Gość: zorro IP: 212.244.78.* 30.05.02, 10:29 kto z was zna "niskie domki" ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dr scott Re: niskie domki IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 21:48 Gość portalu: zorro napisał(a): > kto z was zna "niskie domki" ??? niskie domki znaja pewnie wszyscy. pytasz czy ktos byl ich lokatorem??? byl tu taki jeden... "piekny" na niego wolali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: niskie domki IP: 212.244.78.* 30.05.02, 22:02 Gość portalu: dr scott napisał(a): > Gość portalu: zorro napisał(a): > > > kto z was zna "niskie domki" ??? > > niskie domki znaja pewnie wszyscy. > pytasz czy ktos byl ich lokatorem??? byl tu taki jeden... "piekny" na niego opowiadal cos o pobycie ??? > wolali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zemzal Re: niskie domki IP: 212.244.78.* 31.05.02, 12:58 Gość portalu: zorro napisał(a): > Gość portalu: dr scott napisał(a): > > > Gość portalu: zorro napisał(a): > > > > > kto z was zna "niskie domki" ??? > > > > niskie domki znaja pewnie wszyscy. > > pytasz czy ktos byl ich lokatorem??? byl tu taki jeden... "piekny" na nieg > o > > opowiadal cos o pobycie ??? Ja slyszalem, ze doktory tam niedobre som Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy Re: niskie domki IP: *.pik / *.wbp.zabrze.pl 31.05.02, 13:15 Gość portalu: zemzal napisał(a): > Ja slyszalem, ze doktory tam niedobre som i podobno klamek w drzwiach nie ma! L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zemzal Re: niskie domki IP: 212.244.78.* 31.05.02, 13:17 Gość portalu: loggy napisał(a): > Gość portalu: zemzal napisał(a): > > > Ja slyszalem, ze doktory tam niedobre som > > i podobno klamek w drzwiach nie ma! > > L. tak mowili z Odpowiedz Link Zgłoś