Gość: lola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 13:33 czy ktos wie o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.08, 14:27 Oni chyba sami nie wiedza, ciekawe jaki mają w tym cel????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 20:13 chca odwolac GBURA imaja swieta racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbulwersowany Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.ticom.pl 07.04.08, 22:41 Zapewniam Cię, że jesteś w błędzie i sam nie wiesz o jakiej sytuacji piszesz ! Przecież gołym okiem widać, że ta Solidarność to jakaś wielka pomyłka,a grupa żałosnych związkowców, protestujących chyba tylko w imię swojej głupoty, doprowadzi w końcu ich smych do nędzy i rozpaczy. Brak pracy, brak pieniędzy itp. Park Wodny ma być miejscem do wypoczynku, a nie miejscem politycznych rozgrywek i pokazów zwaśnionych stron.Sam jestem częstym gościem w Aqua i zostawiam tam sporo gotówki. Byłem też dzisiaj, ale to co mnie spotkało - ludzie wstyd mi za Was. Czy nie widzicie, kto się za tym kryje? Podpowiem Wam ,co należy zrobić !Czas abdykować , a związkowców do lamusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TY2 Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 23:20 Kto ma abdykować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbulwersowany Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.ticom.pl 08.04.08, 06:44 Domyśl się, no przecież chyba wiadomo kto się boi o swój stołek i kto narobił tego zamieszania.... nie !!! Przecież to napisali i to nie Prezes , tylko ten drugi. A tak nawiasem mówiąc, ta ich Solidarność ładny wizerunek Parku Wodnego zmalowała. Wstyd , wstyd i jeszcze raz wstyd , że miasto Tarnowskie Góry ma takich ludzi w swoich szeregach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzik Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 09:45 W dzisiejszym Gwarku część pracowników odcina się od solidarnośći, która jest podobno solidarnością jedynie ratowników. A jak jest naprawdę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.08, 16:28 Jeśli się odcina załoga od solidarności i popiera prezesa, to jest to pewnik w 100 % że coś tu śmierdzi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecik Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.08, 16:59 Zbulwersowany, czyli Utracki już ci mówiłem, żebyś nie łgał. Ten dugi (Giergiel) nie musi się bać o swój stołek, bo klamka zapadła w momencie, jak ujawnił, jaki z ciebie "anioł". Pierwszy w mieście i jego kolesie z biznesu już dawno zdecydowali, że Solidarucha (członka Zarządu W. Giergiela) trzeba wykończyć, bo po co ma wam patrzeć na łapska, jak będziecie wałki kręcić. Już siegacie po Pałac w Rybnej, a za jakiś czas weźmiecie Park Wodny. chodzi tylko o to, że obniżyć jego wartość, czyli doprowadzić go do ruiny. A to najlepiej zrobisz ty, bo ciebie nie pociągną do odpowiedzialności. Twój problem polega na tym, że ciebie też wykopią, jak tylko zrobisz swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecik Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.08, 17:09 O Utracki tu też jesteś? Gołym okiem to widać, że gadasz od rzeczy, co zresztą nie powinno dziwić. Niby to dlaczego protest ma doprowadzić związkowców do nędzy. To tych ich wszystkich doprowadzisz do nędzy i dlatego protestują. Nie radzę ci więcej sie tu odzywać, bo ci wygarnę więcej i twoi mocodawcy bedą niezadowoleni. Ciesz się, bo jutro odniesiesz pyrrusowe zwycięstwo, a potem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.08, 17:32 Krecik ciekaw jestem czy byłbyś taki mądry jakbys stanął okow oko z P. Prezesemi to co piszesz (stek bzdur) umiałbys to powiedzieć? Jestes zwykłym tchórzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecik Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.08, 18:34 Piszę o faktach i nie muszę się nikomu podlizywać. Słowo "prezes" pisze się z małej litery. To co ja piszę to jest prawda, stek bzdur to pisze Utracki i jego wspólnicy, tacy jak ty. Nie wiem dlaczego uważasz, ze jestem tchórzem. I skąd wiesz, że nie staję okow oko z tym - pożal się Boże - prezesem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbulwersowany Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.ticom.pl 08.04.08, 20:51 Gościu, nawet nie wiesz w jakim jesteś błędzie. Ne jestem Panem Utrackim i więcej mnie o to nie posądzaj. Jestem zwykłym klientem, ale Ty i tak wiesz lepiej i lubisz pisać bzdury. Tak swoją drogą, jestem ciekaw skąd pewność, że jutro coś się stanie - bo niby co, zamkną z powdu protestu Park Wodny? Już sam fakt, że załoga odcięła się od Solidarności świdczy o tym, że ktoś mataczy .Smak porażki jest gorzki, ale trzeba płacić za pazerność i prostotę działania związkowców i ich popleczników. Czytałeś dzisiejszy Gwarek? Przeczytaj koniecznie, tam w listach do redakcji wreszcie odwżyli się pozostali i napisali prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasandra Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 21:38 A zgadnijcie, kto chce i komu sprywatyzować Park Wodny?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gal Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 23:04 Nikt niczego nie będzie prywatyzował.Wszystko to ploty,głupie ploty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecik Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.08, 11:04 Utracki, ja oczywiście wiem, że ty nie jesteś Panem Utrackim, nie jesteś - wcale. Jesteś zwykłym klientem, tia... Cwaniaczek jesteś - wiem. Chcesz się dowiedzieć, skąd pewność, że coś się wydarzy. A nie powiem. Teraz, jak to piszę właśnie się dzieje: zebrała się Rada Nadzorcza i na polecenie pana burmistrza "wylewają"... Wojciecha Giergiela z Zarządu, żeby nie patrzył ci na ręce. Bedziesz mógł spokojnie załatwić Park Wodny i ludzi tam pracujących. A listem w "Gwarku" to tylko sie pogrążyłeś: najpierw mobingowałeś ludzi z "Solidarności" i doprowadziłeś do protestu, a teraz szykanami zmusiłeś jeszcze 20, żeby dali ci "alibi". Nie rozumiesz, że nie można zaświadczyć, że jakiś fakt nie miał miejsca. Przecież ci ludzie nie siedzą z tobą 24 godziny. Pognębia cie też styl. Wszystkie twoje wypociny na tym forum i list w "Gwarku" łączy to samo: chory styl z czasów komunistycznej propagandy. Zero prawdy, sama manipulacja. Ale nie łudź się - szydło wyjdzie z worka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 20:44 Łubu dubu. Łubu dubu. Niech nam żyje prezes ... Niech żyje nam. To byłem ja .... Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Strajk na Parku Wodnym 09.04.08, 23:28 Gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta. Jednak to ja zostanę prezesem. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dz Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.ticom.pl 11.04.08, 08:15 tarnowskiegory.naszemiasto.pl/wydarzenia/839763.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asen Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 08:58 Głupie,prywatne przepychanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 09:47 Niestety, te przepychanki uderzają w nas, obywateli, choć niektórzy tego nie dostrzegają i odcinają się od tej"prywaty"- a to będzie biło w nas, prędzej czy później:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TY2 Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 17:33 Wiosna idzie.Będziemy się niebawem kąpali w zalewie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 11:02 Tak,zalewie octowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 19:07 to wstyd zeby zaplombowac gabinet pana Girgiela o co chodzi wParku Wodnym i nie pozwolic mu przychodzic do pracy w okresie wypowiedzenia jak jakiemus .......PANIE Wojtku jeszcze nadejdzie pana dzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otokar Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 20:54 Lub ciemna,długa noc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tgman Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 22:56 A może nowym fachowcem od marketingu zostanie Maciej.....Maciej Utracki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blox Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.ticom.pl 13.04.08, 12:18 Dawno tak się nie uśmiałem. Słuchaj no tgman, kto był tym fachowcem ...? Fakty raczej mówią same za siebie i to nie jest tylko opinia nas, zwykłych zjadaczy chleba. Jeszcze jedna uwaga. Nie szafuj na forum nazwiskami i nie czepiaj się innych.Jak masz odwagę, sam się przedstaw i napisz coś obiektywnego, a złośliwe uwagi w stosunku do innych, zostaw dla siebie. Basen działa sprawnie i jak widać bez marketingu też sobie radzą. Kolego, poczytaj prasówkę, tylko dokładnie i nie między wierszami, to sam się przekonasz.Troche optymizmu i wiary w innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 12:35 podzielam pomowienia, uzywanie nazwisk zwłaszcza osob trzecich jest zwykłą podłością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumpernikiel Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.08, 22:47 ...to fakt, nie powinno się nimi szastać na forum, ale trudno nie oprzeć się wrażeniu, że niektóre nazwiska są nader wymowne i pasują do poczynań ich właścicieli... pewnie to w genach zostaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.08, 11:35 Basen, drogi panie "blox" nie zupełnie stracił przedstawicieli marketingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.prokom.pl 14.04.08, 08:30 14.04.2008 o 6oo rano .. brak ratowników - Park nieczynny... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klijent Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.08, 13:37 na szczęście pojawiła się p.Bożenka z sztabu kryzysowego i rozwiązała wszystkie problemy. zapraszamy na basen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.08, 13:42 Na szczęćcie 7.30 basen ruszył całą parą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.08, 13:44 Dobrze ze są tacy ludzie, którzy rozumieją powagę sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajpan Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.08, 17:27 14.04.2008 13.30 W Parku Wodnym pojawiają się związkowcyna czele z Mirosławem Tru..em z Zarządu Regionu. Rozmowa z prezesem Romanem Utrackim, który kręci, jak z nut: nie wie, kto kazał rano usunąć przewodniczącego "Solidarności" z obiektu; twierdzi, że karta magnetyczna związkowca nie została zablokowana, a 5 min. później zgadza się ją odblokować... On nie ma nic rzeciwko powołaniu Rady Pracowników i jedynie wyraził swoją sugestię, że może ona być powołana niezgodnie z prawem. Ota jak brzmi ta sugestia(cytat z pisma do NSZZ "Solidarność"): Po zasięgnięciu opinii prawnej stwierdzamy, że naruszony został art. 9 ustawy. Kłamie co drugie słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felix Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.dip.t-dialin.net 14.04.08, 19:32 Co znowu Solidarnosc sie wpie.. tam gdzie nie powinna oni juz raz pokazali co za gnuj zrobili,niech oni sie wezma za rzetelna robote a nie za mecenie wody .Niech sobie solidarnosc palce do dupy wsadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumpernikiel Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.08, 23:05 Felix, sory, ale straszny "pustak" jesteś. A ksywa to po Dzierżyńskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chupa chups Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.08, 23:07 ...a potem da ci wylizać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.strong-pc.com 15.04.08, 07:58 słuszna racja,niech się wezmą do roboty a nie tak jak przewodniczący solidarności z huty ktory w czasie" pracy" w hucie dziennie się udziela w parku wodnym,Gwiazda telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 08:32 Przedwodniczacy solidarnosci?ale której bo w HC sa dwa zawiązki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.08, 09:56 Nie macie pojecia o co chodzi a głupowy piszecie. Nie wasz problem to się nie wtrącajcie. Pewnie był powód, dlatego tak się stało. Zamiatajcie swój ogródek Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Strajk na Parku Wodnym 15.04.08, 18:09 Wszyscy wtrącają się w ramach solidarności z solidaryzującą się solidarnością i to jest solidarne. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joje Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.aster.pl 15.04.08, 19:23 w zwiazku z tym panie J. z solidarnosci jest pan '0' panie przewodniczacy ludzie w zwiazkach to szuje. Fakt ze w miare rozwoju gospodarki zwiazki przestana istniec jest bardzo pocieszajacy.Jakakolwiek polityka nie sluzy biznesowi. Zwiazkowcy to pasozyty nieskazone pracą, a dodatkowo kasują miesiecznie niezle apanaze.Szkoda mi takich spolek jak KGHM:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajpan Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.08, 19:44 Towarzyszu Utracki były członku PZPR (jak sam przyznałeś) znowu się zdekonspirowałeś. No, bo kto może wiedzieć, że przewodniczący Solidarności z Huty był w Parku? Ty, bo go dobrze znasz z Huty. A hasło "weźcie się Solidaruchy do roboty" to stara bolszewicka propagandowa papka. Sam się weź do roboty, a nie do knucia z panią Bożenką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 19:56 strajkujący ratowniku.Powiedz to w oczy temu panu a nie wymądrzaj się na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.domainunused.net 16.04.08, 10:12 Ultracki rozwalił swojego czasu Hute Miasteczko teraz planuje zniszczyc park wodny? Jak długo jeszcze tak niekompetentni menadzerowie, majacy polityczne koneksje, bedą zarzadzac? Ultracki wypad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.08, 11:00 Gościu a skąd Ty masz takie informacje,że park wodny ma być zniszczony przez tego Pana??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atom Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 18:14 Oddać ten park jakiemuś prywaciarzowi,ten zrobi porządek.Wywalić wszystkich przyjętych do pracy znajomych i znajomych znajomych. Wtedy nie będzie problemu z parkiem i miasto zacznie na tym interesie zarabiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.aster.pl 16.04.08, 20:31 jak oddac prywaciarzowi to jak miasto ma zarabiac?:)))))) kiepska logika: miec ciastko i zjesc ciastko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atom Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 22:31 To kwestia odpowiednio sporządzonej umowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtg Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 13:01 nistety to wszystko wina burmistrza Czecha to on wskazal i zatwierdzil pana Utrackiego chociaz wiedzial ze jest skompromitowany w zarzadzaniu dokonala sie polityczna korupcja.za wybory dostala grypa nagrode.pytanie sie rodzi kto za ten caly balagan bedzae placil z wlasnej kieszeni oczywiscie ja mysle ze zaplaca jak zawsze mieszkancy.gdyby za swoje malpie ruchy placil pan Czech sytuacja bylaby diamrtralnie inne. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Strajk na Parku Wodnym 17.04.08, 18:58 To wina sił nieczystych,zaklęć i uroków,które rzucają miłośnicy zalewu dążąc do jego hegemonii w sprawie taplania się w wodzie. W tym "macza palce"naczelny szaman z Nowego Chechła. To,że burmistrz miasta jest otumaniony przez topielice jest powszechnie wiadome. A może wezwać wielebnego i odprawić egzorcyzmy? 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumpernikiel Re: Strajk na Parku Wodnym IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.08, 00:15 oryginal, tka! chcę, żebyś został prezesem!...masz najświeższe spojżenie na sprawę:) Odpowiedz Link Zgłoś