Gość: feliks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 10:41 Jak się podoba nowy wystrój swiąteczny ulic centrum przygotowany przez poprzednika ale włączony przez Czecha bidak nie zdążył się tym pochwalić. Takiej choinki na Rynku nie pamiętam od 25 lat ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: świateczne Tarnowskie Góry IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.06, 12:51 Ale ul.Krakowska jak zwykle- "bardzo bidna" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda_tg Re: świateczne Tarnowskie Góry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 18:51 Krakowska rzeczywiście odstaje od reszty miasta;-)ale generalnie dekoracje swiateczne Tarnowskich Gór bardzo mi sie podobają, widać, że sa swięta, brawa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
helenaaa Re: świateczne Tarnowskie Góry 13.12.06, 21:24 Możecie mi napisać czy teraz w niedzielę będą otwarte wszystkie sklepy czy dotyczy sie to tylko hali targowej. Bo chciałabym pobuszować za prezentem a nie wiem czy nie pocałuje klamek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
karl05 Re: świateczne Tarnowskie Góry 18.12.06, 19:46 mnie sie podoba, dużo sie pozmieniały TG przez ten czas, i zaraz ulice inaczej wyglądają :) jeszcze ulica koło szkoły muzycznej czeka na otwarcie... a jeśli chodzi o stan dróg to duzo zostało zrobione ale jeszcze więcej zostało do zrobienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupa Re: świateczne Tarnowskie Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 20:46 Choinkę na rynku załatwił Pan Wilk. Podobno jest z Bieszczad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: świateczne Tarnowskie Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 23:17 cos ty.. wilk jest z brynka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilczek Re: świateczne Tarnowskie Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 07:08 Pewnie z Bieszczad, żyje tam dużo wilków i dobrze by było, jakby tam wrócił. Cholera już całkiem zgłupiałem o co chodzi? O pochodzenie Wilka, czy choinki? Jesli choinka jest załatwiona, to z pewnością zrobił to Wilk, on potrafi "załatwić"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: świateczne Tarnowskie Góry IP: *.server.ntli.net 19.12.06, 15:56 Moze by tak ktos pstryknal jakies fotencje tej choinki, albo i innych miejsc w miescie? Dla tych co nie moga zobaczyc :( Odpowiedz Link Zgłoś
amkate Re: świateczne Tarnowskie Góry 28.12.06, 22:32 Przyjedz i zobacz jest naprawde ladnie ;) postaram sie jutro cos pstryknac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Light Re: świateczne Tarnowskie Góry IP: 85.14.94.* 29.12.06, 00:04 ale te zdjęcia już dawno są: www.tg.net.pl/foto/iluminacja.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Re: świateczne Tarnowskie Góry IP: *.dip.t-dialin.net 29.12.06, 00:14 Rzeczywiscie,nienajgorzej to wyglada.Widac ktos sie postaral.Gdyby jeszcze byl snieg,to by byl efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
amkate Re: świateczne Tarnowskie Góry 29.12.06, 13:40 Bardzo ladne ale sniegu rzeczywiscie brakuje wygladalyby nasze TG bajkowo. Chcialam zapytac czy nie daloby sie zalatwic sniego na Nowy Rok ... ha ha i jest. Dobra robota, dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś