Dodaj do ulubionych

Renal do oddania

01.01.11, 20:37
Oddam rozpoczęte opakowanie 1,5 kg suchej karmy + kilka saszetek Renal RC. Mogę przekazać osobiście w Warszawie, jeśli miałabym wysyłać pocztą, prosiłabym o zwrot kosztów wysyłki paczki. Ostatnio szukałam chętnego w W-wie i nie znalazłam, więc jeśli będzie trzeba pofatyguję się na pocztę wink
Obserwuj wątek
    • 0ffka Re: Renal do oddania 01.01.11, 20:53
      Kena, słuchaj może daj ludziom z Fundacji Canis:
      www.canis.org.pl/
      Spotkasz się w Śródmieściu, czy swojej dzielnicy z kimś od nich i oddasz. Oni mają tyle kotów wolnobytujących pod opieką, że nie powinni strzelać fochów, że biorą coś za darmo.
      Myślę że ludzie krepują się właśnie tego.
      • kena1 Re: Renal do oddania 02.01.11, 00:10
        OK, spróbuję się z nim skontaktować.
        • 0ffka Re: Renal do oddania 02.01.11, 00:59
          Jak nie oni to innych poszukamy fundacji kocich z Warszawy i już smile
    • marzenia11 Re: Renal do oddania 02.01.11, 23:14
      Tymczas u mojej siostry, kocurek Kacper jest nerkowym kotkiem i je karmę renal więc chętnie przyjmę każdą ilość, nawet odrobinkę - to dla niej duza pomoc.. jesli to jeszcze aktualne. Mieszkam w Warszawie, mogę sie umowic nawet jutro.

Tu wątek Kacperka na miau.pl
      forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=103091&start=0
      • kena1 Re: Renal do oddania 08.01.11, 17:53
        Fundacja Canis nie odpowiedziała na mojego maila, więc pewnie nie są zainteresowani. Mogłabym się z Tobą umówić na poniedziałek albo środę po 17-tej, gdzieś w Śródmieściu? Może w Złotych Tarasach albo Arkadii?
        • 0ffka Re: Renal do oddania 08.01.11, 18:22
          Mam nadzieję że Marzena odezwie się. Przepraszam za ten Canis. Myślałam że będą poważniejsi.
        • marzenia11 Re: Renal do oddania 08.01.11, 18:49
          Hurrra!! Kena - to naprawde wielka pomoc dla Kacpra - droga karma, a teraz z racji przełomu roku trudno ją kupić..
          napisałam Ci pw na miau - dzięki raz jeszcze!!!

https://img809.imageshack.us/img809/7205/zdjcie0906.jpg

Kacper dziękuje też!! smile))
          • 0ffka Re: Renal do oddania 10.01.11, 19:13
            Jaki kochany Kacperek! Głaski dla kotulka smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka