Gość: dr scott IP: *.tg.akk.net.pl 11.08.03, 22:07 bip.tarnowskiegory.pl/ mi sie osobiscie podoba. a co Wy myslicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Forman Re: Biuletyn Informacji Publicznej IP: proxy / 192.168.3.* 11.08.03, 22:37 Oglądalem go już.Są tam deklaracje majątkowe samorządowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: Biuletyn Informacji Publicznej IP: *.tg.akk.net.pl 11.08.03, 22:38 Gość portalu: Forman napisał(a): > Oglądalem go już.Są tam deklaracje majątkowe samorządowców. ciekawe czy prawdziwe..... Odpowiedz Link Zgłoś
nickowa Re: Biuletyn Informacji Publicznej 11.08.03, 22:45 Gość portalu: dr scott napisał(a): > bip.tarnowskiegory.pl/ > mi sie osobiscie podoba. a co Wy myslicie?? bardzo mało informacji bo większość z nich jest na stronach internetowych urzędu a zarobki samorządowców są jawne i muszą być podowane, ciekawe czemu nie podają majątków współmałżonków, do czego też są zobowiązani:))...kiedy pokaże się BIP Starostwa? I co tam będzie, podejrzewam, że niewiele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: Biuletyn Informacji Publicznej IP: *.tg.akk.net.pl 11.08.03, 22:48 nickowa napisała: > Gość portalu: dr scott napisał(a): > > > bip.tarnowskiegory.pl/ > > mi sie osobiscie podoba. a co Wy myslicie?? > bardzo mało informacji bo większość z nich jest na stronach internetowych > urzędu a zarobki samorządowców są jawne i muszą być podowane, ciekawe czemu nie > > podają majątków współmałżonków, do czego też są zobowiązani:))...kiedy pokaże > się BIP Starostwa? I co tam będzie, podejrzewam, że niewiele... piszac ze mi sie podoba mialem na mysli adrest i telefony konkretnych instytucji i osob z UM. ciekawe czy mozna sie do nich dodzwonic?? Odpowiedz Link Zgłoś
nickowa Re: Biuletyn Informacji Publicznej 11.08.03, 23:01 Gość portalu: dr scott napisał(a): > nickowa napisała: > > > Gość portalu: dr scott napisał(a): > > > > > bip.tarnowskiegory.pl/ > > > mi sie osobiscie podoba. a co Wy myslicie?? > > bardzo mało informacji bo większość z nich jest na stronach internetowych > > urzędu a zarobki samorządowców są jawne i muszą być podowane, ciekawe czem > u > nie > > > > podają majątków współmałżonków, do czego też są zobowiązani:))...kiedy pok > aże > > się BIP Starostwa? I co tam będzie, podejrzewam, że niewiele... > > piszac ze mi sie podoba mialem na mysli adrest i telefony konkretnych > instytucji i osob z UM. ciekawe czy mozna sie do nich dodzwonic?? Można się dodzwonić...sama sprawdzałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: Biuletyn Informacji Publicznej IP: *.tg.akk.net.pl 11.08.03, 23:02 nickowa napisała: > Można się dodzwonić...sama sprawdzałam nawet do Kazika?? Odpowiedz Link Zgłoś
nickowa Re: Biuletyn Informacji Publicznej 11.08.03, 23:03 uuuu...prawie nic o przetargach w biuletynie:))) jakieś tam 3 przetargi i to wszystko??:))))) Odpowiedz Link Zgłoś