opium74 17.01.12, 13:48 Zwłaszcza że jeden to znaleziony przez to forum Mamba, drugi Pan Środa tez przez internet z portalu kocie-życie a biała Koka przygarnięta już we własnym zakresie z wiejskiego podwórka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arim28 Re: pochwalę się :) 17.01.12, 14:07 Brakuje tu jeszcze trikolorki Sliczne i szczesliwe. Odpowiedz Link
opium74 Re: pochwalę się :) 17.01.12, 15:30 miejsc jest więcej, bo na fotce widać tylko kawałek drapaka Jest jeszcze jeden hamak i 2 półki oraz budka ale mąz zaczyna stawiać czynny opór posiadam jeszcze szczeniaka, byłam bliska przygarnięcia grzywacza chińskiego i kury.... mąz i tam ma ogromną cierpliwość Odpowiedz Link
salimis Re: pochwalę się :) 17.01.12, 17:23 Kurzęce jajka zapewne też byś przygarnęła z tym że na śniadanie A drapaka to zazdroszczę. Odpowiedz Link
pi.asia Re: pochwalę się :) 17.01.12, 17:47 Śliczna gromadka! Jedna trikolorka w trzech osobach Natomiast zdecydowanie rzuca się w oczy brak buraska Odpowiedz Link
niebieskaa4 Re: pochwalę się :) 17.01.12, 18:39 Rude futro jest SUPER !!! A drapak wspaniały!! Odpowiedz Link
garraretka Re: pochwalę się :) 17.01.12, 19:09 opium - to, że koty fajowe to się rozumie samo przez się - więc ja zapytam o drapak - skąd taki? Jest on na stronie zooplusa? Przymierzam się do kupna i póki co - szukam.... Odpowiedz Link
olinka20 Re: pochwalę się :) 17.01.12, 19:42 Piękne kotejra! Mam oczoplas i nie wiem, który naj Odpowiedz Link
pamama Re: pochwalę się :) 17.01.12, 21:33 Koty rzeczywiście cudaśne - że też mi się nigdy nie trafiają znajdy urozmaicone kolorystycznie , a drapak istne marzenie, podłączam się pod pytanie - skąd on? Odpowiedz Link
opium74 Re: pochwalę się :) 19.01.12, 10:42 To trixie: allegro.pl/trixie-drapak-madrid-szary-245-270cm-tx-43902-i2047851705.html Dzieki za miłe słowa dotyczące futer Co ważniejsze oprócz urody mają cudne charaktery! Jak wychodze z psem na spacer po za ogród to dwa starsze nam towarzyszą! Sa bardzo mysiaste, mruczące i przytulaśne. Po prostu mam szczęście Odpowiedz Link
agn-oz Re: pochwalę się :) 20.01.12, 19:32 Futerka boooskie Pamama taki drapak jest też w zooplusie tylko pod nazwą Atlas. Moje kociambry szczerze polecają Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: pochwalę się :) 25.01.12, 19:21 Świetne masz koty, jaki słuszny robią użytek z drapaka! Zawsze mówiłam, że drapak to najpotrzebniejszy mebel (poza ulubionym fotelem opiekuna) w mieszkaniu parokrotnie zakoconego Ale ta niezrealizowana (na szczęście chyba adopcja kury to mnie położyła ze śmiechu przed monitorem. Odpowiedz Link