Gość: talleyrand IP: *.prawo.us.edu.pl 24.10.06, 09:19 słyszałem, że Łoziński szykuje coś mocnego... kojarzycie regiment szkocki z Częstochowy? w piątek pod wieczor w centrum ma byc ich przemarsz pod tego gościa ... ciekawa kiełbasa wyborcza :P:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WYBORCA Re: Łoziński cicha woda? IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.06, 09:53 Przez cztery lata pokazał co potrafi - NIC !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupa Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 16:23 Jak to nic. Kupił od miasta działkę budowlaną przy ogródkach działkowych przy ulicy Opatowickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smile Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 19:48 Lupa i co? wybudował tam chate? Dla mnie to bez różnicy(czepiasz sie) i tak jest fajnym gościem i chyba jedyny na którego warto zagłosować bo nie jakis kolejny nauczyciel tylko facet który jest przedsiebiorcą z doświadczeniem a do tego przystojny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brillo Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 17:39 Łoziński,Ciesielski, Węgielski,Burzka Sajdak,Wilk,Bijak...po stokroć NIKT z listy 27 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogi Re: Łoziński cicha woda? IP: *.strong-pc.com 24.10.06, 21:10 Ludzie opamiętajcie się Łoziński to jest facet a nie bufon-szkoda tylko że obstawia go taki krętacz jak P.Wilk ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brillo Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 21:33 właśnie dlatego,że zadaje się z tym krętaczem, nie jest "facet" tylko bufon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tal Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 22:15 bufon, nie bufon, ale działa dość skutecznie...plus jakoś nie moge sobie przypomnieć żeby był w czymś umoczony...a że Wilku go popiera...no cóż...skoro taki ekscentryk jak Wilk za nim stoi, to znaczy że hmmm...panuje nad dziką zwierzyną i nie boi sie "wywołać wilka z lasu"...no, a poważnie, to facet jest całkiem niezłym dyplomatą i nie wkurza otoczenia... to dość zacna cecha, zwłaszcza jeśli pretenduje do fuchy burmistrza, która zwłaszcza tego wymaga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ganja Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 19:58 zgadzam sie jak najbardziej.czyms musial sobie zasluzyc,zeby taki kolo jak WILK go popiera!a z drugiej strony,to ze startuja z tej samej partii nie oznacza,ze sa tacy sami! nie oceniajmy ichpo pozorach. przekonajmy sie!pozdr tal!:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banq Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 09:42 Pan łoziński, to jedyna osoba z urzędu , która naprawdę rozumiała prroblemy ludzi biednych. Bardzo nam go tam brakuje !!!!!!! Czekamy na wybory by oddać na niego swoje głosy !!!!!!!!! Oby każdy był taki jak on. Życzymy panu wygranej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TARNOGÓRZANIN Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 20:10 Panie Krzysztofie proszę nie porzucać Samorządu tarnogórskiego - my mieszkańcy pana tu poczebujemy.Niech sie pan nie przejmuje gupimi docinkami. Odpowiedz Link Zgłoś
gumistg Re: Łoziński cicha woda? 26.10.06, 22:34 oni bo ich nie znam nie ale głosuj na klimka dobry belfer z jedynkida się lubiec!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gumistg Re: Łoziński cicha woda? 26.10.06, 22:34 oni bo ich nie znam nie ale głosuj na klimka dobry belfer z jedynkida się lubiec!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lcd1 Re: Łoziński cicha woda? 25.10.06, 12:02 To jest najlepszy kandydat na Burmistrza Tarnowskich Gór ma trzy letnie doświadczenie na fotelu wice . jest wiarygodny, uczciwy i nie robi tego dla kasy (właśnie takich ludzi powinno się wybierać którzy już coś osiągnęli na wzór Stanów Zjednoczonych tam burmistrzem jest człowiek który finansowo jest dobrze usytuowany i morze się oddać działalności społecznej a nie jak w Polsce dopiero się dorabiać z państwowych pieniędzy na p.s. dlaczego tylko trzy lata był wic- bo obecny Burmistrz za namową swoich współpracowników i kolesiów i całego tego układu podobnego jak za czasów Hanyska kazał w wrześniu 2005 roku podpisać deklarację że nie będzie startował w wyborach 2006 i za to wyleciał !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubol Re: Łoziński cicha woda? IP: 83.17.133.* 25.10.06, 18:54 powaga z tą deklaracją...? chcialbym usłyszeć co miałby tu do powiedzenia ktoś od szczerby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Łoziński cicha woda? IP: *.strong-pc.com 26.10.06, 16:00 Jakby na to nie patrzeć łoziński powinien zostać burmistrzem a Wilka należy wypędzić do lasu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupa Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 16:54 Wilka należy wypędzić w bieszczady, niech się nauczy pracować, przecież sam napisał, że w UM marazm i balowanie ! a sam tam pracuje !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czyścibut Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 22:40 Chyba cię pogięło. Gdyby był taki dobry do tej pory byłby wickiem, i pokazałby co potrafi bez względu na ew. polityczne rozgrywki, do których się po prostu nie nadaje.Podobno jego specjalność to sprzedaż obuwia i niech tak zostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tg1 Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 18:01 czy sprzedawał obuwie czy nie to mi wisi(słyszałem ze zajmował sie usługami transportowymi)w kazdym razie facet coś robi a nie szuka dziury w całym a że startuje to pewnie ma jakas strategie by pomóc temu miastu,które....ehhh.. Tarnogórzanie to taki naród który lubi wyzywac sie na kazdym z kandydatów na burmistrza i trakowac ich jak "worki treningowe" a szkoda ze nie potrafia sie zjednac i wybrac tego,który faktycznie w miare mozliwosci moze dla nas cos zrobic.Smutne jest to ze musze sie wstydzic za nas..lepiej zbierzmy siły i po prostu zagłosujmy! ps.narzekamy ze kandydaci sa jedynie na plakatach a my nie mamy mozliwosci dialogu z nimi...heh..w piatek na rynku byli niektórzy z nich (w ramach prawyborów )i jakos brakowało chetnych do rozmów i pytan jakie nas interesuja....pozdrawiam normalnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Łoziński cicha woda? IP: *.dip.t-dialin.net 28.10.06, 18:21 Zgadzam sie z Toba. Mnie tez to "wisi",kim ten facet jest i jaka dzialalnosc prowadzi.Najwazniejsze jest to jaka ma wizje rozwoju naszego miasta,i jak ja potrafi zrealizowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-man Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 18:22 to chyba dobrze,ze nie dal sie sprzedac za fuche w urzedzie szczerbie? mysl;e,ze to kolejny atut,a ze sprzedawal obuwie,hmmm znam ludzi,ktorzy byli elektrykami i zarzadzali polska... wyszlo jak wyszlo. nie wiem w ogole skad taka info macie,ze lozinski sprzedawal obuwie,ale moze mi podacie adres tego jego'obuwniczego' bo chetnie tam wpadne. a jesli chcecie wiedziec cos wiecej na jego temat wbijajcie na www.przymierzespoleczne.pl i tam sobie poczytajcie. kozakiem kazdy moze byc w gebie,a w robocie? sami ocencie. pozdro p.Lozinski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolf Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 19:47 Prawie uwierzyłem, ale na wszelki wypadek zajrzałem na podaną stronę.Lider jest osobą skrajnie niewiarygodną i jak sięgam pamięcią kilkadziesiąt lat wstecz wiecznie uwikłaną w jakieś obrzydliwe bestre sprawki.Nigdy nie uwierzę ludziom obracającym się w tym towarzystwie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majster Re: Łoziński cicha woda? IP: *.oka.pl 30.10.06, 08:27 a może jakieś konkrety - mam jużdość słuchania o tajemniczych i złych rzeczach w jakie to ponoć są samorządowacy umoczeni - literalnie gościu - powiedz mi co Wilku zrobił żebym mógł to sprawdzić i może zmienić o nim opinię...bo jak na razie to widzę, ze jego jedynym grzecem jest utrzymanie sie przez wszystkie te kadencje, przez co tradycyjna polska zawiść nakulała mu w cholere wrogów ("bo jak tyle jest u władzy to pewienie kradnie")... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolf Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 18:37 widzisz majster,Wilku narobił bezinteresownego świństwa mnie osobiście i paru jeszcze moim przyjaciołom.Wtedy zainteresowałem się jego osobą i okazało się, że ma wiele za uszami.Za to nie idzie się do więzienia, ale ja nie chcę by ktoś taki był moim reprezentantem we władzach.Od moich reprezentantów oczekuję nade wszystko nienagannej przeszłości i podstawowej przyzwoitości. Tym niestety Wilku nie grzeszy. A swoją drogą wiesz, że Al Capone dostał się do ciupy za przestępstwa podatkowe, choć to akurat był pikuś w jego przestępczej działalności? Nic innego nie mogli mu udowodnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majster Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 13:32 No brzmi strasznie, ale dalej brak konkretów. Takie puste oskarżenia troszkę trąca myszką - chciałbym konkretów, bo na razie to wszystko zgadza sie ze schematem - że im dłużej ktoś jest u władzy tym bardziej krzycza zawistni. Ja sie dołącze razem z tobą wolf do chóru pogromców Wilka, ale daj mi coś konkretnego. Bo na razie taka ma agrumentacja ma tyle sensu co oskażanie Stasia Poniatowskiego, który kiedyśtam rzdził i przez to polska jest w kiepskiej kondycji i tym zrobił mi bezinteresowną krzywdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pink Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 08:41 lider Wilk, mimoże taki bestry zaakceptował na listach wyborczych dwóch przestępców z wyrokami.Czy konkretnie i literalnie wtstarcza, żeby go zdyskwalifikować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obojętny Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 09:24 ale się boicie tego Wilka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pink Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 12:50 albo mamy go dość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 20:21 Łoxiński jesteś dyletantem i potrzeby TG są twoimi potrzebami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rg Re: Łoziński cicha woda? IP: *.oka.pl 30.10.06, 08:23 kazdy zdrowy na umyęle obywatel wie, że najlepszym rozwiązaniem jest jak jego potrzeby są tożsame z potrzebami miasta. To nie jest przynajmniej hipokryzja typu "rzucę wszystko i bede bezinteresowanie pracować dla miasta" g...prawda - porządny gospodarz wie, że jak sie postara to i on będzie miał korzyści. Łoziński to facet robiący w biznesie i wie takie rzeczy - wole jego niż bandę nauczycieli żyjacych całe życie na garnuszku budżetówki i wiedzących o przedsiębiorczości tyle co z książek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolf Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 18:45 byłbym skłonny zgodzić się z Tobą, tylko zastanawiam się po grzyba praktykujący (jak rozumiem nieźle) biznesmen pcha się do budżetowego garnuszka.Próbowałem namówić kilku nieźle funkcjonujących w biznesie gości, żeby wystartowali na burmistrza.Dziwnie mi się przyglądali pukając się w głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huba Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 13:28 no wiesz, po reakcji twoich znajomych biznesmentów widać jakie mają nastawienie. A przyszło może komuś do głowy, że kiedy już dużo osiągnęlo się w zyciu zawodowym, to przychodzi czas, że chcesz coś zrobić społecznie - nie oszukujmy sie panie i panowie - lepiej wybrać gościa który swoje już osiągnął i do urzedu pcha go ambicja, a nie chęć zarobienia na publicznej kasie. Gdyby wszyscy myśleli jak ty, to we władzach powinni być sami biedacy. Podejrzewam, że dla Łozińskiego kasa za bycie burmistrzem to będzie dodatek na waciki. W sumie szanuje gościa, bo mógłby siedzieć na czterech literach i robić kase mając w de całą reszte. A jednak coś chce robić... W starożytnym Rzymie był nawet prikaz żeby urzedów brać tylko odpowiednio zamożnych, żeby nie byli podatni na łapóki i zajęcli sie robotą, a nie dostawli małpiego rozumu jak powąchają więcej kasy niż średnia krajowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Łoziński cicha woda? IP: 83.238.131.* 31.10.06, 14:22 Jendno jest pewne, jak Łoziński zostanie burmistrzem, będzie kierowany z tylnego siedzenia przez Wilka. Ciekawe czy nadal będzie ludziom obrabiać dupe, tak jak to robił piastując urząd wiceburmistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: Łoziński cicha woda? IP: *.oka.pl 31.10.06, 17:34 ooo, to widzę że kolega albo ze sztabu przeciwnika, albo jakiś oficjel bardzo wysoki - bo my szare ludki raczej nie mamy dostępu do faktów kto komu zadek obrabiał, ale cóż - wierze na słowo, bo mam chyba do czynienia z osobą wybitnie światłą i zaangażowaną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupa Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 18:25 Coś jest na rzeczy, bo Wilku w dzisiejszym Gwarku przeprasza za to co powiedział w poprzednim - czy ze strachu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 20:00 Wiem bo sam na własne uszy słyszałm "superlatywy" na temat Szczerby. Jestem zwyczajnym mieszkańcem po prostu miałem przyjemność porozmawiać z panem Łozińskim. Co do Wilka, to człowiek, który jest dobry dla ludzi jak coś chce, jak nie ma interesu to nawet na ulicy ludzi nie poznaje. Babirecki w grobie się przewraca jak widzi z niebiańskich obłoków "wielką" tarnogórską piłke ręczną. Dziewczyny nie mają nawet gdzie trenować, gdyby nie trenerka skarbek by nie istniał, tak o to dba pan Wilk, żekomy prezes MKS "Skarbek". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ganja Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:39 hmmm...cos wiem na temat skarbka i owszem byl bardzo dobra druzyna,ale od kiedy wilk nie trenuje... cos sie zepsulo... nie mam nic do pani trener,bo zapewne rowniez dobrze trenuje,to faktycznie jest wina braku duzej hali,gdzie dziewczyny moglyby trenowac.jednak nie wydaje mi sie,ze to jest najwazniejsze... to tyle z mojej strony. dziewczyny nie poddawajcie sie i wygrywajcie! a co do p. lozinskiego to pamietam,ze na kazdych rozgrywkach w tg byl i kibicowal nam;D pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jouza Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 10:16 jeśli p.Wilk przeprzasza, to ma w tym interes, myślę że on nawet Boga się nie boi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamut Re: Łoziński cicha woda? IP: *.strong-pc.com 01.11.06, 10:56 Ktoś już tam wcześniej dobrze powiedział-trzeba wypędzić wilka w Bieszczady-niech się uczy pokory i rozsądku,dość jego kombinacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jouza Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 16:07 nie szkoda Ci mamucie Bieszczad ? Najlepiej do swoich,na Syberię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 16:19 witam:) weszłam z ciekawosci poczytac o jednym z kandydatów na burmistrza i w sumie nic nie wiem....cały czas czytam wypowiedzi o Wilku ! czy nie zaszła tu jakas pomyłka? a moze ktos chce zniszczyc Łozinskiego zasłaniajac sie wilkiem? no kurcze nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYBORCA Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 18:27 WILK, wilk, W i L k, wolf ... i co jeszcz ...??? Ludzie, czy was porąbało ? Czy nic innego was nie interesuje ? Sławomir Wilk to przecie człowiek. Dajcie mu żyć! Nie dręczcie go !!! Chce budować HALĘ SPORTOWĄ !!! Pochwalcie go za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 18:38 ooo, nareszcie coś miłego. Pozdrawiam WSZYSTKICH zdrowo myślących ! Dajmy szansę w WYBORACH 2006 kandydatowi na BURMISTRZA - KRZYSZTOFOWI ŁOZIŃSKIEMU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jouza Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 19:11 ok. nie będę nikogo chwalił za to, że mówi że czegoś chce.Z obserwacji sondy na tg.net wynika, że Łoziński przejdzie ze Szczerbą do drugiej tury.Mam wrażenie, że w drugiej turze wygra w cuglach.Dlatego już teraz interesuję się Jego zapleczem, a niestety liderem przymierza jest...,chyba,że nie wejdzie do rady powiatu i wtedy Łoziński będzie miał więcej swobody i przestanie być sterowany. Tego mu życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Łoziński cicha woda? IP: *.oka.pl 01.11.06, 20:14 Łoziński przywalił ostro teraz z kampanią... ponoć w sobotę znowu mają biegać po mieście Szkoci :P...nieźle będzie - biedacy w kieckach w taki ziąb... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 22:48 leo - czy ty się k... nie zakochałeś czasem tym Łozińskim ? On jest ok, ale czy napewno aż tak bardzo ? A Wolf ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Łoziński cicha woda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 08:19 Pan Łoziński może kiedyś sprzedawał buty, ale teraz dobrze mu idzie sprzedawanie piwa na rynku w kopule, której współ właścicielem stał się za czasów swojej trzy letniej kadencji w ratuszu. A można jeszcze wiele pisać o ciemnych interesach kandydata na burmistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Łoziński cicha woda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 08:42 Pan Łoziński kandydujac na burmistrza ma ambicje na uzupełnienie luk w swoim oświadczeniu majątkowym. A oto jego te oświadczenie,ktore pokazuje jakim kombinatorem jest P. Łoziński. I to wsyztsko co posiada jest chyba ze sprzedarzy tych butów :))) bip.tarnowskiegory.pl/pokaz.php? plik=LOZINS06.PDF&kat=oswiadczenia_majatkowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Łoziński cicha woda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 08:45 P.Łoziński kandydujac na burmistrza ma ambicje na uzupełnienie luk w swoim oświadczeniu majątkowym.A oto jego te oświadczenie,ktore pokazuje jakim kombinatorem jest P.Łoziński.I to wsyztsko co posiada jest chyba ze sprzedarzy tych butów:) bip.tarnowskiegory.pl/pokaz.php?plik=LOZINS06.PDF&kat=oswiadczenia_majatkowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiskus Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 21:59 A co, wolałbyś żeby mieszkał w bloku na Przyjaźni i żył od pierwszego do pierwszego,może tak jak ty biedaku. To że ma na koncie 170 tys. żywej gotówki tylko świadczyo jego zaradności, a nie o kombinowaniu.Zresztą zobaczcie że większość radnych do miasta i powiatu ( za wyjątkiem niewielu)i kandydatów na nich oraz kandydatów na burmistrzów to ludzie bardzo przeciętni majatkowo , dla której bycie radnym to sposób na życie. Zgadzam się z tymi którzy na tym forum twierdzą że należy postawić na zamożnych a więc niezależnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarwic Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 22:42 jasiu, tomku, moniu ... czy jak ci tam naprawdę na imię, jeśli jesteś ( taki,taka ) ekstra, to odkryj info o sobie, dawaj twoją kartotekę z urzędu - cwaniaczyć każdy możę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: major Re: Łoziński cicha woda? IP: *.oka.pl 03.11.06, 10:02 wiecie, całkiem zabawne wydają mi się ataki na kandydata, który ma odpowiednią ilość kasy na koncie. To rzeczywiście świadczy o zaradności i o tym, że idzie do urzędu bo chce działać, a nie trzepać kasiorę - bo to może i bez fuchy burmistrza gdzie patrzą na ręce. Także argument przeciw Łozińskiemu, że chce sie nachabać za publiczne pieniądze jest poniżej pewnego poziomu (pozdrawiam sztab p. Szczerby) ... to jest jazdna na polskim kompleksie, że jeśli ma kase to pewnie UKRADŁ... a przyszło komuś do głowy, że ZAROBIŁ bo potrafi robić kasę? a nie, tak jak niektórzy żyjący beziecznie z budżetówki i wymądrzajacy się o tym jak to rozumieją przedsiębiorców... Moi drodzy - na chłopski rozum - ja chce burmistrza biznesmena i menedżera, który pomoże utrzymać miasto w obliczu twardych realów kapitalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: illona Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:45 skoro sątakie ciemne,to ciekawe skąd o tym wiesz<lol2> zreszta szkoda gadac,a moze opowiesz nam o tych inych "ciemnych stronach',bo najwyrazniej jestes bardziej wtajemniczony odnas?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYBORCA Z TG Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 22:39 Sklepikarz Łoziński nic nie znaczy bez S. Wilka przez którego został namaszczony w podjazdowej walce ze Szczerbą. Dziwię się że Szczerba widząc to, dawno nie rozprawił się z Wilkiem pozwalając mu na przedwyborcze harce.Ulotka w Gwarku krytykująca jego wspópracowników z Ratusza za to ,że nic nie robią tylko balują, jest hańbiąca. Jako kandydat na starostę (sic! )Wilk chce dostać się za wszelką cenę do rady powiatu.W tym celu na listy w mieście ( OW5 i OW6) wciąga osoby popularne aczkolwiek prawdopodobnie karane sądownie za podrabianie paliwa czy jazdę po pijanemu. To jakiś chocholi taniec, o którym wszyscy wiedzą, ale na razie ( przynajmniej na forum) biorą w nim udział. Mam nadzieję ,że przyjdzie moment otrzeźwienia. Byle przed 12-tym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYBORCA 2 Z TG Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 22:48 PANIE MARKU MIEJ PAN CYWILNĄ ODWAGĘ I PODPISZ SIĘ WRESZCIE POD TYM CO NADAJESZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tg Re: Łoziński cicha woda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:52 To chyba on spojrzy kto jest w sztabie Wiarygodnego Burmistrza Szczerby dopiero się teraz dowiedziałem od znajomego i się przeraziłem i tak były sbek, inny to facet który nigdy nic nie robił tylko przykleja się do kogo się da teraz u Szczerby wcześnie u senatora SLD I inni oni nie startują bo kto by ich wybrał ale w radach nadzorczych biorą przez ostatnie w 4 lata po 7tyś złotych miesięcznie. Chciałem głosować na Szczerbe ale po tych wiadomościach a ja wierzyłem w jego uczciwość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TARNOGÓRZANKA Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 00:33 ByŁam na debacie przedwyborczej w Domu Kultury.Nic z niej nie wynikało poza tym, że Szczerba i Czech się nietrawią, a Suskowa ... szkoda słów ...wogóle jej nie zrozumiałam.Jakaś dziwna kobieta.Szkoda, że nie było tam Łozińskiego i Kowolika.To chyba jedyni, na których warto stawiać w tych wyborach.Któryś z nich na pewno zostanie BURMISTRZEM. Tego ŻYCZMY im i sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 00:51 Masz rację. Ja też byłem na tej debacie. Byli siebie warci główni aktorzy tego spektaklu. Szczerba chyba wypadł najlepiej, tylko tyle, że sukcesy o których mówił, to nie tylko jego zasługa. Szkoda, że nie stoi za nim już Łoziński. Mieli byśmy jasną sprawę. To był bardzo solidny duet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TARNOGÓRZANKA Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 01:10 Nie znam cię "s", ale czuję się tak, jakbyś czytał mi w myślach. Zgadzam się z tobą. Zróbmy coś dla Tarnowskich Gór. Ty i ja - my. Kocham moje miasto i jego mieszkańców. Zagłosujmy na rzetelnych i mądrych, a nie ludzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Łoziński cicha woda? IP: *.oka.pl 04.11.06, 09:57 tonęli we frazesach... ciekaw jestem rzeczywicie co powiedziałby tam Łoziński...ale cóż - jakoś nie chce mi sie wierzyć w "bestronność" prawyborów robionych przez młodzieżówkę na usługach jednego z kandydatów... do zobaczenia 12-go, powodzenia panie Łoziński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Łoziński cicha woda? IP: *.oka.pl 04.11.06, 16:08 Kurde, a słyszeliście te Susek? Ta babka hańbi wszystkie blondynki, bo potwierdza stereotyp... "głosujcie na mnie bo jestem kobietą i jestem młoda" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosław Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 02:22 Ryba-ty to masz nosa. Obstawiasz-widzę-mojego kandydata. Ale masz rację, on jest naprawdę ekstra. Ma coś w sobie takiego, czego mu nawet zazdroszczę, że robiąc nawet niewiele pociąga za sobą ludzi. Obserwuję go, chociaż go jeszcze osobiście nie poznałem. Bardzo mi imponuje. Chciałbym go kiedyś poznać osobiście.Na pewno na niego oddam głos,jak również cała moja rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupa Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 20:21 Ja też byłem na tej debacie. Teatr za lustrem jest lepeszy. Szkoda, że konwencja tej debaty nie przewidziała pytań z sali. A tak nawiasem mówiąc, to byli tam ludzie ze sztabów wyborczych kandydatów i kandydaci na radnych z ich list - zmarnowałem czas.Wilka tam nie widziałem, może jest na zesłaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwal Re: Łoziński cicha woda? IP: *.oka.pl 03.11.06, 10:13 ....ale to już hiporyzja jest! w ogólnopolskiej kampanii rypią i plują na siebie wzajemnie, a kiedy w naszym City podniesie sie głos to wszyscy pałają świętym oburzeniem...no rzeczywiście Wilk zgrzeszył, bo otwarcie bluzgnął urzedasów, na co wielu miało ochotę. No tak, niepisan prawo mówi, ze takie rzeczy sie puszcza pokątnie, a na oficjalne stwierdzenie wszyscy pałają tyle świętym, co udawanym oburzeniem. Także tekst o "władzy malowanej" był w porzo i znać było człowieka z "jajmi"...jednak przeprosiny za te słowa w następnym "Gwarku" to strzał samobójczy i polityczna porażka. Tym ruchem Wilk nadszarpnął swój wizerunek człowieka bezkompromisowego - dał sie sterroryzować "szefostwu" w urzedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jouza Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 13:22 Bluznął na urzędasów !, a przez 4 lata był v-ce oberurzędasem i nie bluzgał?, bo na konto przychodziła pensja.Jeśli jego odwaga i bezkompromisowość potrzebuje czterech lat pasienia brzucha, to może lepiej ta syberia lub przynajmniej bieszczady.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupa Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 20:14 Gościu masz rację. Współpracę Szczerba-Loziński zepsuł wilku. Panu drwalowi radzę tak nie rąbać, to co napisał wilku o urzędasach dotyczy w pierwszej kolejności jego. Przecie przez ostatnie 4 lata jest urzędasem. /no i mieszaczem/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tg Re: Łoziński cicha woda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 21:15 ja bym tych starych wyjadaczy wyslal na emmerke dajxcie szanse mlodym takim jak Łozio !!!!!!!!!!!!!!!! Krzysiaku jesteś naj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 02:37 Krzysztofie ! Chociaż jestem twoim przeciwnikiem politycznym, dobrze ci życzę i przez to radzę - nie bądź taki ufny wobec ludzi. Czy wiesz, że Wilk i Burzka wykreślili cię ze swoich ulotek wyborczych ? Szanuję cię, więc ci to mówię. Opamiętaj się w swojej ufności. Oni cię potrzebują, a nie ty ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sum Re: Łoziński cicha woda? IP: *.oka.pl 05.11.06, 11:18 wszelka nielojalność i lekceważenie w końcu sie mści... wydaje mi się że Wilk i Bużka pokazali tu brak klasy, który nie wyjdzie im na zdrowie. Niech pan walczy z klasą panie Łoziński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggi Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 18:00 to chyba zle:/ nie podobaja mi sie tacyludzie,ktorzy patrza tylko swojej dupy! oni chcą wszystko dla sibie.niedaj sie panie Krzysiu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Łoziński cicha woda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 11:16 Przecież ten twój Łozio był już w Ratuszu jako wice burmistrz i wyleciał za przekręty z rynkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ergo Re: Łoziński cicha woda? IP: *.oka.pl 05.11.06, 11:22 TEN POST JUŻ PISAŁEM, ALE DO CIEBIE GOŚCIU SIĘ ON WYBITNIE ODNOSI WIĘC NIE ODMÓWIĘ SOBIE TEJ PRZYJEMNOŚCI : wiesz, tak sie składa że znam Krzyśka i jego atutem jest fakt, że podchodzi lajtowo do wyborów. Jeśli go wybiorą to bardzo dobrze, jeśli nie, to nie będzie się chlastał (jak niektórzy). Jego "parcie" jest oparte na ambicji i chęci działania. I jeszcze jedno - mam przyjemność być w jego sztabie i wiem dokładnie jakich używa technik by zostać burmistrzem - nic po trupach. Czego niestety nie można powiedzieć o sztabach konkurentów. Mamy ludzi "na mieście" i obserwujemy działania na "rynku wyborczym"- jesteśmy zniesmaczeni "czarnym PR", jaki jako ma miejsce. To niewątpliwie oręż polityczny, ale i świadczy o braku klasy. Plotki i opinie dyskredytujące Łozińskiego i jego otoczenie są rozprzestrzeniane w okresie kampanii z wyjątkową intensywnością - kpiną byłoby zwalanie tego na przypadek. Przykłady: 1. Że dopuścił się "przekrętu" i "uczciwy i wiarygodny" pan S. musiał go zwolnić. (vide - odszedł sam, z powodów o których dobre obyczaje nie pozwalają mówić- dość powiedzieć, że był to konflikt poglądów i dalsze piastowanie funkcji w-ce byłoby bezprzedmiotowe) 2. Że ma co najmniej kilka spraw w sądzie, a na jego majątku siedzi komornik - dlatego chce naprawić swoje finanse dietą burmistrza. (vide - zapraszamy do zerknięcia w dostępne w necie oświadczenie majątkowe. Krzysztof Łoziński nie cierpi bynajmniej biedy, bo z powodzeniem działał wiele lat na tym terenie jako biznesmen o nieposzlakowanej opinii) ... i jeszcze parę mniej wybrednych przykładów, których nie przytoczę. Jeśli szanowni Wyborcy uważają, że to w porządku i należy takim plotom wierzyć - PROSZE NA NAS NIE GŁOSOWAĆ, bo co jak co, ale przedstawicielami ludzi o takim nastawieniu do życia i polityki być nie chcemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tg Re: Łoziński cicha woda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 16:18 Popieram w pełni to co piszesz. Ja i tak będę głosował Na Krzysia bo to jest najlepszy kandydat. Stawiam na Młodych. Czas na zmiany. Betony muszą odejść!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnogórzanin Re: Łoziński cicha woda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 16:32 Ja także popieram że i w Radzie Miejskiej i Powiatowej powinny nastąpić zmiany na młodych ludzi z innym poglądem na świat a nie ludzie którzy jak betony są w radzie już nawet od 4 kadencji lub ludzie którzy piastowali stanowiska kierownicze za komuny , sekretarze którzy traktują bycie radnym jako dodatek do emerytury. I wegetowanie od sesji do sesji. Czas na zmiany ludzie głosujcie na młodych i ambitnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Łoziński cicha woda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 20:26 Wcale nie dziwią mnie Pana słowa Panie Ergo. Bo pisze Pan to co każą Panu pisać. Wnioski same nasuwają się jeżeli chodzi o przekręty Pana Ł. Dla czego tak mocno jest zaangażowany w kampanię wyborczą Pana Łozińskiego Pan D. Kosiński, który jest współ właścicielm baru (kopuły) na rynku, bo jego wsólnikiem jest wasz Łoziu. A jak czytam o tym jaki jest przedsiębiorczy to mi sie nie dobrze robi. Może i przedsiębiorczy to on był jak był wice ale nie w stosunku do miasta tylko dla siebie. I boję się jednego, że jak zostanie burmistrzem (oby nie) to TG pogrąży tak jak Pan Hanysek. A ja wybierając burmistrza swojego miasta nie kieruję sie tym, że kandydat jest przystojny, młody tylko tym co ma w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ergo Re: Łoziński cicha woda? IP: *.oka.pl 06.11.06, 23:19 Jeśli chodzi o ścisłosć to ja sugeruję reszcie sztabu co pisać :) A powaznie - to że pan Kosiński jest zaangazowany w kampanię Łozińskiego jest conajmniej naturalne, a pańskie oburzenie pod tym względem jest co najmniej wymuszone. Prosze mi pokazać jednego kandydata, który nie jest wspierany przez odpowiednie lobby! Choć to mało popularna prawda, ale kandydat bez zaplecza w postaci regionalnych przedsiębiorców to za przeproszeniem, frajer i polityczny samobójca. Prosze sobie zajrzeć choćby na listy PO, gdzie min. można znaleźć ludzi SPOZA partii, a będacymi lobbystami na przecz partii, za co ona sięw ten sposób odwdizęcza. I nic w tym nienormalnego - polityka to gra współzależności i budowania poparcia u jak najbardziej wpłuwych grup społecznych. Twarda prawda, ale prawda. Niestety, nie do pojęcia dla osób, których polityczna swiadomość zatrzymała się na wyborach do samorzadu klasowego. Prosze wybaczyć tą wycieczkę osobistą, ale pewien poziom irracjnalności wykracza poza moją wytrzymałość. Poniższe ostarżenia względem Łozińskiego są również poniżej poziomu, więc ich nie skomentuję. My także zwracamy uwagę na to co "mają w głowie" wyborcy - nie przychlebiamy się im bezczelnie - tak więc proszę oddać głos na pozostałych , jakże pełnych intelektu, polotu nieskazitelnego życiorysu kandydatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: illona Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 13:57 to, ze Lozinski jest przystojny powiedzial pan szczerba.trudno tu nie wtracic faktu,ze to lozinki reprezentowal miasto i takiego reprezentanta chialabym zawsze widziec na stanowisku burmistrza, a co do hanyska... jak jestes taki madry gościu,to sam kandyduj,chyba ,ze juz kandydujesz...? BEZ KOMENTARZA:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 22:57 To o czym Pisze ZORIĘTOWANY okazało się prawdą. Komisja wyborcza wykluczyła Pana Macieja Wierszyca z okręgu nr. 6 z miasta, do powiatu w TG ,jako karanego sądownie za jazdę samochodem po pijanemu. Ilu jeszcze pan Wilk kandydatów na radnych, karanych, ma na swoich listach? O ile mi wiadomo jest conajmniej jeszcze jeden, Pan Z. S.Zaczekajmy na reakcję komisji wyborczej, która powinna wszystkie kandydatury weryfikować !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jfk Re: Łoziński cicha woda? IP: *.oka.pl 06.11.06, 11:36 wiesz co, błagam nie unoś sie świętym oburzeniem. Tak, na tym przykładzie możnaojśćdo wniosku, że przymierze społeczne to banda alkoholików, przestępców i malwersantów. Miałem przyjemność poznaćWierszyca i jakkolwek to człowiek nie przebierający w słowach, to ma jaja i masę pomysłów. Powinęła mu sie noga - kto jest bez grzechu niech rzuca tymi cholernymi kamieniami. W innym wypadku to hipokryyzja! Co dzieje sie w sejmie? Pijacy, oszuści i gwałciciele - ale jakoś glosów oburzenia nie słyszę tak mocno. Nie róbmy z siebie większych świetych niż jesteśmy. Wierszyc zrobil źle i fakt skreślenia go z list jest bardzo dużą karą dla niego. Zamiast pominąc tą kwestię milczeniem podniosą sie teraz głosy oburzenia, najczęściej ludzi o wielu zatajonych grzeszkach. Jeśli szanowni przeciwnicy nie mają innych argumentów przeciw Przymierzu Społecznemu" to gratuluję polotu i serdecznie pozdrawiam ich wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Łoziński cicha woda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 19:24 Ludzie to co sie z wami dzieje?! miastem powinni rzadzic ludzie prawi a nie karani... i gadka typu 'podwinela mu sie noga' w tym wypadku jest zalosna;] wszyscy tutaj pisza ze to dobrze ze P. Łozinski jest przedsiebiorczy i nie jest biedny...ale jakos nikt nie wspomnial o tym ze tego wszystkiego co mozna bylo zobaczyc na Jego oswiadczeniu majatkowym dorobil sie za czasow swej 3letniej kadencji, i te wsyztskie dzialki i mieszkania kupil za ta pensje vice? watpie ;] pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jfk Re: Łoziński cicha woda? IP: *.oka.pl 06.11.06, 23:23 ja nie mówie, ze ona ma rzadzić - wyleciał z listy i koniec tematu. A robienie teraz z niego wielkiego złego jest głupie i małostkowe. Lepper jest w koalicji i rządzi, a ma wyroki - i co? Lamentuje ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Łoziński cicha woda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 17:00 to ze w rzadze panuje chaos to nie znaczy ze w naszym miescie ma byc tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Łoziński cicha woda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 17:48 Czytam te wszystkie wypowiedzi i dochodzę do wniosku że ktoś się bardzo obawia chyba z konkurencji i ma rację bo kandydat ma bardzo duże szanse i listy są bardzo mocne ( analizowałem listy kandydaci są bardzo znani w mieście z dobrej strony i są ludzie z różnych środowisk – oprócz tej jednej wpadki chyba niedopatrzenia ) niezależny obserwator ( mam swoich kandydatów z innego ugrupowania) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 20:04 Jestem dziś w internecie po dłuższej nieobecności. Znalazłem zupełnię przypadkowo strony dotyczące wyborów i nie mogę zrozumieć o co tu chodzi. Mam wrażenie, że tu się na wzajem wszyscy kandydaci atakują. Odnoszę wrażenie, że "cicha woda"- p.łoziński jest bezpardonowo atakowany przez sztab p.Szczerby.Zrozumiałbym, gdyby czynił to zupełnie kto inny, ale taki obrót sprawy jest dla mnie ogromnym zaskoczeniem.Wydaje mi się, że złym duchem w obozie p.Szczerby jest p.Pyla.Takie jest moje spostrzeżenie.Mam nadzieję, że p.Szczerba jest nadal takim samym człowiekiem jakiego znała b.blisko moja mama.A może jest tak, że władza i ludzie, którzy go otaczają tak b. go zmienili, że lepiej poszukać sobie innego kandydata na burmistrza ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabryś Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 20:07 Głosuj na Czecha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 20:10 Chyba cię po... Może być TYLKO SZCZERBA LUB ŁOZIŃSKI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rus Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 20:25 tylko CZECH ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 20:28 rus ! co ty gadasz ? my go nie chcemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŻAK Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 20:32 Czech ???????????????????????????????????????? HA HA HA ..................................... Do szkoły dzieci uczyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Feeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:34 Nie ładnie wyśmiewać się z kogoś kogo na prawdę nie znasz ! Ja mimo, że nie oddam głosu na Czecha, to bardzo go lubię i szanuję. Moim kandydatem na burmistsz Tarnowskich Gór jest Łoziński. Bardzo się cieszę, że kandyduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 10:25 Ja równierz uważam że Łoziński jest najleprzym kandydatem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 11:48 Masz rację. On szanuje nawet swoich przeciwników politycznych ( czego ja do końca nie rozumię ). Niektórzy to ..., ale szkoda o nich rozmawiać. Mam nadzieję, że ich dekada na szczęście już mija. Panie Krzysztofie życzymy wielu sukcesów. Oddamy na pana swoje głosy, proszę nas nie zawieść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obojętny na wszyst Re: Łoziński cicha woda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 20:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obojetny Re: Łoziński cicha woda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 20:54 Przyznaje racje wyborcy i j23 Większość tych złych wypowiedzi to sztab ludzi p>Szczerby i przyznaje ten człowiek jest dobrym człowiekiem ale doradcy tacy jak PYLA Żurek , Rewres- po 7tys w radach nadzorczych z kim on się zadaje!!!!!!!! jedyny Jaworski no ale 10tyś zł to nie wiem czy inni by tak za nim nie byli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 21:40 Czy ty się nie mylisz ? P.Szczerba na pewno obraca się wśród tych ludzi ? To chyba nie możliwe. Jeśli to prawda, to ja nie chcę mieć z nim już nic wspólnego. To chyba jednak nie możliwe. Nie! P.Kazimierzu niech się pan opamięta ! To chyba jakiś sen. Pan przecież był takim porządnym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Detektyw Re: Łoziński cicha woda? IP: 213.186.95.* 08.11.06, 12:27 No i ma pan panie "wyborco" drugą wpadkę na liście Łozińskiego co skutkuje skreśleniem kandydata Zygmunta S. To tylko potwierdza że lista nr 22 jak i sam kandydat na burmistrza oraz pan S. Wilk na starostę jest niewiarygodny. Wstyd i hańba !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 12:57 twoje IP z Urzędu Miejskiego czy to sam Burmistrz czy wice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Detektyw Re: Łoziński cicha woda? IP: 213.186.95.* 08.11.06, 14:42 Skąd by to IP nie pochodziło ( na pewno nie z UM) to jest niestety smutna prawda. I do tego wstyd dla samego komitetu wyborczego i jego zwolenników.A może to jeszcze nie koniec selekcji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudddkofzki Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 15:45 IP niestety wyciekło z komisji wyborczej ! ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 15:48 ale CZECH się z wami bawi ..................ha,ha .................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siłacz Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 15:50 może się w końcu pomyli i my go wtedy ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 15:52 Możecie mu naskczyć, za nim stoi POlski POseł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierzba Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:42 I tu się zonku mylisz, Pyla też tak kidyś myślał. Ale to już było ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedy Re: Łoziński cicha woda? IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.06, 10:18 I wszystko jasne Łoziński 1416 głosów 6,7% ha ha ha taka jest prawda !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuka Re: Łoziński cicha woda? IP: *.oka.pl 13.11.06, 14:20 no, ja nie wiem co w tym śmiesznego...ludzie poszli za szyldem partii, a nir głosowali na konkretnych przedstawiclieli... efektem tego w szranki staną dwaj nauczyciele, któtrzy całe życie bezpiecznie paśli sięna garnuszku budżetówki...no pogratulować takich sielnych i życiowych kandydatów - ludu tarnogórski - idź spać, to może mniejszą sobie zrobisz krzywdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gb Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 14:09 wygląda na to, że to Burzka ich kosi. Jak zostanie sam na liście, będzie "Po Prostu Najlepszy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luyfd Re: Łoziński cicha woda? IP: 213.186.95.* 08.11.06, 14:52 To by pasowało jeżeli to IP jest z urzędu miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odskok Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 15:42 Burzka i Wilk to starzy wyjadacze. Szkoda, żę Łoziński się z nimi zadał. Myślę, że wyciągnie z tego wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca z OW 6 Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 23:03 Jeżeli znasz in minimum zasady obliczania głosów, to nie pisz głupot. Gdydy tak było to oznaczałoby że Buszka działa na swoją szkodę! Jednakże zanosi się, że po eliminacji dwóch przestepców (z listy powiatowej, Wilka i Łozińskiego OW nr6 ),lista nr 22 w tym okregu nie zdobedzie mandatu. A wiec Buszka na out, czyli wypadł . Nareszcie ta biedota zejdzie ze sceny, bo jak mieszkańcy Strzybnicy mogą to dalej tolerować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goguś Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 00:02 Fajnie smucisz....................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromba Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 12:46 Jak potwierdza sztab wyborczy Przymierza Społecznego ( p. Bugajski 0323813729), dwaj kandydaci do Rady Powiatu z najbliższego otoczenia lidera S.Wilka zostali skreśleni z list wyborczych, gdy okazało się, że są pospolitymi przestępcami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ergo Re: Łoziński cicha woda? IP: *.oka.pl 09.11.06, 22:34 Potwierdzamy skreślenie z list wymienianych nazwisk. Nie ma co owijać w bawełnę - jest to dla nas sytuacja niezręczna i bardzo nam wstyd. Nie posiadamy jednak systemu inwigilacji, który pozwoiłby na 100% pewności. Popełniliśmy błąd wierząc ludziom "na słowo", oraz opierając się na ich dobrej opinii w środowisku lokalnym. Bo że taką mieli nie można zaprzeczyć - dlatego uważamy za niesmaczny wybieg czarnego PRu całe to oburzenie jakie temu towarzyszy. Zapewne najgoręcej krzyczący jeszcze niedawno takze uważali skreślonych za pozytywne persony. Zaden komitet nie byłby tak, za przeproszeniem, DURNY, aby mając świadomość skazy na reputacji kandydata, brać go na swoje listy i narażać sie na bat opinii publicznej. Protestujemy, jak wspomniałem, przeciw uogólnianiu i wpychaniu "Przymierza Społecznego" w rolę "zbieraniny zapchajdziurów". W każdej wspólnocie zdarzają się wstydliwe wyjątki. Dlatego raz jeszcze przepraszamy, z żalem zdając sobie sprawę, że chorobliwa nieufność, nawet względem swoich ludzi, to nieodłączna część polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scooter Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 14:13 szukaj Ty ziemniakow w polu,kandydaci juz zostali skresleni,a jak juz ktos wwczesniejnapisal : nie znasz kogos,to przynajmiej powstrzymajsie od oszczerstw na jego tmat. szkoda gadac... tomiasto sie stacz,zrobcie cos z tym.macie glos,glosujcie,tylko nie grajcie w lotka przy urnie. jesli nie znacie kandydatow dobrze,to lepiej serio w domu zostancie... 3mam kciuki p. lozinski! p.s. Detektyw.. hanba...niewiarygodny...wstyd... kto Ty jesteś, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmira Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 14:05 Łukaszu, sadzac po Twoich wypowiedziach nie masz zielonego pojecia o dochodach urzedasow. gowno Cie powinno obchodzic co ma lozinski,a co Ty masz? nic..ojakze mi przykro.to... moze zazrosc Cie teraz zzera? zycze Ci,aby kiedys udalo Ci sie zarobic tyle kasy ile bys chcial,a tym czasem pozdrow ludzi zTwojej partii i idz do lekarza po poludniu,bo chyba przemeczony jestes... pozdrowienia i calusy<lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Łoziński cicha woda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 17:17 z calym szacunkiem mam dwa razy tyle co pan Łozinski i Tobie nic do tego. A to ze interesuje mnie majatek p.Łozinskiego nie powinno Cie dziwic bo jets on osoba publiczna ...no ale Ty tego mozesz nie rozumiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głosss... Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 23:24 Do urn wyborcy, do urn ... Pokażcie jakie macie jaja ha, ha. ha ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Łoziński cicha woda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 23:30 głosss - a ja cię p..... , ja sobie pójdę na wybory dopiero za cztery lata. Wal się na tważ ! Sam za..... do ury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Łoziński cicha woda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 17:18 no i wnioskujac z Twojej odpowiedzi stwierdzam ze jestes osoba malo inteligentna wiec nie bede z Toba polemizowac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Łoziński cicha woda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 13:01 co z tego łozińskiego za biznesmen, czy ktos wie czym ten facet sie zajmuje oprócz tego ze sprzedaje plastikowe miski i nocniki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Łoziński cicha woda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 19:11 no moze wreszcie ktoś napisze jak pan Łoziński dorobił sie tych "paru groszy". na sprzedaży plastikowych tanich misek i koszyków ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Łoziński cicha woda? IP: *.strong-pc.com 01.08.07, 09:49 zazdrościsz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Łoziński cicha woda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 15:15 nie, tylko sie zastanawiam jak taki uczciwy człowiek jak pan Łozinski dorobił sie takiej kasy, bo ja prowdzę sklep z żoną od 11 lat i o takich oszczędnościach moge tylko pomarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jana Re: Łoziński cicha woda? IP: *.strong-pc.com 02.08.07, 11:13 jego kasa jego sprawa Odpowiedz Link Zgłoś