Gość: gość IP: *.strong-pc.com 10.07.07, 15:28 z usług którego banku w TG jesteście najbardziej zadowoleni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alr Re: który bank w TG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 19:44 Lukas - (e-konto pro) rzadko korzystam w placówce (głównie przez internet), ale jak już muszę, to obsługa OK. Warunki, opłaty masz na www. Dodatkowo mam konto w mBanku (a raczej Lukas jest dodatkiem do mBanku) Acha, miałem konto w PKO - kolejki, kiepska oferta i wiecznie nic niewiedzące panie...; byłem też w BSK - drogo - z firmowym kontem uciekłem do mBanku, zresztą z prywatnym też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: który bank w TG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 20:17 Tak samo Lukas Bank jest najlepszy "e-konto pro", miałem juz konto w PKO i BGZ wiec jakies porównanie mam Odpowiedz Link Zgłoś
anrietta Re: który bank w TG 10.07.07, 21:05 Ja mam konto w Mbanku ze względu na przelewy. Poczta za dużo sobie życzyła, co przy ciągłym kupowaniu na allegro mnie wykańczało. Reszta rzeczy jak fundusz czy lokata to Śląski lub Lukas. Do PKO sie zraziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo Re: który bank w TG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 21:56 tylko ing Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektroniczny Re: który bank w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 09:03 Polecam mBank albo MultiBank - najniższe opłaty, wszystko przez Internet, w TG oddział jest nawet (MultiBank) w Bytomiu w M1 także mBank :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: który bank w TG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 09:43 ING nie poprostu nie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowska Re: który bank w TG IP: *.strong-pc.com 26.07.07, 13:29 wybór mamy ogromny bo u nas w centrum same banki kantory i sklepy obuwnicze...niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centrum TG Re: który bank w TG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 15:34 A co byscie chcieli tam miec? przeciez to niby centrum miasta (moze sklepy rybne lub miesne haha) :) Ale jesli chodzi o bank to jak najbardziej Lukas e- konto PRO bez żadnych zbednych opłat. Po to zakładam konto żeby tam trzymac pieniądze i nie nosic przy sobie a nie jeszcze za to płacic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: który bank w TG IP: *.strong-pc.com 27.07.07, 08:00 można w skarpecie trzymać, stary "niezwodny" sposób Odpowiedz Link Zgłoś
dantetg Re: który bank w TG 28.07.07, 00:04 Lukas Bank wiekszosc przez internet tylko jesli duzo przelewow robisz bierz opcje z tokenem - bezpieczniejsza a i sam bedziesz mogl odbiorcow natychmiast dodac itd. Wiecej mozliwosci bez pomocy konsultanta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: który bank w TG IP: *.strong-pc.com 30.07.07, 15:17 a PKO na rynku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: który bank w TG IP: *.strong-pc.com 31.07.07, 11:36 no w PKO na rynku są fajne kolejkiiiiiii :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: który bank w TG IP: *.strong-pc.com 01.08.07, 11:36 ing przez internet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jana Re: który bank w TG IP: *.strong-pc.com 02.08.07, 11:35 getin bank na krakowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczny_raj1 Re: który bank w TG 05.09.07, 13:47 WBK bank zachodni - zero opłat za prowadzenie konto... praktycznie nic nie płacę czekam tylko na przelewy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: który bank w TG IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.07, 21:10 z banku nasienia Odpowiedz Link Zgłoś