Gość: D. IP: *.eranet.pl 09.07.08, 15:14 Witam! Potrzebuje fachowej porady: dokad wybrac sie na ryby w Szwecji? Macie moze namiary na domki do wynajecia? bede wdzieczna za pomoc! Chodzi o wypad na poczatku wrzesnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwona Re: na ryby w Szwecji IP: 91.197.155.* 09.07.08, 15:43 na pewno Wyspy Alandzkie. Domki można znaleźć np. w Polferiesie, oni mają często łączone wyjazdy: domek + bilet na prom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Re: na ryby w Szwecji IP: *.eranet.pl 10.07.08, 11:45 A orientujesz sie moze czy nad jeziorem Asunden mozna troche pochodzic po lasku i pozbierac grzybki? Panowie beda lowic na panie moze by spacery sobie urzadzaly ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka55h Re: na ryby w Szwecji IP: 91.197.155.* 10.07.08, 17:11 > A orientujesz sie moze czy nad jeziorem Asunden mozna troche pochodzic po lasku i pozbierac grzybki? Panowie beda lowic na panie moze by spacery sobie urzadzaly ;-) witaj! nie wiem, bo tam nie byłam, wrzuć na google "jezioro asunden" to znajdziesz trochę info. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
star15 Re: na ryby w Szwecji 03.08.08, 11:10 witaj! nie wiem, bo tam nie byłam, wrzuć na google "jezioro asunden" to znajdziesz trochę info. pozdrawiam ja tez nie wiem ,ale to nie ma znaczenia,zawsze moge cos doradzic. Mam komp i zawsze moge cos wklepac nawet jak nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
martita503 Re: na ryby w Szwecji 03.08.08, 01:21 namiary na domki: www.stugnet.se/ www.stuga.nu/templates/start____502.aspx www.stugguiden.se/itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scandi Re: na ryby w Szwecji IP: *.cust.telenor.se 16.12.08, 17:56 wejdź na www.skandynawia.com.pl tam organizują wyprawy na ryby. Byłem i muszę przyznać że się spisali. Wspaniałe okazy szczupaków złowiłem. Odpowiedz Link Zgłoś