Dodaj do ulubionych

Stena Line i rejs do Karlskrony

14.07.13, 14:40
Hej,

Będę płynął w sierpniu tym promem na tej trasie jak w temacie tego posta. Zastanawiam się tylko czy wybierając opcję "Szwecja w 1 dzień" i podróżując we dwoje mamy jakby z automatu miejsce w tej samej kabinie? Oczywiście wybrana opcja to miejsce w kabinie 2- osobowej ale doszły mnie słuchy że przydział kabin jest na zasadzie losowej. Jeżeli by tak było to jest to bezsensu jednym słowem.
Obserwuj wątek
    • Gość: c# Re: Stena Line i rejs do Karlskrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.13, 21:20
      Oczywiście, że jeśli dwie osoby są na jednej rezerwacji "miejsce w kabinie 2-osobowej", to mają tę samą kabinę. Gorzej, jeśli się kupi miejsce w większej kabinie, wtedy panowie i panie mają osobne kabiny.
    • teodor_jeske_choinski_1 Re: Stena Line i rejs do Karlskrony 15.07.13, 16:38
      Jeżeli zadeklarujecie te same preferencje seksualne, rozdział wam nie grozi.
      • Gość: Marek Re: Stena Line i rejs do Karlskrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.13, 12:30
        A ja chciałem zapytac o wnoszenie alkoholu na prom. Można czy nie?
        • Gość: Marek Re: Stena Line i rejs do Karlskrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.13, 12:31
          I czy ktoś się wybiera w terminie 18-19 października.
        • pia.ed Re: Stena Line i rejs do Karlskrony 30.09.13, 11:17
          Od kilku lat sa bardzo liberalne przepisy dotyczace przewozenia alkoholi, wiec na wlasny uzytek masz jak najbardziej prawo. Tylko ze potem - na promie - istnieje zakaz spożywania własnego czy zakupionego w promowym sklepie alkoholu.
          Przepis ten zawsze istniał, i ma zapobiec pijaństwu na statku.
          • Gość: jermen Re: Stena Line i rejs do Karlskrony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.13, 13:29
            i dlatego, możesz schlać się jak świnia, ale tylko w barze na niskim pokładzie;)
            Możesz mieć, możesz nabyć, ale pić możesz tylko w barze zamawiając. W końcu armator musi jakoś zarobić;)
            Choć szczerze mówiąc nigdy mi się nie zdarzyło, by przy spożywaniu w kajucie, ktoś zwrócił mi uwagę (choć zazwyczaj jest to jedno "free")
            heh...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka