Dodaj do ulubionych

Gbur w Parku Wodnym

IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.08, 21:05
Kilka dni temu byłam z dzieckiem w Parku Wodnym. Chciałam skorzystać
z programu dla Tarnogórzan. Kiedy załatwiałam sprawę w Biurze
Obsługi Klienta z pomieszczenia z napisem "ZARZĄD" wyszedł wysoki,
starszy facet z papierosem w zębach. Przechodząc koło nas strzepnął
popiół na podłogę, prawie że pod nogi mojej córeczki i - jakby nigdy
nic - poszedł dalej. Chciałam się na tego gburowatego jegomościa
poskarżyć, ale okazało się, że nie ma komu, bo to był prezes Parku
Wodnego. Czysty szok. Uważam, że takie zachowanie w Parku Wodnym
jest absolutnie niedopuszczalne. Kto tego człowieka posadził na
takim stanowisku?
Obserwuj wątek
    • Gość: atum Re: Gbur w Parku Wodnym IP: 83.1.78.* 25.02.08, 21:07
      straszne...
      • Gość: henryk Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.dip.t-dialin.net 25.02.08, 21:29
        Okropne co piszesz ! fakt ze ta tlusta swinia nie ma za grosz wychowania .omijac
        tego salcesona.
        • Gość: TY2 Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 22:22
          Czy ten pan nie wie,że palenie zabija?
          A poważnie,zgadzam się całkowicie z przedmówcami.
          Tak zachowywali się ludzie na stanowiskach w czasach PRL.
          Zwolnić,odwołać,wymienić,wywalić,przegnać,skazać,napiętnować,oskarżyć
          ,wyśmiać,skompromitować,zdekonspirować TEGO PANA!!!
          • Gość: Teka 5 Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.scom.za.digi.pl 25.02.08, 22:58
            ...nazywajmy rzeczy po imieniu, ale -prosze Was-nie ponizajmy sie i unikajmy
            okresleń typu świnia czy coś.Z doswiadczenia wiem że najlepsze w skutkach są
            proste działania. Upublicznienie imiona i nazwiska owego niezbyt rozgarnietego
            dyrektora Waszego AQ zaboli z pewnością bardziej niż niejedna obelga. Więc
            Szanowny Panie Dyrektorze- ostatnia szansa...czas użyć pewnego magicznego słowa
            względem Pani i Jej córki :D
        • Gość: bbunio Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 16:20
          Ala on jest cholernie chudy!!!!
          • Gość: ziuk Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.crowley.pl 16.06.08, 15:11
            woda go wyciagła
    • Gość: zoll Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 22:52
      Ten Pan jest nietykalny!nie wiecie tego!
      Z jednego korytka w drugie!
      Ciesz sie kobieto że cię nie zadeptał!a co do kultury osobistej to zatracił ja
      podczas rządów w Zamecie i potem HC Miasteczko Śl.
      • Gość: ajanato Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.belf.cable.ntl.com 25.02.08, 23:07
        Brak slow jak sie czyta te wasze trolowe posty. :( Dupy jestescie wszyscy i tyle. Internetowi pieniacze korzystajacy z tego, ze mozecie pojechac po kims anonimowo. Kiedys tacy ludzie jak wy pisali donosy na Milicje.
    • Gość: atum Re: Gbur w Parku Wodnym IP: 83.1.78.* 26.02.08, 00:38
      kobieto po co te żale ? Co Ci to da ? Moglas jemu sie wyplakac bo tu nikt Ci nie pomoze...
      Nie karmic Trola !!
      • dzik0 Re: Gbur w Parku Wodnym 26.02.08, 00:51
        Ty jesteś trollem.
    • Gość: R.Utracki Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.08, 08:17
      Szanowna Pani, jeśli czuje się Pani urażona to serdecznie przepraszam.Incydent o którym Pani pisze nie powinien się zdarzyć.
      Jeszcze raz wyrażam ubolewanie .Roman Utracki
      • Gość: baś Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 08:58
        Kawałek cywilnej odwagi,ładnie.
        Tak powinno być zawsze,osoby publiczne nie powinny chować głowy w
        piasek.
        Pan U ma+
      • Gość: Jacek Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 10:03
        Jeśli faktycznie Pan te przeprosiny napisał, to jestem pod wrażeniem, jednak
        można :-) bym miłym i uprzejmym.
        Reszta tarnogórskich notabli!bierzcie przykład!!
    • Gość: atum Re: Gbur w Parku Wodnym IP: 83.1.78.* 26.02.08, 10:12
      no i brawo ! Pani milagros pewnie teraz czuje sie spelniona a Pan U jest bohaterem.
      Wszyscy sa szczesliwi.
      • Gość: jacek Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 10:27
        Pierdzielisz jak potłuczony!żal ci sie zrobiło,facet stanął na wysokości zadania
        i przeprosił,o ty chyba chodziło,miał cywilna odwagę jak nie wielu w tym
        mieście,miedzy innymi Ty!
        • dzik0 Re: Gbur w Parku Wodnym 26.02.08, 10:32
          Godna uznania postawa pana Utrackiego.
          • Gość: atum Re: Gbur w Parku Wodnym IP: 83.1.78.* 26.02.08, 12:01
            Panie Jacku a za co mam przeprosic ? hehehe bo nie rozumiem
            • Gość: jacek Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 12:23
              Biedaku :-) ty nawet nie zrozumiałeś tego co napisałem, szkoda.
              • Gość: atum Re: Gbur w Parku Wodnym IP: 83.1.78.* 26.02.08, 15:29
                "stanął na wysokości zadania i przeprosił,miał cywilna odwagę jak <nie wielu>(haha) w tym mieście,miedzy innymi Ty!"

rzeczywiscie nie zrozumialem...

Pa gó..
          • Gość: pipi Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.08, 21:20
            wierzysz że to on!!!!!!! , bo KTO go ZNA wie że nie zna słowa
            PRZEPRASZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Blybly Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.strong-pc.com 26.02.08, 22:27
              Każdy mógł to napisać...
              • Gość: TY2 Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 22:57
                Tylko w jakim celu miał to pisać ktoś inny?
          • Gość: lolo7 Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.08, 23:59
            Co ty człowieku gadasz? Facet łazi po parku wodnym z fajką w gębie i
            za to uznanie? Co to w parku wodnym wolno palić? Ludzie tam
            przychodzą i kase wydają, żeby odpocząć, popływać dla zdrowia, a tu
            jakiś oszołom ma wszystkich w d..., bo on jest d...ny pan prezes. A
            te swoje przeprosiny, to se może... Bo co, jak napisał przepraszam,
            to co juz wszystko jest OK? Jutro może znowu zapalić na basenie? A
            za co przeprasza? Za palenie czy popiół na podłodze, albo że nie
            trafił temu dziecku na głowe. A posprzątał ten popiól? Akurat... On
            od tego ma ludzi, sprzątaczka posprząta, bo jest od czarnej roboty,
            a pan prezes pewnie jeszcze ją opier... że taki syf. Szkoda gadać.
            • Gość: ars Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 00:10
              Oczywiście z tego powodu powinien się natychmiast zdymisjonować,lub
              powiesić na prysznicu.
              Ty oczywiście nigdy żadnej gafy nie popełniłeś.
              Pomyśl,to nie boli.
              • Gość: gustaw_ Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.stk.vectranet.pl 27.02.08, 20:01
                Nie wiem czy to tylko zwykła gafa. po pierwsze: palenie w miejscu publicznym
                jest karalne. Po drugie:każdy kto zna Romana U. wie,ze człowiek ten nie szanuje
                innych ludzi, bo on wszystkich ninawidzi.Dzis przeprasza (o ile to prawda, ba
                jakoś nie chce mi się wierzyć), a jutro pewnie znowu bedzie palic, bo on jest
                ciężko uzależniony i wszystko olewa. Zapytajcie pracowników z Huty, to wam
                powiedzą co to za egzemplarz. Dziwie sie burmistrzowi Czechowi, że postawił na
                takiego miernote. Aż się wierzyc nie chce. Ktoś chyba porządnie wpuścił go w
                maliny. To sie może zemścić, a potem będzie płacz i zgrzytanie zębów, bo ten
                facet robi z siebie wielkiego fachowca, a to zwyczajny mitoman. Tylko patrzeć,
                jak wykręci jakis numer, tak jak to było w Hucie. W sumie palenie na terenie
                Parku Wodnego to faktycznie pryszcz. Twój pomysł żeby się zdymisjonowł jest
                całkiem sensowny . Nie wazne z jakiego powodu.
                • Gość: hutnik Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 13:39
                  A co takiego zrobił? Dzięki niemu mamy gdzie robić bo by nas zamknęli już dawno i nie bylo by co prywatyzować.Jeżeli to "numer" to oby tylko takie numery byLy twoim dzielem.Takim jak ty którym wątroba gnije od tego że są lepsi od ciebie i ktorzy cos zrobili przyda się prywatyzacja.widzę cię na pierwszym miejscu do zwolnienia.
                  • Gość: ada Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.ticom.pl 18.05.08, 22:35
                    cześc hutnik. Masz rację .Znam go ,jest skurczybykiem ale rz,ądzić
                    umie i się nie boi.
                • Gość: hutnik 2 Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 14:45

Przeczytaj sobie czy on napewno nic nie zrobił (tekst z encyklopedii Wilkipedia - internet):
                  Gazyfikacja gminy obejmuje 90%, a we wszystkich obiektach komunalnych wymieniono kotłownie gazowe. Zlikwidowano kotłownie 5 MW na osiedlu mieszkaniowym, zakupując ciepło poprzez ciepłociąg z huty cynku, gdzie w dużej mierze jest wykorzystywane ciepło odpadowe w kotłowni zakładowej.

Należy też podkreślić ogromne osiągnięcia Huty Cynku "Miasteczko Śląskie" w tej dziedzinie. Przy ponad dwukrotnym wzroście produkcji ilość zanieczyszczeń emitowanych do atmosfery spadła kilkanaście razy i nie przekracza dopuszczalnych norm od kilku lat.

Działania proekologiczne huty zostały uznane Certyfikatami:
                  *Zakład Czystej Produkcji,
                  *ISO 9001 i 9002
                  *oraz nagrodą Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w [[Katowice|Katowicach]],
                  *a także nagrodą Ministra Środowiska dla dyrektora Romana Utrackiego za działania na rzecz ochrony środowiska.

Wprowadzony przez hutę program naprawczy wraz z restrukturyzacją techniczną zaowocował skreśleniem jej z listy osiemdziesięciu największych trucicieli w Polsce. Huta jest jednym z dwóch zakładów, które po skreśleniu nie wróciły na listę. Dzięki temu w Miasteczku można już spokojnie oddychać, a powstające firmy muszą prowadzić działalność zgodną z normami zobowiązującymi dla zrównoważonego rozwoju.
                  • Gość: mosiek Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 21:44
                    Trzeba więc wybudować na głównym placu Miasteczka Śląskiego pomnik
                    tego człowieka.W tym celu proponuję ustawić w parku wodnym skarbonkę
                    i rozpocząć zbieranie funduszy.
                    • Gość: pumpernikiel Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.08, 22:51
                      po co skarbonka, miejsce zajmuje... prościej z funduszu socjalnego
                      • Gość: gość Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.08, 06:44
                        A niby co, z funduszu socjalnego?
    • Gość: historyk Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.08, 08:32
      a Stalin wybudował kolej transsyberyjską, kołchozy, sowchozy,
      fabryki !!!!!! Huraaaaaa !!!!!!!
      • Gość: TY2 Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 18:28
        A Hanysek z kumplami wybudowali park wodny,w którym obecnie pracuje
        pan Utracki.
        • Gość: Alusia Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.stk.vectranet.pl 26.03.08, 22:42
          Ja jestem za skarbonką ... taką swinke z różowym ogonkiem .
          proszszszeee ... ;))))))))))))))))))
          • Gość: 23 Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 23:27
            To nie będzie świnka,to będzie knur.
        • Gość: Angelika Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.08, 22:01
          Dajcie spokój P. Utrackiemu, lepiej się przyjrzyjcie innemu jak wy
          to nazywacie "Gburowi"P. Giregielowi, ktory jest tam podobno
          dyrektorem moim zdaniem do spraw niepotrzebnych i ma darmowy
          abonament bo cały dzień gada przez telefon, tylko pozazdrościć
          takiej funkcji.
          • Gość: 23 Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 22:11
            Natomiast to co powyżej napisano to klasyczne podkładanie
            świni.
            Angeliko robisz to mało subtelnie,czyli niefachowo.
            23.
            • Gość: 44 Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.08, 00:31
              A dajcie juz spokój machloje i nic wiecej
              • Gość: Otto Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.dip.t-dialin.net 01.04.08, 15:56
                Czeko sie czepiacie starego komucha !Gbur zostal przywieziony w Aktowce.
                I prosze mu dac spokoj bo on jest odpowiedzialny za mecenie wody .przeciez nic
                innego nie potrafi,tylko palic i telefonowac.
          • Gość: Gość Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.08, 14:38

Angeliko..., długo czekałam na twoją wypowiedź - i wreszcie Cię
            namierzyłam!
    • Gość: gosc Re: Gbur w Parku Wodnym IP: 83.1.74.* 01.04.08, 20:51
      Członkowie MOZ NSZZ „Solidarność” Agencji Inicjatyw Gospodarczych S.A. w
      Tarnowskich Górach stanęli w obronie swojego kolegi. Uważali, że prezes zarządu
      AIG niesłusznie ukarał go za odbijanie gumowej piłki z jednym z klientów. Żądali
      cofnięcia kary. 25 marca ich postulat zrealizowano. To jednak nie koniec.
      Związkowcy chcą rozmawiać o podwyżkach, mają też zastrzeżenia do zachowania
      prezesa AIG w stosunku do pracowników. Sprawy miały być poruszone na posiedzeniu
      Rady Nadzorczej, zaplanowanym na 31 marca.

Zdaniem „Solidarności” prezes AIG „z zupełnie kuriozalnego powodu wymierzył
      pracownikowi nieregulaminową karę” - „oddelegowując” go ze stanowiska kierownika
      zmiany ratowników na stanowisko szeregowego ratownika. Związek 10 marca wystąpił
      z pismem żądającym przywrócenia swojego członka na poprzednie stanowisko.
      Powiadomił również Radę Nadzorczą spółki i burmistrza Tarnowskich Gór o tym, że
      prezes AIG zachowuje się nagannie w stosunku do pracowników, a jego postępowanie
      może niekorzystnie wpływać na wizerunek Parku Wodnego.
      Tuż po oflagowaniu Parku Wodnego przez protestujących związkowców, odbyło się
      spotkanie z zarządem spółki.

Więcej w "Gwarku" z 1 kwietnia.
      • Gość: hutmen Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 12:23
        Ku.. mac!teraz to widzicie?
        Jak postępował w HCM tak robi w PW,trzeba być idiota i ślepym żeby takiego
        człowieka posadzić na takie stanowisko!
        Dla niego ludzie to niższy gatunek!naturalnie oprócz zony i synalka!
        • Gość: gość Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.08, 21:56
          Ty hutmen lepiej sobie pilnuj swojej rodzinki a ciekawy jestem jakie
          ty zajmujesz stanowisko. Mądrala
          • Gość: kolega hutmena Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 22:03
            Jest proboszczem.
          • Gość: olusia Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.strong-pc.com 02.04.08, 22:15
            Skad w Was tyle nienawisci do tego czlowieka? Zazdroscicie mu
            osiagniec i stanowiska? Trzeba sie bylo uczyc moze tez byscie tak
            daleko zaszli! A i jestescie tchorzami obrazajac go na forum!
            Powiedzcie mu prosto w twarz co o nim sadzicie! Ale pewnie
            zabrakloby Wam jezyka w gebie!
    • Gość: rex Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 15:37
      tak tu macie duzo racji Utracki to duzy GBUR
      • Gość: gość Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.08, 16:04
        Sam jestes Gburem!!!!
    • kejt2308 Re: Gbur w Parku Wodnym 09.04.08, 00:09
      Cóż można powiedzieć ?? Niestety ten cały śmieszny park wodny to od
      początku była przechowalnia nieudaczników , nie mówie tu o samej
      kadrze pracowniczej , tylko o zarządzie , w którym
      zawsze "pracowały" jełopy . Taki człowiek choćby założył garnitur od
      armaniego to zawsze będzie granatem odwalony od pługa . Pracowałem
      tam kiedyś i widziałem te nasze gwiazdy biznesowe z Tarnowskich Gór.
      Nie ma się co przejmować "ludżmi" co zamiast mózgu mają wizję
      kasy.Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • oryginal23 Re: Gbur w Parku Wodnym 09.04.08, 00:16
        Bardzo wielu ludzi pracuje w tym miejscu dzięki uczynnym znajomym.
        To dotyczy również szeregowych pracowników,którzy nigdy do tego
        się nie przyznają.
        23.
        • Gość: Gość Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.08, 08:32
          A co Ciebie tak naprawdę boli?
    • Gość: ~weno Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 18:56
      Staram się nie oceniać autorów wypowiedzi tego forum. Niestety z jednym
      wyjątkiem jakim jest "oryginal 23". Wypowiedzi tego internauty nie wnoszą nic
      oryginalnego delikatnie mówiąc odstają wyraźnie od całej reszty. W chwili
      obecnej omijam wypowiedzi znakowane przez "oryginal 23". Uważam i to bez
      złosliwości, że to forum nie jest dla oryginałów samozwańców.
      • oryginal23 Re: Gbur w Parku Wodnym 07.05.08, 23:49
        Wiem,że to nie oryginalne zdanie,ale ty chyba jesteś tym pracownikiem
        zatrudnionym w parku wodnym poprzez znajomości.
        Myśl o tym,że omijasz moje wypowiedzi jest dla mnie ciosem,którego
        mogę nie wytrzymać.Tej nocy spał nie będę z tego powodu,jestem
        zrozpaczony.
        23.
        • Gość: jola Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 08:48
          To był kolejny znajomek,który tam pracuje.Dlatego taki zdenerwowany.
    • Gość: nikita Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 10:44
      Kochany Panie R.U.
      Czy ma Pan taki sam stosunek do swoich dzieci ( poniekąd wiem, że ma
      Pan ich dwoje) i swojej żony? Wątpię. A może przelewa Pan frustracje
      ze swego życia prywatnego na teren pracy? Proszę Pana ,nadludzi już
      nie ma , to były lata czterdzieste. Niech Pan zacznie być
      człowiekiem, to na oewno będzie Panu o wiele łatwiej i w pracy i
      poza nią.Życzę tego Panu.
      Serdecznie pozdrawiam
      • Gość: konstabl Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 09:06
        Ciekawy jesteś,dużo wiesz i udzielasz głupich rad.
        Jesteś księdzem?
    • Gość: gość Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 01:15
      Gbur dalej tam jest
      • Gość: iga Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.08, 13:40
        A co myślałeś Gościu , że będą jakieś rezultaty protestu? Nie bądż
        naiwny.Ratownicy pewnie dostali parę groszy i gęby się
        pozamykały.Tak było zawsze i będzie. Gratuluję przy okazji
        ratownikom "wspaniałego sukcesu".
    • Gość: eter Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.crowley.pl 16.06.08, 15:13
      Kto tego człowieka posadził na
      takim stanowisku? no kto lody sie kręcą głogowski ciężko pracuje
      • Gość: roksana Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.strong-pc.com 18.06.08, 08:49
        na pewno nie P. Głogowski go tam posadził ...
        • Gość: nikita Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 08:41
          Panie Głogowski,a kto?
        • Gość: nikita Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 08:45
          A tak poza tym słyszałam trochę o kulisach "konkursu"na to
          stanowisko.Ciekawie to wyglądało Panie Pyla.
          • Gość: OLO Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.08, 10:04
            A co ma do tego wszystkiego P. Pyla???
            • Gość: nikita Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 14:58
              Spytaj się go (a może sam siebie).
              • Gość: nikita Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 15:02
                No nareszcie znowu coś rusza w sprawie.Ostatni Gwarek daje
                nadzieję.Może to towarzystwo wzajemnej adoracji dostanie po
                dupie!!!!!
                • Gość: Artur Drużyński Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.hcm.com.pl 22.10.08, 08:51
                  Żeby wypowiadać się o człowieku, trzeba go trochę poznać.
                  Byłem podwładnym Pana Romana Utrackiego przez 9 lat w Hucie Cynku.
                  Uważam, że chyba w promieniu 40 km od Tarnowskich Gór jest
                  najlepszym menedżerem, jakiego da się znaleźć.
                  Jest niesamowicie pracowity i inteligentny. Potrafi prowadzić firmę
                  będącą w skrajnie trudnych warunkach finansowych, i, jak widać po
                  Parku Wodnym, nawet poważnie zadłużoną firmę potrafi wyprowadzić na
                  zysk.
                  Ma ścisły, analityczny umysł. Potrafi uchwycić sedno skomplikowanych
                  problemów technicznych, finansowych, prawnych i nie boi się znaleźć,
                  a także wprowadzić z powodzeniem w życie ryzykownych rozwiązań.
                  Myśli o problemach kierowanej przez siebie firmy perspektywicznie, a
                  nie w miesięcznym czy rocznym horyzoncie czasowym.
                  Jest bardzo wymagający dla pracowników, ale jeżeli ktoś pracuje
                  zgodnie z jego dyrektywami, to ma pewność, że jego działanie będzie
                  ocenione pozytywnie. U Pana Utrackiego każdy wiedział, co ma robić.
                  Polecenia były zawsze jasne.
                  Jest prawdą, że p. Utracki jest surowym i ostrym szefem. Nie raz
                  oberwałem od niego słownie po uszach, ale zazwyczaj podstawą tego
                  były moje błędy i niedopatrzenia.
                  Nie dziwię się, że gość spadł z funkcji kierownika za odbijanie
                  piłeczki. Pan Utracki nie cierpi, jak pracownik się obija w robocie
                  i karze za to surowo. Sam jest tytanem pracy. Pamięć ma bardzo dobrą.
                  Wierzę, że Pan Utracki osobiście napisał przeprosiny dla Pani, którą
                  wyminął z papierosem. Na pewno nie przyszło mu to łatwo, ale ten
                  człowiek ma odwagę osobistą. A wyminął tak nieuważnie, bo jestem
                  pewien, że był tak zatopiony w swoich sprawach, że jej nie zauważył.
                  Ale, jak już napisałem, nie tłumaczył się, że nie wiadomo co
                  niechcący, tylko PRZEPROSIŁ.
                  Można wygłaszać różne opinie, ale trzeba brać za swoje słowa
                  odpowiedzialność. Ja za swoje biorę, dlatego podpisuję się swoim
                  imieniem i nazwiskiem. Pozdrawiam wszystkich dyskutantów.
                  • Gość: xxx Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 10:15
                    aaaaa dobrze, bardzo dobrze bedzie premia:)
                    • Gość: Artur Drużyński Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.hcm.com.pl 22.10.08, 12:00
                      Mylisz się. Premii nie będzie, bo nie pracuję w Parku Wodnym ani w
                      Agencji Inicjatyw Gospodarczych.
                      Uważam jedynie, że nie można pisać (smarować lub wychwalać) o kimś,
                      kogo się nie zna. I że nie wolno nikogo publicznie krytykować
                      zasłaniajac się pseudonimem. Jeżeli ktoś nie ma odwagi sie
                      przedstawić, to niech swoje sądy o ludziach wygłasza przy kawie.
                      Jeżeli ja będę jako iksiński pisał o drugim człowieku co mi się
                      będzie chciało, to jutro może ktoś napisze o mnie, żem cham,
                      oszołom, etc. Szanujmy się nawzajem.
                      • Gość: jo Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 13:27
                        oj Artur Artur moze cos wiecej o sobie bardzo prosimy gdzie pracujesz ile masz
                        lat takie male CV bardzo CIE prosimy
                        • Gość: gnom Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 14:37
                          artur czekamy cos cie oblecialo
                          • Gość: Artur Drużyński Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.hcm.com.pl 22.10.08, 16:29
                            Pracuję w Hucie Cynku "Miasteczko Śląskie" S.A.
                            Co napisałem, to było z serca, bo uważam, że nie można tak sobie
                            szczekać na człowieka i to publicznie.
                            Tym, którzy myślą, że napisałem sponsorowaną laurkę odpowiadam z
                            góry, że nikt mi za moje słowa pieniążków ani innych gratyfikacji
                            nie proponował i nie dał.
                            Reszta jest moją sprawą prywatną.
                            • Gość: han Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.aster.pl 22.10.08, 18:27
                              brakuje pochlebnych opinii o kimkolwiek na tym forum.
                              To co napisałes jest po prostu ludzkie - może wprowadzi dobra
                              praktyke na tym forum. Ode mnie '+' dla Artura.
                            • Gość: deb Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.08, 14:26
                              Ja także daję Ci duży plus Arturze.
                              • Gość: halutka Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 14:01
                                jak widać specjalnośćia większości jest bezinteresowna nienawiść i
                                zazdrośc.Ile osób które wypowiadały sie zna osobiście Pana
                                Utrackiego ?.Wystarczy pierwsza napisana negatywna opinia
                                i .....poleciało.Ulżyć sobie za wszystko,za to że rano uciekł
                                autobus(bo my się nie spóżniamy,)ż szklanka sie stłukła (sama,bez
                                naszej pomocy), itd,itd,Opanujcie się !,kipicie jadem,a to
                                niezdrowo i nie po chrześcijańsku.
                                • Gość: żmija Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 16:19
                                  Durniu.Jadem się nie kipi,jadem się pluje.
                                  • Gość: daria Re: Gbur w Parku Wodnym IP: *.strong-pc.com 22.12.08, 21:59
                                    Pozytywna myśl na dziś, a może na każdy inny dzień dla wszystkich!!!
                                    Pamiętaj, że jesteś kimś jedynym i niezastąpionym w tym
                                    właśnie miejscu, w którym się znajdujesz, i w tym właśnie odcinku
                                    czasu, w którym żyjesz. Pomyśl, co by się działo, gdyby Cię nie
                                    było. Żadne zdarzenie w życiu innych ludzi oraz sam świat nie byłyby
                                    takie same. Nie byłoby w nich Twoich pomysłów, przeżyć, reakcji,
                                    pomocy. Żaden człowiek w Twoim otoczeniu nie byłby taki sam.
                                    Oddziaływanie, jakie mamy na innych ludzi, jest zaskakująco wielkie.
                                    Dlatego zawsze staraj się okazywać to, co w Tobie dobre.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka