magdam33 18.04.05, 10:21 szukam taniego przejazdu z Polski do Sztokholmu w pierwszej polowie maja. pomozcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guido_contini Re: przejazd do Szwecji 18.04.05, 12:54 www.wizzair.com Na przyklad: Wylot z Warszawy 12 maja powrot 11 czerwca. Koszt przelotu tam i spowrotem 470 PLN. czas przelotu 2h Www.polferies.pl prom: bilet tam i spowrotem 509 PLN + ewentualana najtansze miejsce w kabinie 2 x 32 PLN czas przejazdu 18h Jest wiele wariantow ale: jak smakuje to i kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
guido_contini Re: przejazd do Szwecji 18.04.05, 13:03 mozna tez tylko w jedna strone np 246 PLN samolotem Odpowiedz Link Zgłoś
magdam33 Re: przejazd do Szwecji 24.04.05, 11:29 myslalam raczej o miejscu w samochodzie/ busie itp Czy ma ktos takie wolne miejsce na przejazd z Polski do Szwecji? Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: przejazd do Szwecji 24.04.05, 17:17 Szkoda ze na poczatku nie napisalas o czym myslalas... Odpowiedz Link Zgłoś
przerekin Re: przejazd do Szwecji 25.04.05, 01:39 No to masz pecha, miałem jechać do polski i wracać do sztokholmu właśnie w maju ale... i tu coś nowego pewnie dla większości forumowiczów: ukradli mi samochód przedwczoraj, w sztokholmie, pod domem, w biały dzień. I to 10 letniego grata... tak to bywa magdam33 napisała: > myslalam raczej o miejscu w samochodzie/ busie itp Czy ma ktos takie wolne > miejsce na przejazd z Polski do Szwecji? Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: przejazd do Szwecji 25.04.05, 13:02 W bialy dzien? Moze nie zamknales, albo miales Opla??? O Oplu krazyly kiedys w Szwecji dowcipy... Podobno jakas liga zdobyla fabryczne kluczyki, ktore pasowaly do WSZYSTKICH i potem ja otwierala jak swoje wlasne! To by sie zgadzalo, bo kiedys mezowi tez ukradli Opla i zostawili kilkaset km dalej na polnoc kiedy im sie skonczyla benzyna. Nie bylo zadnego sladu wlamania! Policja powiedziala, ze mogla sledzic "przejazdzke" tych ludzi, bo co pare godzin kradli nowego Opla aby jechac dalej! Maz mial przyklejona naklejke w samochodzie z adresem i telefonem. Ktoregos ranka obudzil go telefon. Ktos obcy z innego miasta powiedzial, ze samochod meza stoi na parkingu z szeroko otwartymi drzwiami... Maz stwierdzil, ze to NIEMOZLIWE, bo samochod stoi pod jego oknem!!! Co sie okazalo nieprawda... bo nie stal! Z wlascicielami Opli zartowalo sie, ze problem dotyczy nie tego CZY samochod zostanie ukradziony, tylko KIEDY zostanie ukradziony! W ten sposob moj znajomy policjant odradzil mi kupienie Opla, kupilam wiec Forda ktorego jestem wierna, bo moj pierwszy Ford przezyl dwukrotne proby wlamania! Oczywiscie mogli zbic szybe, ale wtedy samochod rzucalby sie w oczy i nie mogliby nim jechac, a taki byl ich cel "Nie jest n Odpowiedz Link Zgłoś
magdam33 Re: przejazd do Szwecji 27.04.05, 14:02 Współczuje kradziezy samochodu... Mój znajomy Szwed opowiadal mi kedyś kawał: Mowi jeden Szwed do drugiego: Gdzie sa moje rowery? A drugi odpowiada: juz w Polsce :) jesli macie jakies informacje na temat tego przejazdu to dalej aktualne. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś