strefas 02.02.13, 19:07 Płemier chce aby ustawę o związkach skonstruowali ci którzy obalili poprzednią ustawę.Patrząc na prace posła p.Grodzkiej a p.Głogowskiego to zastanawiam się GDZIE ON JEST JAK GO W ROBOCIE NIE MA!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demon-to-ja Re: Głogowski będzie mieć pole do POPiSu :) 02.02.13, 23:03 Też widziałem te statystyki wystąpień i interpelacji.Pani poseł Grodzka bije na łeb i szyje pana Głogowskiego swoją pracowitością i rzetelnością Odpowiedz Link Zgłoś
wdch_po Re: Głogowski będzie mieć pole do POPiSu :) 03.02.13, 19:35 a więc czy to Pan czy Pani i czy są w sobie zakochani? a z innej beczki jakie ten kobieton ma wykształcenie? co myśli o adopcji dzieci przez pary homoniewiadomo? Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Głogowski będzie mieć pole do POPiSu :) 03.02.13, 19:46 Co myśli to nie istotne ,ważne ,że musiała by spełnić kryteria adopcyjne a to już jest poza jej kompetencjami.A jeszcze dodam ,że p.Grodzka ma swoje dzieci i nie musi adoptować. Odpowiedz Link Zgłoś
wdch_po Re: Głogowski będzie mieć pole do POPiSu :) 03.02.13, 20:10 A jakie to ma znaczenia że ta pani ma dzieci z inną PANIĄ? może będzie chciała mieć nową rodzinę.... Jak ustanawiasz prawo musisz przewidzieć wiele możliwości strefas rozwijaj się, poszerzaj horyzonty Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Głogowski będzie mieć pole do POPiSu :) 03.02.13, 20:44 Wydech jesteś wzorem dla wszystkich upośledzonych,patrzcie!!! on umie przepisywać,czytać ,nawet udaje,że myśli :) Wszystkie istoty na tej planecie są dziećmi Bożymi,my możemy być szczęśliwi ,że obdarował nas jedną z płci,tacy jak p.Grodzka (choć to być może zły przykład) mają gorzej.Słyszałeś kiedyś o kobietach z penisem? i odwrotnie, mężczyznach bez penisa -są takie anomalia genetyczne,ale czy to powód do dyskryminacji? do póki jest to problem ich samych to nikt nie zwraca na to uwagi ,co innego gdy to ujawnią publicznie. Znałem kiedyś taką osobę ,aby żyć normalnie,po zmianie płci musiała wyemigrować z kraju bo tu tacy jak Ty wydechu"niedojeby", nie dawały jej na to szans. Odpowiedz Link Zgłoś
korpaczek Re: Głogowski będzie mieć pole do POPiSu :) 03.02.13, 21:27 oj strefas tu się mylisz to nie są dzieci "grodzkie" tylko Krzysztofa Bęgowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Głogowski będzie mieć pole do POPiSu :) 04.02.13, 01:31 Masz racje myliłem się,ale do Twojej poczytalności. Odpowiedz Link Zgłoś
korpaczek Re: Głogowski będzie mieć pole do POPiSu :) 04.02.13, 09:03 kurcze strefas ale Ty wyszczekany jesteś Odpowiedz Link Zgłoś