joolie25 14.01.07, 19:45 Byl ktos z Was moze w Sztokholmie? Jakie wrazenia? Kojarzycie gdzie mozna tanio przenocowac?...ogolnie: warto czy bardzo warto jechac?? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deo Re: Sztokholm IP: *.devs.futuro.pl 15.01.07, 19:52 Ogólnie warto ... specyficzne miasto ... nocowałem na kempingu przy drodze do Oslo ale sa schroniska młodzieżowe tez i tanie hoteliki polecam stockholm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Sztokholm IP: 77.252.180.* 16.09.16, 21:44 A możesz napisać, czemu jest specyficznym miastem? Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Sztokholm 09.02.17, 17:52 Gość portalu: dragonka napisał(a): > Właśnie rozważam, czy leciec do Sztokholmu na własną rękę czy z biurem podrózy > - chętnie się dowiem co i jak :) jest tutaj ktoś, kto latał z biurem? Sadze, ze Ty chyba wiesz, z ktorym biurem masz jechac. Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: Sztokholm 12.02.17, 18:06 Byłam w czerwcu 2016, wrażenia jak najbardziej pozytywne, jest co robić. Przelot śmiesznie tani, trzeba doliczyć koszt autobusu z lotniska. Co do noclegu, to my mieszkaliśmy u znajomych, więc za darmo, ale czytałam, że całkiem tanio (jak na Sztokholm) można przenocować w kajucie statku przycumowanego na nabrzeżu- M/S Birger Jarl - Hotel & Hostel. Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: Sztokholm 12.02.17, 21:11 No u nas akurat koszt autobusu to było 3x koszt samolotu 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
ewuka-78 Re: Sztokholm 16.03.17, 12:39 przed podróżą do Skandynawii warto sobie coś poczytać, znać jakieś ciekawostki na temat danych miejsc :) Np. Jeśli Jesteście fanami najlepszych szwedzkich kryminałów to warto tu zajrzeć :) styl-skandynawski-blog.pl/kryminalna-szwecja/. Pozdrawiam. E. Odpowiedz Link Zgłoś