Dodaj do ulubionych

świateczne Tarnowskie Góry

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 10:41
Jak się podoba nowy wystrój swiąteczny ulic centrum przygotowany przez
poprzednika ale włączony przez Czecha bidak nie zdążył się tym pochwalić.
Takiej choinki na Rynku nie pamiętam od 25 lat ?

Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: świateczne Tarnowskie Góry IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.06, 12:51
      Ale ul.Krakowska jak zwykle- "bardzo bidna"
      • Gość: mloda_tg Re: świateczne Tarnowskie Góry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 18:51
        Krakowska rzeczywiście odstaje od reszty miasta;-)ale generalnie dekoracje
        swiateczne Tarnowskich Gór bardzo mi sie podobają, widać, że sa swięta, brawa:-)
    • helenaaa Re: świateczne Tarnowskie Góry 13.12.06, 21:24
      Możecie mi napisać czy teraz w niedzielę będą otwarte wszystkie sklepy czy
      dotyczy sie to tylko hali targowej.
      Bo chciałabym pobuszować za prezentem a nie wiem czy nie pocałuje klamek. :)
    • karl05 Re: świateczne Tarnowskie Góry 18.12.06, 19:46
      mnie sie podoba, dużo sie pozmieniały TG przez ten czas, i zaraz ulice inaczej
      wyglądają :)
      jeszcze ulica koło szkoły muzycznej czeka na otwarcie...
      a jeśli chodzi o stan dróg to duzo zostało zrobione ale jeszcze więcej zostało
      do zrobienia
      • Gość: lupa Re: świateczne Tarnowskie Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 20:46
        Choinkę na rynku załatwił Pan Wilk. Podobno jest z Bieszczad.
        • Gość: mika Re: świateczne Tarnowskie Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 23:17
          cos ty.. wilk jest z brynka...
          • Gość: wilczek Re: świateczne Tarnowskie Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 07:08
            Pewnie z Bieszczad, żyje tam dużo wilków i dobrze by było, jakby tam wrócił.
            Cholera już całkiem zgłupiałem o co chodzi? O pochodzenie Wilka, czy choinki?
            Jesli choinka jest załatwiona, to z pewnością zrobił to Wilk, on potrafi "załatwić"!
            • Gość: . Re: świateczne Tarnowskie Góry IP: *.server.ntli.net 19.12.06, 15:56
              Moze by tak ktos pstryknal jakies fotencje tej choinki, albo i innych miejsc w
              miescie? Dla tych co nie moga zobaczyc :(
              • amkate Re: świateczne Tarnowskie Góry 28.12.06, 22:32
                Przyjedz i zobacz jest naprawde ladnie ;)
                postaram sie jutro cos pstryknac.
                • Gość: Light Re: świateczne Tarnowskie Góry IP: 85.14.94.* 29.12.06, 00:04
                  ale te zdjęcia już dawno są:
                  www.tg.net.pl/foto/iluminacja.htm
    • Gość: mad Re: świateczne Tarnowskie Góry IP: *.dip.t-dialin.net 29.12.06, 00:14
      Rzeczywiscie,nienajgorzej to wyglada.Widac ktos sie postaral.Gdyby jeszcze byl
      snieg,to by byl efekt.
      • amkate Re: świateczne Tarnowskie Góry 29.12.06, 13:40
        Bardzo ladne ale sniegu rzeczywiscie brakuje
        wygladalyby nasze TG bajkowo.
        Chcialam zapytac czy nie daloby sie zalatwic sniego na Nowy Rok ...
        ha ha i jest.
        Dobra robota, dzieki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka