Gość: Forman IP: proxy 13.11.02, 07:42 Czy ktoś wie z jakie klucza będą nominowawi zastępcy burmistrza czy; --z nowowybranej rady --klucza partyjnego burmistrza --znajomi wskazani przez burmistrza --innego ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loggy Re: Zastępcy IP: *.pik / *.wbp.zabrze.pl 13.11.02, 08:01 Ja nie wiem ale w pierwszej chwili przeczytalem temat Twojego postu jako "przestepcy". Obym byl zlym prorokiem. L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Zastępcy IP: proxy 13.11.02, 10:13 Może zostanie któryś z obecnych. Plotka niesie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domel Re: Zastępcy IP: *.protonet.pl 14.11.02, 15:56 vce burmistrzami zostaną wytypowani 2 osoby z najwiekszych ugrupowań jakie weszły do rady lecz nie z SLD(tak bylo do tej pory) ma to na celu utworzenie koalicji ,zeby mozna bylo jakoś rzadzic.Trzeba zatem oddac te stanowiska innym ugrupowaniom zeby oni zbytnio nieutrudniali pracy burmistrzowi i na odwrót.Z tego co wiem jeden vce bedzie z Forum ZT (nie bedzie nim napewno Kuliberda ani Hanysek-wiem bo mam znajomą w Forum:)). Odpowiedz Link Zgłoś