legal.alien 13.07.04, 14:08 Dzis moj ostatni dzien w pracy, a jutro wyjazd na prawie 5 tygodni!!! mam nadzieje, ze w Polsce bedzie cieplej bo tu mamy chyba najbrzydsze lato jakie pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolka11 Re: Urlop!! 13.07.04, 14:13 Hei Legal, Fajnie Ci... My w tym roku nie jedziemy do Polski, a urlop mam od 14 sierpnia. Dwa tygodnie, ale na Majorce, wiec mam nadzieje na slonce. Bawcie sie dobrze... Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
asia_22 Re: Urlop!! 13.07.04, 14:31 legal.alien napisał: mam > nadzieje, ze w Polsce bedzie cieplej bo tu mamy chyba najbrzydsze lato jakie > pamietam. Nie wiem w jaki rejon Polski jedziesz ale na poludniu jest jesień-szaro,ciągłe deszcze no i zimno :( Mam nadzieję,że jak przyjedziesz pogoda trochę się poprawi :) Miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
fri_ex Re: Urlop!! 13.07.04, 14:43 ja jade 19 lipca i wracam 24 lipca i gdybym nie musial to bym wcale nie jechal, 5 tygodni w Polsce, chyba bym tam zwariowal Odpowiedz Link Zgłoś
lolka11 Re: Urlop!! 13.07.04, 14:48 No coz, sa ludzie i ludziska. Ja bym chetnie spedzila 5 tyg w Polsce, odwiedzila rodzine, znajomych i wcale sie nie dziwie Legalowi. No coz w tym roku urlop w cieplejszym kraju, a i na Boze Narodzenie jedziemy do Szwecji, do rodziny meza. W przyszlym roku napewno sie wybierzemy na min. 2 tyg. Baw sie dobrze Legal Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
fri_ex Re: Urlop!! 13.07.04, 15:19 do ktorych sie zaliczam ? ps: widzisz, zeby z rodzina i znajomymi bylo fajnie trzeba miec wspolne zainteresowania, wspolne problemy, podobne poglady a jak tego brak lub jesli to wszystko mija sie, to po co tam jechac ! Odpowiedz Link Zgłoś
kdb.se Re: Urlop!! 13.07.04, 16:09 Zycze Ci udanego urlopu i wracaj do nas na forum :)))jak odpoczniesz :)))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Urlop!! 13.07.04, 16:16 To mnie kolezanka spod Przemysla musiala oszukac, bo wczoraj na GG napisala, ze sie spalila od slonca w ogrodku! A na przyszly tydzien Polskie Radio zapowiedzialo UPALY. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Urlop!! 13.07.04, 16:36 Takie zimne lato jak w tym roku w Szwecji, bylo ostatnio w 1928 roku!!! Nic dziwnego ze legal.alien nie pamieta... Odpowiedz Link Zgłoś
szatanciekocha gratuluje... 30.07.04, 20:05 całe szczęscie ze ty właśnie te lata jeszcze pamiętasz, gratuluje... Odpowiedz Link Zgłoś
alltid_ung Re: Urlop!! 21.07.04, 22:03 Oj jak ci zazdroszcze ......moj juz sie skonczyl......i caly przepadalo.....mam nadzieje ze ty bedziesz mialawiecej szczescia:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
klaryska Re: Urlop!! 25.07.04, 00:34 5 tygodni w Polsce jak On to wytrzymuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Urlop!! 26.07.04, 16:59 dwa tygodnie w kraju, akurat wystarczajacy czas dla mnie by wszystkich odwiedzic i pogaworzyc z nimi, pozniej juz ciagnie mnie "w moje pielesze". Odpowiedz Link Zgłoś
ania012 Re: Urlop!! 08.09.04, 18:02 legal.alien napisał: > Dzis moj ostatni dzien w pracy, a jutro wyjazd na prawie 5 tygodni!!! mam > nadzieje, ze w Polsce bedzie cieplej bo tu mamy chyba najbrzydsze lato jakie > pamietam. a ja mam nadzieje Drogi Legalu, ze po tym pobycie w kraju nie bedziesz sie chwalil sie wreczaniem lapowek, nie bedziesz narzekal i ze skonczyly sie czasy, gdy pisales, ze: "Minelo juz 8 lat i nie mam najmniejszej ochoty na powrot do Polski" "Przyjzdzam do Polski 2-3 razy do roku na urlop. Obserwuje zmiany, w ostatnich latach tylko na gorsze" "Mam ochote zrzec sie tego cholernego obywatelstwa"/ ", jak to wspaniale jest w Norwegii, a w Polsce bieda, smrod i brud" Mam nadzieje ze wreczajacy lapowki legal.alien w tym roku podczas urlopu, tego nie musial czynic. czego z calego serca mu zycze. i oczywiscie zycze wspanialego urlopiku w Ojczyznie.... Mojej Ojczyznie, bo przeciez nie lagala, ktory chcial sie zrzec tego "cholernego obywatelstwa". Odpowiedz Link Zgłoś