Gość: JasiuK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 11:49 Proszę o polecenie dobrego elektronika do naprawy TV philips. Proszę o sprawdzone namiary do "normalnie" ceniącego sie fachowca. Naprawa wyłącznie w domu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cjs Re: naprawa TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 13:38 800234 to moje GG napisz napisze ci co i jak ,by zgodnie z regulaminem nie robić nikomu reklamy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felix Re: naprawa TV IP: *.dip.t-dialin.net 14.04.08, 19:41 Jasiuk co ty w ciulki grosz jestes ty z wydzialu skarbowego abo co roz nawalo ci zmywarka potem telewizor a jak mechaniki przyjda do ciebie to wyciagniesz legitymacja zes ze skarbowki ,lepiej uwazac na tego typka jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atom Re: naprawa TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 20:40 Jasiuk to psuja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JasiuK Re: naprawa TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 20:57 Spostrzegawczy to Ty jesteś. Racji jednak nie masz - nie jestem ze skarbówki. Psują raczej też nie ale fakt jest taki że ostatnio mam pecha z urządzeniami. Zreszta napisz do tych co mi polecili mechaników czy mieli nieprzyjemności to sie przekonasz. Ale brawa dla stałego forumowicza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś