Dodaj do ulubionych

Pia.ed i wypisywanie przez nia glupot

12.08.05, 13:09
Kto ma dosc wypisywanie glupot przez Pia.ed niech sie odezwie
Obserwuj wątek
    • alltid_ung Re: Pia.ed i wypisywanie przez nia glupot 12.08.05, 13:14
      owszem jestem troche zmeczona Pia......nie zawsze moze pisze glupoty ale zawsze
      jest urazona i niegrzeczna jak ktos mysli innaczej niz ona.....szkoda ze ona
      tego nie rozumie...
    • tatuuum Re: Pia.ed i wypisywanie przez nia glupot 12.08.05, 13:18
      Podpisuje sie rekoma i nogami pod tym co napisal tezauuurus i alltid_ung !!!
      Pia.ed daj sobie spokoj, co?
    • chmurzysko Re: Pia.ed i wypisywanie przez nia glupot 12.08.05, 13:45
      Glupia sprawa ale sie odzywam...
    • korram Re: Pia.ed i wypisywanie przez nia glupot 12.08.05, 15:06
      Pozwolcie, ze i ja zabiore glos w tym jawnym juz sporze. Przyznam sie ze od
      ponad roku sledze wnikliwie wypowiedzi na forum i rzeczywiscie Pia.ed bardzo
      sie tu rozpisuje. I jak najbardziej ma do tego prawo. Szkoda tylko, ze jest tak
      bardzo wyniosla i ze chyba zapomniala o swoich korzeniach. Wiecej pokory Pia.ed!
    • arius5 Re: Pia.ed i wypisywanie przez nia glupot 13.08.05, 01:28
      coz, nie ganilbym dziewczyny za rozpisywanie sie, bo na pewno wielu ludziom pomogla
      ale fakt, ze odpisuje na kazdy temat nawet jak nie ma pojecia, o czym sie mowi
      pamietam, jak na pytanie "jak ominac Hamburg w drodze do Danii" radzila poplynac
      na Bornholm :o))
      • pia.ed Re: Pia.ed i wypisywanie przez nia glupot 13.08.05, 01:48
        arius5 napisal:

"...pamietam, jak na pytanie "jak ominac Hamburg w drodze do Danii" radzila
        poplynac na Bornholm :o))..."

?????????????????????

• jednapani Re: arius5 13.08.05, 20:51
        Gratuluje poczucia humoru!
    • thorgalla ????? 13.08.05, 19:55
      Jak sie nie ma ochoty czegos czytac to sie nie czyta.Jasne??!!
      Ja lubie czytac i czytam wypowiedzi pia.
      Czy ktos zarzuci mi,ze sie wywyzszam albo zapomnialam o korzeniach??
      "Kto jest bez winy,niech pierwszy rzuci kamieniem"
      • skagerak Re: ????? 13.08.05, 21:52
        żeby tylko ona są od niej gorsi a szczególnie jeden, pewnie się domyślacie
        • thorgalla Re: ????? 14.08.05, 10:58
          Cyzby autoreklama??
    • vecka Re: Pia.ed i wypisywanie przez nia glupot 14.08.05, 11:09
      Mnie osobiscie pia.ed czasem tez irytuje, zwlaszcza jak czasem jakies kity
      wciska albo domonizuje sprawe, a do tego ma talent,ale nie wiem czy to jest
      odpowiedni watek na to forum, ale na inne tez nie.
      Pozdr.
      • libra72 Re: Pia.ed i wypisywanie przez nia glupot 15.08.05, 13:21
        czy ta osoba nie jest przypadkiem chora psyczicznie ,biega z fora na forum, i
        przekazyje informacje do ktorych nikt ja nie upowaznil, ponadto osobiscie
        weszla w moj watek ,na jednym z forow nie rozumiejac kompletnie o co
        chodzi,niestety nikt nie zechcial sie nia zainteresowac.Zauwarzylam rowniez ze
        zna wszystkie plotki, z tzw,brokowcow,czyli.np.ze policja szwecka....,itp.
        dziwna postac?
        • byhanya DO LIBRA72!!! 15.08.05, 17:12
          jakie upowaznienie jest potrzebne zeby opisywac inne watki?
          czy zabronionym jest bywanie na wiecej niz jednym forum?
          co to znaczy weszla w watek?
          jedni lubia brukowce inni nie...
        • klaryska libra za daleko sie posuwasz 15.08.05, 17:57
          mozna nie lubic, draznic sie ale nie obrazac !!!!!!
          libra72 napisała:

> czy ta osoba nie jest przypadkiem chora psyczicznie ,biega z fora na forum, i
          > przekazyje informacje do ktorych nikt ja nie upowaznil, ponadto osobiscie
          > weszla w moj watek ,na jednym z forow nie rozumiejac kompletnie o co
          > chodzi,niestety nikt nie zechcial sie nia zainteresowac.Zauwarzylam rowniez
          ze
          > zna wszystkie plotki, z tzw,brokowcow,czyli.np.ze policja szwecka....,itp.
          > dziwna postac?
        • pia.ed LIBRA i wypisywanie przez nia glupot 15.08.05, 20:43
          Re: Co powinno naprawde bulwersowac na tym forum!
          Autor: libra72
          Data: 05.08.2005 21:05

"ale mi Ciebie zal ,kobito pisze tutaj o podejsciu lekarzy a gdzie jedzie to
          mnoe g... obchodzi lecz ze jedzie za koperty swoich pasjentow moze tobie jest
          dziwna zagranica bi mnie nie ,skad wiesz ile moj zarabia? chyba Ci sloma z
          buta wystaje dlatego imponuja Ci pseudo majetni ludzie..."

To autentyczna wypowiedz libra72
          PODKRESLAM ZE WYPOWIEDZ NIE MA NIC WSPOLNEGO ZE MNA, to jej normalny sposob
          pisania...
          KULTURA AZ BIJE Z DALEKA!
          "
          • pia.ed Re: LIBRA i wypisywanie przez nia glupot 15.08.05, 21:27
            Podaje jeszcze troche "tworczosci" libry72, ktora wszystkich obraza!
            Niestety, najbardziej chamskie posty moderator skasowal wiec nie moge ich pokazac.

Mam nadzieje, ze teraz kobieta da spokoj...

Służba zdrowia
            Re: Co powinno naprawde bulwersowac na tym forum!
            Autor: libra72
            Data: 05.08.2005 21:22

"...oryginalu szukaj gdzie indziej,jak Cie stac,rozumiem ze bola Cie owe uwagi ale
            jak chcesz to moge bardziej precyzyjnie...,tylko ze mam ciekawsze zajecia , juz
            raz napisalam ze jestescie banda niedouczonych lapowkarzy ,i przykro mi ze mam
            takich w rodzinie...zacznij cwaniaro od nauki pokory w stosunku do pasjenta bo
            tego nie ucza na uniwerku1!! a moderator moze mi ....."
            ................................................................................

Służba zdrowia

Jak bardzo libra jest szurnieta? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com
            Gość: Doctor z USA 07.08.2005 12:08 + odpowiedz

Po raz pierwszy dzis zauwazylem na forum libre, i juz sie jej boje.
            Co prawda od m-ca dopiero znam forum SZ i nie mialem czasu wczesniej sledzic
            glupawych watkow, ale dzis libra rzeczywiscie mnie PRZEJELA. Czy mozna pomoc
            librze???

• Pewnie, że można. Medycyna czyni cuda ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
            Gość: Swan Ganz 07.08.2005 12:14 + odpowiedz

to Libra musiałaby wyjść z taką propozycją. Przynajmniej do czasu aż nie zrobi
            komuś albo sobie krzywdy.... I wtedy inicjatywę przejmie Państwo i zacznie
            leczyć naszą Librę... Szkoda, że woli z tym żyć zamiast coś z tym zrobić.

• Zajmijcie sie libra! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com
            Gość: Doctor z USA 07.08.2005 12:24 + odpowiedz

Przyznam, ze znalazlszy dzis NARAZ kilka jej watkow - przejalem sie stanem
            libry. Czy w PL nie mozna zamykac takich psycholi?

• Re: Zajmijcie sie libra! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
            Gość: Swan Ganz 07.08.2005 12:28 + odpowiedz

dziś i tak jest spokojna... Wczoraj to dopiero miała jazdę
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=396&s=1
            zajrzyj na stronę drugą

• Re: Zajmijcie sie libra!
            maszar 07.08.2005 12:29 + odpowiedz

jak już odpowiedział Swan, wolność osobista w RP jest najważniejsza;
            naprawde wielką sztuką jest umieścić kogokolwiek w szpitalu psychiatrycznym
            wbrew jego woli;

• Re: Zajmijcie sie libra!
            pia.ed 08.08.2005 02:49 + odpowiedz

No a najciezej umiescic w szpitalu psychiatrycznym wirtualna osobe!

................................................................................

• tezauurus Pia nie osmieszaj sie! 15.08.05, 21:32
              Pia nie osmieszaj sie a raczej zastanow nad tym co robisz!. Wale nie jestes
              lepsza! Co wiecej potrafisz znacznie perfidniej obrazac ludzi.
              • pia.ed Zdaje sie ze Ciebie obrazilam????????????????????? 16.08.05, 17:10
    • paola23 Re: Pia.ed i wypisywanie przez nia glupot 09.09.05, 21:35
      Ja mam... a tak poza tym Piaed to pociag na tej trasie (tanie linie kupione w
      samym dniu odjazdu, a nie jak mówiłaś kilka tygodni wcześniej) kosztował 400
      koron a nie jak demonizowałaś 2000 ;D a nie w taniej lini to góra 1300 koron -
      czyli nie tak zle.

Szkodliwość Piaed jest taka, że odzywa się "tonem" autorytarnym, nie znosi
      sprzeciwu i krytyki, skutek tego to zamiarcie dyskusji, ewentualnie nie wnoszą
      nic nowego. A osobiście sie przekonałam na własnej skórze, że Piaed nie
      wszystkie informacje ma na 100% sprawdzone (a w takim pzypadku by się przydali
      inni weryfikatorzy).

Zresztą dla mnie ta Pani jest małomiasteczkowa...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka