Dodaj do ulubionych

Patrzcie ludzie jakiego kretyna wybraliście

26.01.12, 18:46
www.rmf24.pl/raport-koniec-wolnego-internetu/acta-fakty/news-nalepka-z-loginem-i-haslem-na-laptopie-premiera,nId,431289
Obserwuj wątek
    • korpaczek Re: Patrzcie ludzie jakiego kretyna wybraliście 26.01.12, 19:57
      Zostaw admin1 w spokoju.
      • strefas Re: Patrzcie ludzie jakiego kretyna wybraliście 26.01.12, 20:44
        I jak NATO ma nas traktować ,Unia Europejska ? im tablety w głowie, a komórka to szczyt techniki ,Kaczyński to przynajmniej sam się przyznał ,że się nie zna ,ryży rżnie ważniaka a to burok i ziemniok w jednym :)
        • strefas Re: Patrzcie ludzie jakiego kretyna wybraliście 26.01.12, 21:24
          Ktoś napisał ,że on ma buty podpisane :lewy,prawy :))
          • amadeo214 Re: Patrzcie ludzie jakiego kretyna wybraliście 27.01.12, 10:56
            A jak nazwać Ciebie, że tak skromnie spytam ?
            • strefas Re: Patrzcie ludzie jakiego kretyna wybraliście 27.01.12, 11:17
              Po miedzy mną i premierem jest OGROMNA RÓŻNICA ,ja nie muszę podpisywać butów (prawy,lewy) pamiętam hasła i nie są one aż tak dziecinne ,poza tym ja odpowiadam za 20stu ludzi ,a on za miliony ,ja dbam o każda wydaną złotówkę a on nie liczy się z miliardami złotych i to nie jego tylko swoich podopiecznych .Morał taki ja jestem odpowiedzialny ,on nie .
              • amadeo214 Re: Patrzcie ludzie jakiego kretyna wybraliście 27.01.12, 12:55
                Kłamiesz.
                Nie tak dawno pisałeś ze zatrudniasz 8 ludzi i zmniejszysz zatrudnienie o 2 tj, 25%.
                Twoja odpowiedzialnośc , sądząc po słowach które tu piszesz/byki/ jest ŻADNA.
                • jerry_72 oj stefan, stefan 27.01.12, 13:09
                  Stefan zatrudnia tylu ludzi ,że się już w tym pogubił.

Słyszałem, że ma dostać żółwia biznesu za 2012 rok:)
                  • strefas Re: oj stefan, stefan 27.01.12, 14:50
                    Liczyłem jeszcze rodzinę ...tępaki
                    • strefas Re: oj stefan, stefan 27.01.12, 15:28
                      poza tym zatrudniam 5 ludzi.
                      • amadeo214 Re: oj stefan, stefan 27.01.12, 15:46
                        Znam to "rodzinka w wspólnym biznesie".
                        Na każdego coś przepisane.
                        Zatrudniasz "aż" 5 osób ?
                        Tyś gorszy od Premiera Tuska, planowałeś zwolnić 2 a tu raptem zwolniłeś 3 ?
                        Zredukowałeś zatrudnienie o ok. 37,5% ,a Rządowi wytykasz bezrobocie w skali ok.12% ?
                        • strefas Re: oj stefan, stefan 27.01.12, 16:50
                          A co ?coś niezgodnego z prawem ?:)))
                          • amadeo214 Re: oj stefan, stefan 28.01.12, 03:36
                            Nie tyle z prawem ile z rozsądkiem
              • wdch_po Re: Patrzcie ludzie jakiego kretyna wybraliście 28.01.12, 07:53
                odpowiadasz za firme co ma 20 ludzi
                i masz jeszcze tyle czasu a by pisać tutaj
                hmmm
                zdumiewające
                twój interes może się zawalić!
                • strefas Re: Patrzcie ludzie jakiego kretyna wybraliście 28.01.12, 10:22
                  Bez paniki:) mam czas bo leczę kontuzje ,co do pracowników to wystarczy ,że przed skarbówką i ZUSem się tłumaczę przed człowiekiem który nie potrafi zdać prawka nie mam zamiaru .
                  • amadeo214 Re: Patrzcie ludzie jakiego kretyna wybraliście 31.01.12, 06:33
                    Tłumaczysz się z ................ błędów ?
                    • strefas Re: Patrzcie ludzie jakiego kretyna wybraliście 31.01.12, 11:15
                      Stać mnie na księgowe :)
                      • amadeo214 Re: Patrzcie ludzie jakiego kretyna wybraliście 09.02.12, 13:30
                        Zatrudniasz 8-iu ludzi i korzystasz z księgowych ?
                        Rozrzutny jesteś
                        • strefas Re: Patrzcie ludzie jakiego kretyna wybraliście 09.02.12, 13:54
                          cZYSTY ubEK Z CIEBIE :)
                          • amadeo214 Re: Patrzcie ludzie jakiego kretyna wybraliście 09.02.12, 14:00
                            Dziś Ub-ek brzmi "dumnie", sam JarKacz zatęsknił wczoraj za tym
                            • komandor36 Re: Patrzcie ludzie jakiego kretyna wybraliście 09.02.12, 15:43
                              Oby dwoje z ryżym są siebie warci .
                              • figa-fidze Re: Patrzcie ludzie jakiego kretyna wybraliście 09.02.12, 16:55
                                OBYDWOJE - strfasodemonikukomandorze.
                                Strefasodemonikokomandor pracuje ?
                                Dziwne.
                                Całe dnie spędza w internecie, kłóci się ze wszystkimi, jęczy i narzeka, zakłada dziwaczne fora.
                                Ten faceik nie ma czasu na zajmowanie się czymś takim, jak praca.
                                On nie jest w stanie zatrudnić samego siebie.
                                Teraz nastąpi atak na mnie, facia trzy w jednym.
                                Wściekaj się, ja sobie poczytam.
                                Do jutra trzy w jednym.
                                • strefas Re: Patrzcie ludzie jakiego kretyna wybraliście 09.02.12, 17:20
                                  Na ścisłość moja praca jest oparta na internecie :)a dokładnie na kontroli "GPS" .Zawsze mogę kogoś zwolnić i samemu jeździć w trasy :) taka opcja pasuje ci kretynie?
                                  • amadeo214 Re: Patrzcie ludzie jakiego kretyna wybraliście 09.02.12, 19:19
                                    Jak na razie to z Twej pracy pożytku żadnego.
                                    • strefas Re: Patrzcie ludzie jakiego kretyna wybraliście 09.02.12, 19:29
                                      i co nicki ci się popieprzyły ?
                                      • amadeo214 Re: Patrzcie ludzie jakiego kretyna wybraliście 09.02.12, 19:33
                                        Jak Twoje pytanie ma się do tego co wyżej ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka