tezauurus 12.08.05, 13:09 Kto ma dosc wypisywanie glupot przez Pia.ed niech sie odezwie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alltid_ung Re: Pia.ed i wypisywanie przez nia glupot 12.08.05, 13:14 owszem jestem troche zmeczona Pia......nie zawsze moze pisze glupoty ale zawsze jest urazona i niegrzeczna jak ktos mysli innaczej niz ona.....szkoda ze ona tego nie rozumie... Odpowiedz Link Zgłoś
tatuuum Re: Pia.ed i wypisywanie przez nia glupot 12.08.05, 13:18 Podpisuje sie rekoma i nogami pod tym co napisal tezauuurus i alltid_ung !!! Pia.ed daj sobie spokoj, co? Odpowiedz Link Zgłoś
chmurzysko Re: Pia.ed i wypisywanie przez nia glupot 12.08.05, 13:45 Glupia sprawa ale sie odzywam... Odpowiedz Link Zgłoś
korram Re: Pia.ed i wypisywanie przez nia glupot 12.08.05, 15:06 Pozwolcie, ze i ja zabiore glos w tym jawnym juz sporze. Przyznam sie ze od ponad roku sledze wnikliwie wypowiedzi na forum i rzeczywiscie Pia.ed bardzo sie tu rozpisuje. I jak najbardziej ma do tego prawo. Szkoda tylko, ze jest tak bardzo wyniosla i ze chyba zapomniala o swoich korzeniach. Wiecej pokory Pia.ed! Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Re: Pia.ed i wypisywanie przez nia glupot 13.08.05, 01:28 coz, nie ganilbym dziewczyny za rozpisywanie sie, bo na pewno wielu ludziom pomogla ale fakt, ze odpisuje na kazdy temat nawet jak nie ma pojecia, o czym sie mowi pamietam, jak na pytanie "jak ominac Hamburg w drodze do Danii" radzila poplynac na Bornholm :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Pia.ed i wypisywanie przez nia glupot 13.08.05, 01:48 arius5 napisal: "...pamietam, jak na pytanie "jak ominac Hamburg w drodze do Danii" radzila poplynac na Bornholm :o))..." ????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla ????? 13.08.05, 19:55 Jak sie nie ma ochoty czegos czytac to sie nie czyta.Jasne??!! Ja lubie czytac i czytam wypowiedzi pia. Czy ktos zarzuci mi,ze sie wywyzszam albo zapomnialam o korzeniach?? "Kto jest bez winy,niech pierwszy rzuci kamieniem" Odpowiedz Link Zgłoś
skagerak Re: ????? 13.08.05, 21:52 żeby tylko ona są od niej gorsi a szczególnie jeden, pewnie się domyślacie Odpowiedz Link Zgłoś
vecka Re: Pia.ed i wypisywanie przez nia glupot 14.08.05, 11:09 Mnie osobiscie pia.ed czasem tez irytuje, zwlaszcza jak czasem jakies kity wciska albo domonizuje sprawe, a do tego ma talent,ale nie wiem czy to jest odpowiedni watek na to forum, ale na inne tez nie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
libra72 Re: Pia.ed i wypisywanie przez nia glupot 15.08.05, 13:21 czy ta osoba nie jest przypadkiem chora psyczicznie ,biega z fora na forum, i przekazyje informacje do ktorych nikt ja nie upowaznil, ponadto osobiscie weszla w moj watek ,na jednym z forow nie rozumiejac kompletnie o co chodzi,niestety nikt nie zechcial sie nia zainteresowac.Zauwarzylam rowniez ze zna wszystkie plotki, z tzw,brokowcow,czyli.np.ze policja szwecka....,itp. dziwna postac? Odpowiedz Link Zgłoś
byhanya DO LIBRA72!!! 15.08.05, 17:12 jakie upowaznienie jest potrzebne zeby opisywac inne watki? czy zabronionym jest bywanie na wiecej niz jednym forum? co to znaczy weszla w watek? jedni lubia brukowce inni nie... Odpowiedz Link Zgłoś
klaryska libra za daleko sie posuwasz 15.08.05, 17:57 mozna nie lubic, draznic sie ale nie obrazac !!!!!! libra72 napisała: > czy ta osoba nie jest przypadkiem chora psyczicznie ,biega z fora na forum, i > przekazyje informacje do ktorych nikt ja nie upowaznil, ponadto osobiscie > weszla w moj watek ,na jednym z forow nie rozumiejac kompletnie o co > chodzi,niestety nikt nie zechcial sie nia zainteresowac.Zauwarzylam rowniez ze > zna wszystkie plotki, z tzw,brokowcow,czyli.np.ze policja szwecka....,itp. > dziwna postac? Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed LIBRA i wypisywanie przez nia glupot 15.08.05, 20:43 Re: Co powinno naprawde bulwersowac na tym forum! Autor: libra72 Data: 05.08.2005 21:05 "ale mi Ciebie zal ,kobito pisze tutaj o podejsciu lekarzy a gdzie jedzie to mnoe g... obchodzi lecz ze jedzie za koperty swoich pasjentow moze tobie jest dziwna zagranica bi mnie nie ,skad wiesz ile moj zarabia? chyba Ci sloma z buta wystaje dlatego imponuja Ci pseudo majetni ludzie..." To autentyczna wypowiedz libra72 PODKRESLAM ZE WYPOWIEDZ NIE MA NIC WSPOLNEGO ZE MNA, to jej normalny sposob pisania... KULTURA AZ BIJE Z DALEKA! " Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: LIBRA i wypisywanie przez nia glupot 15.08.05, 21:27 Podaje jeszcze troche "tworczosci" libry72, ktora wszystkich obraza! Niestety, najbardziej chamskie posty moderator skasowal wiec nie moge ich pokazac. Mam nadzieje, ze teraz kobieta da spokoj... Służba zdrowia Re: Co powinno naprawde bulwersowac na tym forum! Autor: libra72 Data: 05.08.2005 21:22 "...oryginalu szukaj gdzie indziej,jak Cie stac,rozumiem ze bola Cie owe uwagi ale jak chcesz to moge bardziej precyzyjnie...,tylko ze mam ciekawsze zajecia , juz raz napisalam ze jestescie banda niedouczonych lapowkarzy ,i przykro mi ze mam takich w rodzinie...zacznij cwaniaro od nauki pokory w stosunku do pasjenta bo tego nie ucza na uniwerku1!! a moderator moze mi ....." ................................................................................ Służba zdrowia Jak bardzo libra jest szurnieta? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com Gość: Doctor z USA 07.08.2005 12:08 + odpowiedz Po raz pierwszy dzis zauwazylem na forum libre, i juz sie jej boje. Co prawda od m-ca dopiero znam forum SZ i nie mialem czasu wczesniej sledzic glupawych watkow, ale dzis libra rzeczywiscie mnie PRZEJELA. Czy mozna pomoc librze??? • Pewnie, że można. Medycyna czyni cuda ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: Swan Ganz 07.08.2005 12:14 + odpowiedz to Libra musiałaby wyjść z taką propozycją. Przynajmniej do czasu aż nie zrobi komuś albo sobie krzywdy.... I wtedy inicjatywę przejmie Państwo i zacznie leczyć naszą Librę... Szkoda, że woli z tym żyć zamiast coś z tym zrobić. • Zajmijcie sie libra! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com Gość: Doctor z USA 07.08.2005 12:24 + odpowiedz Przyznam, ze znalazlszy dzis NARAZ kilka jej watkow - przejalem sie stanem libry. Czy w PL nie mozna zamykac takich psycholi? • Re: Zajmijcie sie libra! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: Swan Ganz 07.08.2005 12:28 + odpowiedz dziś i tak jest spokojna... Wczoraj to dopiero miała jazdę forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=396&s=1 zajrzyj na stronę drugą • Re: Zajmijcie sie libra! maszar 07.08.2005 12:29 + odpowiedz jak już odpowiedział Swan, wolność osobista w RP jest najważniejsza; naprawde wielką sztuką jest umieścić kogokolwiek w szpitalu psychiatrycznym wbrew jego woli; • Re: Zajmijcie sie libra! pia.ed 08.08.2005 02:49 + odpowiedz No a najciezej umiescic w szpitalu psychiatrycznym wirtualna osobe! ................................................................................ Odpowiedz Link Zgłoś
tezauurus Pia nie osmieszaj sie! 15.08.05, 21:32 Pia nie osmieszaj sie a raczej zastanow nad tym co robisz!. Wale nie jestes lepsza! Co wiecej potrafisz znacznie perfidniej obrazac ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
paola23 Re: Pia.ed i wypisywanie przez nia glupot 09.09.05, 21:35 Ja mam... a tak poza tym Piaed to pociag na tej trasie (tanie linie kupione w samym dniu odjazdu, a nie jak mówiłaś kilka tygodni wcześniej) kosztował 400 koron a nie jak demonizowałaś 2000 ;D a nie w taniej lini to góra 1300 koron - czyli nie tak zle. Szkodliwość Piaed jest taka, że odzywa się "tonem" autorytarnym, nie znosi sprzeciwu i krytyki, skutek tego to zamiarcie dyskusji, ewentualnie nie wnoszą nic nowego. A osobiście sie przekonałam na własnej skórze, że Piaed nie wszystkie informacje ma na 100% sprawdzone (a w takim pzypadku by się przydali inni weryfikatorzy). Zresztą dla mnie ta Pani jest małomiasteczkowa... Odpowiedz Link Zgłoś