Dodaj do ulubionych

Do Nikodema - WYŁĄCZNIE

08.01.13, 00:03
Kasowanie jest odpowiedzią na zapowiedziane przez Ciebie i prowadzone po zapowiedzi (wbrew ostrzeżeniu) trollowanie.
Uprzedzałam, prawda? forum.gazeta.pl/forum/w,10226,141478673,141559908,Re_Stopy_z_zapachem_to_problem_medyczny.html

Twoje ostatnie (wykasowane) posty nie wnosiły niczego merytorycznego do dyskusji - było to zwykłe czepialstwo w stosunku do innych Forumowiczów. Przebiegle zacząłeś od innych, skończyłeś na bezzasadnym ataku na mnie, który próbujesz kontynuować.
Póki tak będzie, kolejne Twoje posty będą kasowane.

To moje ostateczne wyjaśnienie - nie zamierzam "dyskutować" dalej w tym tonie.

ps
Szkoda, że nie ma na forach gazety możliwości zamknięcia wątku, co pozwoliłoby uczynić ten wątek "jednopostowym".

pps
Choćbym chciała, nie skasuję Cię na pomarańczowo/fioletowo/żółto/zielono czy tęczowo - nie mam takiej możliwości niestety. Ale wierz mi - gdybym tylko miała osłodziłabym Ci życie w ten sposób...
Obserwuj wątek
    • beata_ Szanowny Nikodemie, 10.01.13, 02:13
      zwracam się do Ciebie po raz ostatni z grzeczną prośbą o zaprzestanie absurdalnej krucjaty.
      Jesteś typowym trollem, który w dodatku nie krył się i nie kryje ze swoimi zamiarami trollowania i nękania użytkownika tego forum. Stałeś się uciążliwy i jeśli nie zakończysz tej części swojej działalności, doprowadzisz do całkowitego zablokowania możliwości pisania tutaj.

Zdaję sobie sprawę z tego, że jako jednostka wyjątkowo złośliwa jesteś w stanie wymyślić sobie tysiąc nowych nicków, żeby tylko móc trollować, ale wierz mi - są i na to sposoby.

Nie traktuj proszę mojego wpisu, jako zachęty do jakiejkolwiek dalszej "dyskusji", tak jak usiłujesz potraktować ten wyłącznie informacyjny wątek założony specjalnie dla Ciebie.

Dziękuję za uwagę i żegnam.
      Mam nadzieję, że zastosujesz się jednak do mojej uprzejmej prośby.

ps
      uprzedzam, że każdy Twój post niezgodny z regulaminem i netykietą będzie konsekwentnie nadal kasowany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka