aniabg1 03.05.10, 21:34 Witam Proszę poradźcie mi. Zastanawiam się nad kupnem kojca o wym 125x74x83 cm. Chciałabym wystawiać w nim kota na balkon. Co myślicie o tym pomyśle? Czekam na Wasze opinie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gladys_g Re: kojec dla kota 03.05.10, 21:58 jak znam koty, to takie zamknięcie go nie uszczęśliwi... A osiatkowanie balkonu odpada? Odpowiedz Link
saraanna Re: kojec dla kota 03.05.10, 23:34 Zgadzam sie z gladys,lepiej kupic odpowiednia siatke na balkon,zeby kot mogl swobodnie chodzic.Kot w kojcu to raczej niezbyt dobry pomysl. Odpowiedz Link
maryshaa Re: kojec dla kota 04.05.10, 11:15 Ja nie miałam jak osiatkować balkonu, a kot chciał na balkon... zakładałam jej szelki i dawałam taki dystans smyczy jaki uniemożliwiał skakanie na poręcz balkonu kota leżała szczęśliwa na słońcu i mogła połazić... tylko trzeba pilnować czy nie chce do domu, bo smycz na powrót nie pozwalała Odpowiedz Link
aniabg1 Re: kojec dla kota 05.05.10, 13:25 dziękuję za wszystkie opinie i sugestie. Jednak podjęłam decyzję aby osiatkować balkon. teraz szukam firmy która się tym zajmie i ja przy okazji nie zbankrutuję Odpowiedz Link
kromisia Re: kojec dla kota 06.05.10, 10:51 A moze nie potrzebujecie zadnej firmy? Moze sami potraficie to zrobic? Jak mielismykocice, to wynajmowalismy mieszkanie na 2pietrze...Pancio kombinowal, az wykombinowal ladne osiatkowanie...potem musielismy tylko dorzucic druga, drobniejsza siatke, bo jak kocur do nas przyszedl to potrafil przejsc przez "oczka" tamtej Sprobuj, moze akurat sami cos wykombinujecie i bedzie taniej przy okazji Powodzenia Odpowiedz Link
aniabg1 Re: kojec dla kota 06.05.10, 19:53 Oj raczej nie wyślę męża to takiej pracy Mieszkamy na 5 piętrze i balkon jest całkowicie wysunięty. Wolę nie ryzykować Odpowiedz Link