mjozek19 11.05.12, 15:56 ile on ma lat ? i ile lat z tego sumiennie i ciężko przepracował ? , żeby mógł decydować jak długo ludzie pracujący muszą charować aby dostać emeryture ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerry_72 a co to ma do rzeczy? 11.05.12, 20:41 Ile ma lat? Pewnie więcej niż 19:) Wiek nie ma nic do rzeczy, został wybrany na posła w demokratycznych wyborach przez osoby w różnym wieku, pewnie również przez ludzi, którzy wiele lat sumiennie i ciężko pracowali, jak napisałeś. Wniosek? Post od czapy, jakbyś nie zrozumiał- bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
staryztg Re: a co to ma do rzeczy? 11.05.12, 21:10 Jerry-jesteś ostatnią osobą która może tu mówić komuś o sensowności pisania na tym forum. Co do tematu poseł ma ok.34 lat jest znany w TG z klientelizmu ,jak większość radnych PO zawsze maja jakieś inne cele swojej działalności na arenie polityki regionalnej i nie twierdzę ,ze to dotyczy tylko radnych PO ,jednym słowem to jest jedna wielka klika . Odpowiedz Link Zgłoś
jerry_72 Re: a co to ma do rzeczy? 11.05.12, 21:46 staryztg napisał(a): > Jerry-jesteś ostatnią osobą która może tu mówić komuś o sensowności pisania na > tym forum. > Co do tematu poseł ma ok.34 lat T. Głogowski ma nie ok. 34 lat ale 38 jak łatwo i szybko można sprawdzić u wujka google. Stary jesteś więc pewnie słabo się orientujesz w temacie korzystania z zasobów netu:) Odpowiedz Link Zgłoś
wdch_po Re: a co to ma do rzeczy? 11.05.12, 22:19 wiek nie ma tu nic do rzeczy :P ja jestem w wieku podobnym do tego posla a jednak jestem pewien że w temacie internetu a nawet podstawy dzięki której działa, czyli TCP/IP cie przeskoczę dwa razy :D huh Odpowiedz Link Zgłoś
yanus72 Re: Ile poseł Głogowski ma lat ?? 12.05.12, 10:32 Dziękujemy za reformę emerytalna naszemu ukochanemu posłowi Tomaszowi Głogowskiemu , cieszymy się że jak w/w poseł straci mandat to będzie pracował do 67 roku życia razem z wszystkimi swoimi kolegami i koleżankami proponuję np fizycznie przy budowie i łataniu dróg . Na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
wdch_po Re: Ile poseł Głogowski ma lat ?? 12.05.12, 11:21 szczególnie tych dróg które zostały naprędce sklecone za jego kadencji na potrzeby euro, w sumie to powinien je łatać za darmo w ramach luzu Odpowiedz Link Zgłoś
l.is Re: Ile poseł Głogowski ma lat ?? 12.05.12, 13:53 Jestem ciekaw ile poseł Głogowski ma lat.....pracy, bo z tego co sobie przypominam to nie za wiele. Poza epizodem akademickim to nie jest tego za wiele. P.S. filmik ze Stefanem i naszym Tomusiem gdzie nie chcą go wypuścić z sejmu. www.youtube.com/watch?v=3MPCC20SkKU&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Ile poseł Głogowski ma lat ?? 12.05.12, 14:02 Po raz pierwszy od 15 lat jestem pełen uznania dla "Solidarności" Odpowiedz Link Zgłoś
staryztg Re: Ile poseł Głogowski ma lat ?? 12.05.12, 14:08 W filmiku najbardziej podobał mi się ten stanowczy głos naszego osła "proszę się rozejść ....proszę się rozejść jak małe rozbrykane dziecko któremu zabrano zabawki :). Odpowiedz Link Zgłoś
demon-to-ja Re: Ile poseł Głogowski ma lat ?? 12.05.12, 18:34 Za mało żeby go uznać za seniora i posądzić ,że to efekt demencji starczej ,za dużo żeby uznać to za gó...arski wybryk Odpowiedz Link Zgłoś