Dodaj do ulubionych

Filozof jest zdrowy!

16.09.11, 22:17
Filozof jest zdrowy! Nie ma Flv+, jak Ziutek, ufff

Dwa dni temu, Filo, grubszy przeraził się syczenia ekspresu na gazie, może są jakieś dźwięki, których ludzie nie słyszą, a dla zwierząt są okropne? Zwiał w ciemny kąt. Nie przyszedł nawet na jedzenie, nie skorzystał z kuwety, ukrywał się w nocy, rano znowu nie jadł, nie skorzystał z łazienki. Więc ja hyc w taxi i do weta z Filem (10 kg). Zrobili badanie krwi - w sumie 200z...Są wyniki - Filo zdrowy, ma zapalenie dziąseł, dostanie antybiotyk.

Jeszcze Mrumru i Munia Dziubek muszą mieć te badania na FLv, wtedy inaczej kota się leczy.
Teraz do mojej poprzedniczki. Koty niefortunnie trafiły na Twój wypadek. Na pewno znajdziesz im miejsce, tylko to trwa. Ja mam 4 i jest dobrze, bo moje koty kochają wielkiego kota Filozofa i stąd to szczęście w rodzinie.
Znajdziesz na Miau takie spisy-wyliczanki, gdzie należy wklejać ogłoszenia. Powodzenia i dobrych domków dla kocurków smile
Obserwuj wątek
    • mysiulek08 Re: Filozof jest zdrowy! 16.09.11, 22:21
      super smile
    • 0ffka Re: Filozof jest zdrowy! 17.09.11, 19:25
      Hura! smile
      • mrumru81 Re: Filozof jest zdrowy! 17.09.11, 19:38
        Dzięki, też się ucieszyłam, bo po stwierdzeniu Flv-a u Ziutka i odejściu Tolcia, poczułam się jak ojciec zadżumionych.
        Czyli Flv nie przełazi tak automatycznie. Filo myje Ziutkowi pynio...
        Na pewno nie mogę kotów rozdzielić, wszyscy wiszą na Filu smile
        • 0ffka Re: Filozof jest zdrowy! 17.09.11, 19:52
          Ale wiesz na czym stoisz i możesz już działać jakoś tam zabezpieczając Koterię i spowalniając choróbsko u Ziutka tym bardziej, że on nie ma objawów.
          Głaski dla Twojego Stadka Ogoniastych! smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka