Gość: shady IP: *.strong-pc.com 23.02.08, 16:29 Ten sklep znajduje sie w lasowicach nazywamy go "rybny" obsługują tam miłe panie, duży asontyrment, dlatego często robię tam zakupy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: otto Re: najleprzy sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 16:40 Skoro najleprzy to najlepszy z nailepszych,lebszy od najlepszyh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atum Re: najleprzy sklep IP: 83.1.78.* 24.02.08, 00:36 ja nie wiem gdźe jest najleprzy sklep...nie mam terz sfojego naulubiońszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shady Re: najleprzy sklep IP: *.strong-pc.com 24.02.08, 11:03 a szkoda bo warto mówić i szukać takich ludzi. którzy są uczciwi i myślą nie tylko o sobie ale i o bliźnim. Kup se słownik ortograficzny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Re: najleprzy sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 11:15 I kto to mówi (pisze) ten który pisze "Najleprzy" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto Re: najleprzy sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 12:00 Zdarza się,każdy może się pomylić. Ja odpuszczam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loki Re: najleprzy sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 12:36 Gamoniu!nie rób mi wstydu!wypad do szkoły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto Re: najleprzy sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 13:12 Loki,ty uczysz tam polskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radna2008 Re: najleprzy sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 15:04 Dzień dobry w przedwiosenne popołudnie! Byłam już dzisiaj w szkole ale w wersji 1 do 20 a nie 1 z 20. Przypominam zaś sobie kogoś, kto zaplanował powtórzenie klasy przedmaturalnej. W maju przed maturą przeprowadził sondę, z której wynikało, iż żaden z kolegów nie miał podobnego życzenia. Tak jak w powiedzeniu "I cygan dla towarzystwa..." nauczył się , zdał egzaminy i wraz z koolegami odebrał świadectwo dojrzałości. Wracam do podstawowego tematu. Doskonałe sklepy oraz ich kompetentny i miły personel opisuję z satysfakcją w moim blogu. O kiepskich niechętnie piszę i pozostawiam dane personalne w sferze domysłów. Bo...naśladujmy lepszych. Pozdrawiam z życzeniami przyjemnego i skutecznego wypoczynku niedzielnego, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koni Re: najleprzy sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 12:34 Księgarnie!polecam hihi!!! tam są słowniki języka polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atum Re: najleprzy sklep IP: 83.1.78.* 24.02.08, 15:56 shady pujde kópić słownik ale jesli zrobiż to pierfszy...okej ? Pjona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shady Re: najlepszy sklep IP: *.strong-pc.com 24.02.08, 17:32 z powodu jednego wyrazu robicie dużo hałasu przypadkiem kliknąłem -rz- zamiast -sz- pozdrawiam i miłego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: najlepszy sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 20:03 I tego nie lubię, zagladam bo może dowiem się czegoś na temat sklepów które klienci lubią, a czytam tylko o przegadywankach językowych, szkoda słów... przecież każdemu może zdarzyć się literówka... eh ludzie ludzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shady Re: najlepszy sklep IP: *.strong-pc.com 25.02.08, 20:39 Jest to sklep ogólnospożywczy, z bardzo miłą obsługą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: najlepszy sklep IP: *.dip.t-dialin.net 25.02.08, 21:06 Shady napisz zaraz ze tam pracuje ktos z twojej rodziny ,albo twoja milosc i probujesz nagonic klientow, bo tak prawde mowiac to zwykla buda podparta kijem Czesz a ta Shady w nawiasie dobra reklama nigdy nie jest zla .Bywaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 Re: najlepszy sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 22:05 Dlaczego podparta kijem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shady Re: najlepszy sklep IP: *.strong-pc.com 26.02.08, 18:59 Henryk wszedzie doszukujesz się niuansów, odpuść i zaufaj Odpowiedz Link Zgłoś