Dodaj do ulubionych

To twoj kot!!!!

22.02.12, 22:01
Wasi partnerzy/męzowie/partnerki/zony tez tak mają?
Moj jak koty i pies zrobią cos genialnego to gada do nich- tak, jestes moj/moja, najmądrzejszy/a, pancio jest dumny, moje niuniusie.
A jak zrobią cos durnowato głupiego to- to TWOJ kot/pies!!
Tak go/ją wychowałas!!! big_grin
Obserwuj wątek
    • wadera3 Re: To twoj kot!!!! 22.02.12, 22:15
      Ja tak mawiamsmile rzadko, ale mi się zdarza, mój TŻ rozpuszcza koty jak dziadowskie bicze, więc jak któryś sierściuch coś narozrabia, to tak właśnie mówię - "powiedz swojemu pupilkowi żeby teraz posprzątał np."
    • karple Re: To twoj kot!!!! 22.02.12, 22:18
      u mnie jest tak samo!!!! Ja i mąz plus koty dwa!!! Oba wsólne jak nie wiem co, ale jak któreś futro narozrabia to od razu staje się moje i tylko moje bo przecież po swoim Panciu nie mogą mieć złych cech big_grin za to po mnie WSZYSTKIE ha ha ha
    • lauralay Re: To twoj kot!!!! 22.02.12, 22:24
      Najlepszy tekst Osobistego:
      "Powiedz swoim koto, że jak nie przestaną tu kłaczyć, to je wydepiluję PINCETĄ, nie tylko w miejscach intymnych!
      smile
      • agnes-05 Re: To twoj kot!!!! 22.02.12, 22:28
        Dokładnie tak samo mówią o dzieciach..smile
    • kasiak37 Re: To twoj kot!!!! 22.02.12, 22:43
      u mnie tak nie ma bo moje w sumie nic az tak glupiego nie robia.
      Ale....wieczorne karmienie mokrym robi moj maz i wtedy przemawia do nich "tata daje jedzenie"big_grin A cala banda siedzi przy nim i czekabig_grin
      • andy3458 Re: To twoj kot!!!! 22.02.12, 23:28
        Chciałeś mieć kota na stałe? Zajmij się zamiast siedzieć przy kompie. A za 2 minuty... " Pan tylko siedzi i czyta o innych kotach w necie" ale może coś ciekawego wyczyta. Idż do swojego pana. smile
        • hanka20074 Re: To twoj kot!!!! 23.02.12, 09:16
          Skąd ja to znam.
          zarówno córka jak i kotka jak tylko są grzeczne to tatuś/pańcio widzi w nich swój charakter.
          Ale niech tylko nabroją...och wtedy to moje dziełosmilemoje skutki wychowywania..blebleble
          A mnie to bawi...
    • princy-mincy Re: To twoj kot!!!! 23.02.12, 09:16
      tez tak maja smile
      choc to obosieczna bron
      jak trzeba obciac pazury to wolam- TWOJE koty maja juz za dlugie pazury tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka