Gość: Melania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.08, 16:44 stoję przed wyborem firmy dostarczającej internet. którą polecacie? i jakie są wasze opinie o lasowice net i protonet? z góry dzięki za wszystkie wypowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: lasowice net i protonet IP: 83.1.74.* 13.10.08, 18:10 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=102&w=73427231&a=73427231 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: lasowice net i protonet IP: 83.1.74.* 13.10.08, 18:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=102&w=75722875&a=75722875 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TY2 Re: lasowice net i protonet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 18:35 To już było tutaj przerabiane,poszukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: lasowice net i protonet IP: 83.1.64.* 13.10.08, 19:14 Przede wszystkim nie mozna porównywać tych wątków do stanu obecnego jezeli chodzi o Protonet. Po wprowadzeniu własnego szkieletu światłowodu jakość zmieniła się diametralnie wiec podane watki sa już raczej mało użyteczne. sam jestem użytkownikiem protonetu i cenowo i jakościowo niema obecnie innej konkurencji .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso Re: lasowice net i protonet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 22:11 Nie powiesz,że jest lepszy od mojej neostrady.To,że tańszy,fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient proto Re: lasowice net i protonet IP: 83.1.79.* 14.10.08, 08:21 To nie było pytanie o Twoją neostrade więc niepotrzebnie zaśmiecasz forum, a co do Proto lub Lasowice to zdecydowanie wybrałbym Proto wiadomo awarie się zdarzają ale za ta cenę nie można wybrzydzać a czasem niema innego wyjścia ja np miałem tylko wybór Proto lub Lasowice nic innego nie było chociaż teraz już mam inne możliwości to po 6 latach jako klient Protonetu jestem zadowolony z postępu oby tak dalej a i cenowo chyba najtaniej w okolicy. A i szybkość nie zła w tej chwili tyle www.speedtest.net/result/338559604.png za taką cenę to w zupełności wystarczy, ale wybór należy do Ciebie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melania a czy często brakuje internetu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.08, 00:22 są jakieś awarie? z jakichś powodów go nie dostarczają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient proto Re: a czy często brakuje internetu? IP: 83.1.79.* 14.10.08, 08:29 Awarie występują dosyć często w sezonie burzowym, ale nie są one aż tak długie a wtedy komp i tak lepiej odłączyć od sieci zresztą z tego co się orientuje to w Lasowicach nawet przy złej pogodzie są problemy (z radiówką oczywiście) no i druga sprawa czasem "gdzieś tam" przełączają prąd (energetyka) no a akurat Proto ma tam swojej urządzenie wiec wtedy też ale są to krótkotrwałe przerwy tzn pare minut chyba ze akurat energetyka pracuje dłużej jak to miło w mojej okolicy wymiana słupów i wtedy do 16 nie było od gdzieś około 8 rano bo tak zaczynają. Jedynie obsługa klienta jest do bani ta sama babka od początku ale już wiem kiedy opowiada bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melania dzięki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.08, 10:34 dziękuję Ci za pomoc. naświetliłeś mi sprawę. kilkuminutowy brak sieci, to dla mnie nie problem. teraz nie mam nawet całymi dobami, bo coś się chrzani. pozdrawiam i raz jeszcze dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzek Re: a czy często brakuje internetu? IP: 67.159.45.* 15.10.08, 12:59 Gość portalu: klient proto napisał(a): > Jedynie obsługa klienta jest do bani ta sama babka od początku fajna laska co ty od niej chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient proto Re: a czy często brakuje internetu? IP: 83.1.79.* 15.10.08, 15:26 "Fajna laska" nie widziałem jej wiec się nie wypowiadam, napisałem ze jest do bani (po licznych rozmowach telefonicznych), a co do przerw rożnie to bywa czasem jest wszystko ok przez pare miesięcy,a później w ciągu miesiąca kilkanaście razy, ale jak pisałem wcześniej nie zawsze jest to zależne od Proto. Odpowiedz Link Zgłoś