praca.erta 29.04.06, 14:21 Witam, Z przyjemnością informuję, że na forum gazety (forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=39324) pojawiły sie nowe oferty pracy w Wielkiej Brytanii! Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja_maja Re: Nowe oferty - zapraszam! 30.04.06, 09:40 Podane forum nie istnieje lub jest niedostępne. Odpowiedz Link Zgłoś
praca.erta Re: Nowe oferty - zapraszam! 30.04.06, 12:16 Witam ponownie, Dziekuję za zwrócenie uwagi... Istnieje i jest dostępne tylko do adresu dodał się na końcu nawias... Teraz powinno być poprawnie: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=39324Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jkabal Re: Nowe oferty - zapraszam! 01.05.06, 11:13 wydaje mi się, że to lipa..w każdej ofercie, w wamaganiach jest to samo. Nie ma prac dla studentów i w ogole wydaje mi się i to moje zdanie, że naprawdę to oszustwo jakieś. Pozdr. i przepraszam jeśli się myle. Odpowiedz Link Zgłoś
praca.erta Re: Nowe oferty - zapraszam! 01.05.06, 20:28 Dziekuję za opinię. Wymagania są często zbliżone - fakt, ale im bardziej specjalistyczne stanowisko, tym większe wymagania. Prac dla studentów faktycznie nie mamy, ponieważ nasze kontrakty są conajmniej roczne, a studenci w najlepszym wypadku dysponują czteroma miesiącami. Co do Pana opinii - myli się pan, ale ma Pan prawo - w końcu, jak Pan pisał, to Pana zdanie. Pozdrawiam i zapraszam zainteresowanych ofertami firmy PS. Dodam po raz kolejny, że nie pobieramy żadnych opłat i mamy wszystkie wymagane pozwolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
angela_24 Re: Nowe oferty - zapraszam! 04.05.06, 07:15 Proszę o nr.telefonu do pani/a o ile to możliwe? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
praca.erta Re: Nowe oferty - zapraszam! 09.05.06, 13:54 Witam, Mail powinien dotrzeć do Pani... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jkabal Re: Nowe oferty - zapraszam! 07.05.06, 22:23 Być może się myle...z tego co widać na pewno, ale to dlatego ,ze jestem mało ufny :) Pełno oszustów dookoła... posiadacie jakąs strone internetową? Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
praca.erta Re: Nowe oferty - zapraszam! 09.05.06, 13:55 Witam ponownie, Właśnie napisałam do Pana maila. Mam nadzieję, że wyjaśni on wiele niejasności :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maja_maja Re: Nowe oferty - zapraszam! 26.08.06, 20:08 Witam Rowniez chcialabym dowiedziec sie o adres Waszej strony internetowej. Mam nadzieje ze takowa istnieje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś