neochuan 14.10.04, 01:24 czyli Festiwal Gór i nie tylko :-) zapraszamy do Łodzi! www.festiwalgor.pl/6/program.html#goscie-- gdy nie jestem w górach - jestem w dole Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaszkader I ja postaram się zjawić 15.10.04, 10:40 Wszak być może i mnie się uda dotrzeć bo jeśli nie uda to na kolanach...:) Odpowiedz Link Zgłoś
aard O widzisz, a skądżeś Ty? :-) 15.10.04, 13:15 Bo my z Neochułanem miejscowe łodziaki, to nam łatwiej :-) jak by co, można by jakiś minizlot zrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: Explorers Festival 2004 04.11.04, 14:31 up! before to już niezadługo! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Ale czad był! 22.11.04, 13:36 Jak dla mnie chyba najlepszy festiwal z dotychczasowych :-) A już Pobieda Telera i Miotka przebiła wszystkich! Dzierżbór najliczniej występuje w górach wyskokich! Odpowiedz Link Zgłoś
ry-bka Re: Ale czad był! 22.11.04, 14:19 Szkoda że Łódź daleko :( Może coś opowiesz? Jeśli sie da... U mnie w trakcie roku akademickiego są comiesięczne "Spotkania z górami" - slajdy i filmy z wyjazdów niekoniecznie górskich. Czasem nawet się jacyś himalaiści trafią :) No ale festiwalu nie mamy :( Odpowiedz Link Zgłoś
kaszkader Ale czad był! CZAD MÓWIĘ 23.11.04, 20:59 ry-bka napisała: > Szkoda że Łódź daleko :( > Może coś opowiesz? Jeśli sie da... > > U mnie w trakcie roku akademickiego są comiesięczne "Spotkania z górami" - > slajdy i filmy z wyjazdów niekoniecznie górskich. Czasem nawet się jacyś > himalaiści trafią :) > No ale festiwalu nie mamy :( NO CÓŻ "EXPLORER FESTIWAL" KIEDYŚ NOSIŁ NAZWĘ "FESTIWAL GÓR" A JESZCZE WCZEŚNIEJ BYŁY TO WŁAŚNIE TYLKO SPOTKANIA "LUDZI GÓR" KTÓRZY POKAZYWALI SOBIE NAWZAJEM SWOJE DOKONANIA ZAPIASANE NA NEGATYWIE... A TERAZ SIĘ TROSZKĘ ROZROSŁO TOTO :):) JEŚLI CHODZI O TEGOROCZNY FESTIWAL TO DZIAŁO SIĘ:):):):) obta.uw.edu.pl/~kender/lodz/index.html ZOBACZ. TE PARE FOTÓW WPRAWDZIE NIE ODDA KLIMATU I NASTROJÓW...ALE COŚ TAM POKAŻE Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan hehe :) 24.11.04, 11:49 a na zdjęciu nr 13 to nawet w tłumie chułłan jako żyw i to tyłem! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
aard Napisać szczegóły...? 24.11.04, 12:57 To się nie da :( Ale najfajniejszą według mnie prezentację znajdziesz w pigułce tutaj: www.wspinanie.pl/galeria/index.php?dir=85pikpobiedy Miłego :) Odpowiedz Link Zgłoś
ry-bka Re: Napisać szczegóły...? 26.11.04, 07:38 Dzięki! Chociaż sobie trochę pooglądam :) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Explorers Festival 2005 16.11.05, 15:16 od dziś do niedzieli. www.festiwalgor.pl/7/program.html zapraszamy!:) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Explorers Festival 2006 24.10.06, 12:03 www.festiwalgor.pl/8/program.html serdacznie zapraszamy do Łodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Explorers Festival 2007 24.10.07, 13:26 to już dziewiąty Festiwal (nie tylko) Gór. www.festiwalgor.pl/9/program.html zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś