Gość: płacący koncesję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 10:28 Płatność za koncesję wypada 31 maja,tzn w sobotę.Jak mam zapłacić? Kasa w U.Miejskim i BGŻ są nieczynne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: urzędnik Re: koncesja za alkohol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 18:36 Wcześniej idioto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnogórzanin Re: koncesja za alkohol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 09:25 Drogi urzędniku może wyjaśnisz mi po co ten epitet pod adresem pytającego,a może tego pana/pani nie ma w tym czasie w T.G. i nie ma możliwości zapłaty tego haraczu(który zasila portfele urzędników miejskich)?W solidnie zarzadzanym mieście(państwie) terminy są swiete,jeżeli termin zapłaty wypada 31 maja,a jest to dzień wolny od pracy to nalezy uregulować płatności w pierwszym możliwym terminie. Odsyłam niedouczonych do Kpa par.57 par.4,w tym Ciebie "urzędniku". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnogórzanin Re: koncesja za alkohol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 09:33 Mała poprawka,oczywiście art.57 par 4,a nie par.57 par 4.Przepraszam za Chochlika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: koncesja za alkohol IP: 83.1.69.* 29.05.08, 18:57 jeśli termin płatnosci przypada w dzień wolny - to zapłać w pierwwszy dzien roboczy czyli 2 czerwca- bo tak mówia przepisy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figo Re: koncesja za alkohol IP: 145.116.0.* 29.05.08, 18:58 przeciez moze zaplacic wczesniej! Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: koncesja za alkohol 29.05.08, 22:09 Nie płać wcale,zrezygnuj z handlowania wódką,nie rozpijaj ludzi.Może wtedy splajtujesz,ale z satysfakcją,że pozwoliłeś zarobić innym i masz czyste jak wódka Bols sumienie. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: koncesja za alkohol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 09:29 Drogi oryginale 23,jesteś juz nudny jak flaki z olejem.Zachowujesz się jak stary safanduła,nudny malkontent.Może napiszesz nam z czego jesteś zadowolony,a nie tylko co Tobie przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: koncesja za alkohol 30.05.08, 23:17 Jestem zadowolony z siebie i ..... pewnej części ciała Pani Zosi. Wystarczy? 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do starego Re: koncesja za alkohol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 23:50 niestety wczesniej ,tak twierdzi urzednik UM TG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UWE Re: koncesja za alkohol IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.08, 00:09 Nie no ide sie napić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielonek Re: koncesja za alkohol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 17:32 Sklepy z wodką nie są potrzebne wszędzie.Dawniej wystarczyły meliny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielonek Re: koncesja za alkohol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 23:03 Ach!Gdzie te czasy nocnego pukania do znajomych okien i drzwi, za którymi czekała flaszka.I te niezrównane emocje dostanę,czy nie dostanę.To podnosiło adrenalinę.Razem z wypitą wódą dawało prawdziwego kopa. Odpowiedz Link Zgłoś