Dodaj do ulubionych

patologia na śląsku

23.07.14, 08:13
Witam po przerwie
Jarek czasem ma rację, i ja potwierdzam patole w branzy górniczej.
A głupie ryle idą protestować przeciwko rządowi.
Niech się wezmą za swoje zarządy!
Obserwuj wątek
    • alfa-1234 Re: patologia na śląsku 23.07.14, 11:45
      zarządy związkowe to największe nieroby i hieny zakładowe,własne biura,sekretarki nawet samochody służbowe (Mittal) a większość przewodniczących tych ze solidarności założyły własne firmy działające w zakładach(HCM S.A) i dojące kasiorę zakładową (stołówki,pralnie,szwalnie,sprzątanie całego zakładu,katering dowożący posiłki na wydziały produkcyjne,domy wypoczynkowe itd.)wykupiły majątek za psi pieniądz,prezes takiej firmy to zazwyczaj przewodniczący solidarnośći który zamiast zajmować się sprawami pracowników to patrzy własnego biznesu jak jeszcze się nachapać kosztem zakładu , i właśnie wypisałem się z tej bandy złodziei
      • wdhc_po Re: patologia na śląsku 23.07.14, 12:20
        a co tu tak cicho? moderatorek wszystkich wyciął?
        • robingut Re: patologia na śląsku 23.07.14, 22:59
          Ma przerwę jak ty.
          Yaro nigdy nie miał racji, dlatego mama kazała mu siedzieć w szafie.
          • strefas Re: patologia na śląsku 23.07.14, 23:10
            A kto jest tym modkem ?
            • robingut Re: patologia na śląsku 23.07.14, 23:57
              JHWH.ON. ONI. TY, nie ja.
              Ha, ha, ha:)))
              Ostatnim prawdziwym MODEM była tu KASICA. Była dobra, darmowa i - czytaj uważnie - sprawiedliwa., choć wtedy jeden polityczny temat lokalny, miewał i ponad 100 komentów. Fakt, że rzadko tak durnych jak dziś na onecie czy wirtualnej. Ale padła, bo nie można znieść każdej głupoty i raz się odezwała i prierdol....ęła tym ch..jową misją. Kiedyś takich MODOW było więcej, ale i komentatorzy byli inni.
              Dziś nie ma uczciwych modów, bo nieuczciwe są zatrudniające ich portale. Bo one są sprzedajne, a dopiero potem MOD.
          • wdhc_po Re: patologia na śląsku 24.07.14, 09:05
            Nie miał racji kutz głosując na PO
            i twierdząc że nie ma mafii węglowej, bo on nie ma pojęcia o zyciu
            teraz pokazali znowu jakiegoś pisarza w tvn, człowieka który się z choinki urwał
            który twierdzi że jest wszystko ok na śląsku
            i stąd wiem że tv kłamie i manipuluje
            a ty możesz stanąć razem z nimi w szeregu skoro uważasz że Jarek nie miał racji
      • robingut Re: patologia na śląsku 23.07.14, 23:11
        Zgadzam się i nie zgadzam. Obejrzyj własną dłoń. Obejrzałeś. Ma pięć palców? Ma.
        A teraz ją odwróć. Ta sama i Twoja, bo ma te same pięć palców, ale sam widzisz , że inaczej wygląda.
        Jeśli napiszesz, że nie widzisz różnicy, spróbuję wytłumaczę o co mi chodzi.
        • strefas Re: patologia na śląsku 23.07.14, 23:24
          :) no widzę różnicę ,ale palców jest nadal 5 :)))
          • robingut Re: patologia na śląsku 24.07.14, 00:11
            Stefas, Ty mi nie przeszkadzaj, bo ja dzisiaj się zawziąłem.i analizuje kompatybilne wypowiedzi Yara z Majdana, Twittera z Kjowa i Przyjaciół Sowy oraz innych Thebillów "murzyńskich". Kkombinuję jak by tu zestrzelić kolejne przepiórki, żeby było na Ciebie:)
    • der-chef Re: patologia na śląsku 23.07.14, 13:12
      Popatrz ile patologii jest w samych T. G. Ta patologia przybyła zza Brynicy.
      • strefas Re: patologia na śląsku 23.07.14, 23:25
        I ze stolicy ;)
      • robingut Re: patologia na śląsku 23.07.14, 23:31
        A co uważasz Szefie za patologię? Bo ja się zgadzam, że jest, ale może inaczej widzimy jej objawy i skutki? Jeśli zgodzimy się co do nich w choćby 50 proc. możemy poszukać "winnych".
        Czasem sobie myślę że - według moich kryteriów - wielu winnych można znaleźć za Brynicą patrząc zza niej. I podjąłbym się to uzasadnić, bez obrażania kogokolwiek. Mapy, rejestry, katastry wiele mówią.
      • alfa-1234 Re: patologia na śląsku 25.07.14, 12:01
        wystarczy zobaczyć oświadczenia majątkowe osób publicznych np;kierownik (prezes) parku wodnego w T.G co miesiąc 25tyś. plus dodatkowo za zasiadanie w radach nadzorczych innych spółek i to jest patologia
        • der-chef Re: patologia na śląsku 25.07.14, 14:01
          Czy ktoś się orientuje skąd pochodzi kierownictwo szpitala nr. 3 i skąd jest firma kateringowa?
        • robingut Re: patologia na śląsku 25.07.14, 19:50
          2013 - 22391.42 brutto/mc - z tytułu zatrudnienia w AIG .
          Dochodów z innych tytułów w oświadczeniu nie ma.
        • wdhc_po Re: patologia na śląsku 26.07.14, 16:11
          taką kase to biznes wokół węgla wydaje na waciki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka