisz składkę, potem się z karty drukuje recepta.
          Wielkie ułatwienie to nie jest, ale trwa troszkę szybciej niż gęsim piórem.
          Amen.
          • strefas Re: Jest protest !! 16.01.12, 22:48
            gdzieś ktoś ponoć napisał ,że chcą zrezygnować z tego systemu bo nie będzie pasować do nowego miedzy krajowego ...tylko kiedy? to tak jakby złamać łopaty i czekać na koparkę
            • wdch_po Re: Jest protest !! 16.01.12, 23:37
              parę dni temu parandowska w tok fm mówiła
              że sa ogromne szanse na to aby unia cofnęła kasę na ten nowy system z powodu bałaganu i zaniedbań
              czyli polska w rozp..budowie
            • robingut Re: Jest protest !! 17.01.12, 00:03
              Napisałem tylko to co wiem.

Obaj macie chyba dzieci. Pewnie się uczą, obserwują was, coś wiedzą. Dajcie im teraz kasę, kluczyki do auta i plenipotencje do rządzenia firmami i całym domem. No wszystkim. Nie wtykajcie się do niczego, nawet jak pójdą do lasu. Do wytrawnego zbója z dalekiego Sherwood..
              Od niemal 20 lat to są rządy dzieci. Oni według mnie chcą, ale nie potrafią. Nie rozumiecie tego?
              Kierowanie państwem ich przerosło. Bo nie wystarczy tylko grzać mieszać wody, żeby była zupa. Nie wiem czy mogło być inaczej, ale widzę co jest i końca tego nie widać.
              • demon-to-ja Re: Jest protest !! 17.01.12, 00:15
                Z bólem serca się pod tym podpisuję :( Tusk to naczelny "Alchemik"
                • strefas Re: Jest protest !! 17.01.12, 00:18
                  Ja to już widziałem rok temu ,co nie zapowiadał to lipa ,albo wielkie nieporozumienie .Ludzie mówili ,ze ma wyjątkowego pecha ,to powódź, to trąba powietrzna ,a tera się okazuje ,że ten pech to jego fart bo późno wyszło ,że nie wiele może i umie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka