pi.asia 04.08.12, 19:40 co trochę latam po mieszkaniu i sprawdzam gdzie jest moja malizna. Czasem mam problem ze znalezieniem: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: znajdź kotka 04.08.12, 20:03 u mnie to się nazywa, że maggie siedzi w lesie ale ona już jest duża kocica i jak latam w panice po mieszkaniu w poszukiwaniu zaginionej, to po jakich pięciu minutach daje łaskawie znać cichym skrzeczeniem, gdzie też się znajduje. i oczekuje solidnej porcji mizianek, że taka grzeczna Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: znajdź kotka 05.08.12, 17:49 Juhu! Świetnie to wykombinowała, taka wkomponowana w naturę Krzaczek, jak na wolności, ziemia jak na wolności, pewnie też chłodniej w brzuszek... może tak ją kocia mama nauczyła, że jak chce przydrzemać, to trzeba się schować pod krzaczek. No i się schowała, mądra córeczka Odpowiedz Link
pi.asia Re: znajdź kotka 06.08.12, 17:53 Szukaj, Yoma, szukaj Podpowiem, że widać całe jedno oko i kawałek mordeczki Odpowiedz Link
elzbieta.24 Re: znajdź kotka 06.08.12, 15:29 Oj nieładnie,malutka stara się jak może żeby znaleść super kryjówkę a ty je wszystkie dekonspirujesz.Wyrzut w tych cudnych ślepkach widoczny. Odpowiedz Link