3-mamuska 17.12.11, 19:53 www.pudelek.pl/artykul/37009/zaglodzil_psa_w_imie_sztuki_podpisz_petycje/ Nie moge normalnie ryczec sie chce ze taky ludzie chodza po swiecie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umfana Re: PODPISZ PETYCJĘ.. 17.12.11, 20:14 Podpisane! Ten coś ma odrażająca maskę... Odpowiedz Link
pi.asia Re: PODPISZ PETYCJĘ.. 17.12.11, 20:38 Odrażający psychopata, takie coś nie powinno chodzić po świecie bo szkoda tlenu dla niego. Całym zszokowanym i wstrząśniętym sercem życzę mu wszystkiego najgorszego. I tym chorym sadystom, co patrzyli na umierające zwierzę i mu nie pomogli też życzę powolnej, bolesnej śmierci. Boże, jak mi żal tego psiaka.... Jedyne co mnie pociesza to świadomość że już nie cierpi. Za TM nie będzie czekał na swojego "pana", bo biedak prawdziwego pana w życiu nie miał, ale te siedem tysięcy osób, które podpisały petycję, kiedyś go tam spotkają i pogłaszczą. Ja też. Odpowiedz Link
saga55-5 Re: PODPISZ PETYCJĘ.. 18.12.11, 22:58 Tez się wkurzyłam i podpisałam. Trochę to dziwne ze nikt się tym nie zajął Odpowiedz Link
umfana Re: PODPISZ PETYCJĘ.. 18.12.11, 23:54 Zastanawia mnie fakt, dlaczego ten "artysta" sam nie przywiąże się do ściany i nie zdycha z głodu? Wraz ze śmiercią przeszedłby do historii, że się poświecił dla "sztuki". Jeden już kretyn pociął sobie ptaka, więc debil ten mógł wziąć z niego przykład. Faktycznie dziwne jest to, że żadna organizacja ekologiczna działając na damy terenie, czy innym Greenpeace nie zajęli się tym psychopatą. Odpowiedz Link
pi.asia Re: PODPISZ PETYCJĘ.. 19.12.11, 05:32 Wczoraj bratanek mi powiedział, że to podpucha. Wszyscy powołują się na jedno źródło. Nie można by planować wysłania faceta na międzynarodowe biennale sztuki jak ponoć zamierzają władze kostaryki, bo wylądowałby w pierdlu o zaostrzonym rygorze. Oby faktycznie była to podpucha a zdjęcie psiej bidy pochodziło z jakiejś akcji ratunkowej. Odpowiedz Link
3-mamuska Re: PODPISZ PETYCJĘ.. 19.12.11, 17:00 pi.asia nawet jesli tak jest to nie szkodzi podpisac,a jesli jednak to prawda mam nadzieje ze pomoze. Maz wrzucil na facebooka i tez podpisal. Odpowiedz Link
pi.asia Re: PODPISZ PETYCJĘ.. 19.12.11, 20:54 Ja podpisałam a potem zaczęłam się dopytywać w gronie rodzinnym czy o tym słyszeli. Czasem pojawiają się takie dziwne newsy - ktoś pamięta "koty bonsai"? Odpowiedz Link
maryshaa Re: PODPISZ PETYCJĘ.. 19.12.11, 21:17 Wiecie co...bo ja też podpisałam kilka dni temu, ale na tej stronie nie pojawiają się nowe podpisy... Nawet nie dostałam żadnego potwierdzenia na mail... A czy wy po podpisaniu dostaliście jakiś mail weryfikujący? A tak swoją drogą, też uważam że sam mógłby się tam przywiązać i się zagłodzić. Odpowiedz Link
pi.asia Re: PODPISZ PETYCJĘ.. 19.12.11, 22:13 no fakt, żadnego potwierdzenia nie było. Może to na tym polegał ten cały "performance", żeby sprawdzić jaki będzie społeczny oddźwięk? A swoją drogą przypomniała mi się artystka Kozyra, która na pracę dyplomową zrobiła "Piramidę zwierząt" ze specjalnie wybranych, uśmierconych i wypchanych stworzeń: konia, psa, kota i koguta. I to się działo tu, w dwudziestym wieku, w kraju podobno cywilizowanym. Xymena Zaniewska zapytała wtedy, czy to był dyplom rzeźbiarza czy może raczej rakarza. Odpowiedz Link
3-mamuska Re: PODPISZ PETYCJĘ.. 19.12.11, 22:46 A mi przyslali mail z Thanks for joining ThePetitionSite.com, Ale macie racje to dziwne bo nie moge znalesc swojego imienia,chodz jak wyslalm to pojawil sie na stronie,a teraz nie ma. Odpowiedz Link