olinka20 14.01.13, 22:01 Fajne kołki kołeckie? Wczorajsze szalenstwo sniezne: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
animus_anima Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 14.01.13, 22:05 cudowności!!!!!!!!!! jakie szczęśliwe!!!!!!!!! Odpowiedz Link
barba50 Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 14.01.13, 22:06 Pieskie (czy raczej psie ) białe szaleństwo Odpowiedz Link
olinka20 Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 14.01.13, 22:07 A jaka ja byłam szczesliwa jak musiałam je potem pod prysznicem "odkulkowac" Odpowiedz Link
aankaa Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 14.01.13, 22:08 3 zdjęcie wymiata !! Odpowiedz Link
aankaa Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 14.01.13, 22:09 a i 1 - uśmiechnięte - na twarz zakątka go / ją !!! Odpowiedz Link
olinka20 Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 14.01.13, 22:21 To chłopczyk, oba chłopczyki Odpowiedz Link
wladziac Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 15.01.13, 07:28 świetne zdjęcia radosnych chłopczyków,gdybym to ja mogła polubić śnieg też bym tak biegała a tymczasem unikam wszelkiego kontaktu brrrr Odpowiedz Link
lampka_nocna5 Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 14.01.13, 22:20 przyłączam się. Nie ma jak lecący pies z powiewającymi uszami Odpowiedz Link
lampka_nocna5 Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 14.01.13, 22:21 no, może poza śpiącym kotem z zagiętymi przednimi łapkami, a tylnymi rozwalonymi Odpowiedz Link
uleczka_k Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 14.01.13, 22:43 Łapy, łapy, cztery łapy, a na łapach pies kudłaty. Kto dogoni psa? Kto dogoni psa? Strasznie przyjemnie się ogląda takie szczęśliwe zwierzaki. PS. Jak patrzę na te szczęśliwe psiuny, to mi tylko jedna myśl kołacze w głowie. Co też myślą nasze koty kiedy oglądają te zdjęcia? Wyobrażacie sobie ich obrzydzenie, zdumienie i bóg-wie-co-jeszcze? Odpowiedz Link
niutaki Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 14.01.13, 23:03 ale usmiechniete od ucha do ucha piekne zdjecia, a na widok takich szczesliwych zwierzakow robi sie cieplo na sercu Odpowiedz Link
yvi1 Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 15.01.13, 00:09 Hau,hau! Moj zazdrosci twoim mordeczkom,bo u nas sniegu niet,a on tez tak uwielbia! Cudowne futra dwa,super zdjecia! Odpowiedz Link
pi.asia Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 15.01.13, 06:44 Mnie też trzecie zdjęcie rzuciło na kolana - pies fruwający Dawno temu, jak nie miałam ani jednego kota, za to dwa psy - Szeryfa (już za TM) i Kłopota, w pewien zimowy wieczór napisałam sms-a treści: Lecą sobie z nieba bielutkie gwiazdeczki po śniegu biegają puszyste łapeczki. Ganiają pieseczki nieludzko szczęśliwe jak do domu wrócą będą ledwo żywe. Przypomniał mi się, jak zobaczyłam Supła i Morelka. Dokładnie tak to wyglądało! Odpowiedz Link
fajnykotek Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 15.01.13, 08:09 Przefajnie psiury! a Ty masz DWA? Bo pamietam, że na Twojej kanapie leżał Kłopot, Pin i Puk??? Odpowiedz Link
karple Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 15.01.13, 08:24 Śliczne psie mordeczki- a jakie przy tym szczęśliwe!!! I już proszę nie narzekaj, że musisz potem pod prysznicem psa odkulkować tylko następnym razem biegaj i szalej razem z nimi to wrócisz taka padnięta że na narzekanie siły nie będzie Odpowiedz Link
mitta Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 15.01.13, 08:26 A ja po pierwszej fotce myślałam, że to jakiś koala i z Australii wróciłaś Ale dwie koale na śniegu - no cud jakiś. Odpowiedz Link
zew-is Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 15.01.13, 09:09 ale fajnie uśmiechnięte psie mordki. pierwsze zdjęcie od razu wprowadza w dobry nastrój Odpowiedz Link
olinka20 Fajnykotek 15.01.13, 09:33 Kłopota ma Piasia, ja mam tego srebrnego metalika Supła. Bezowy jest psem mojego tescia, ktory jednakowoz bardzo czesto u nas bywa i sie lubimy ( do czasu ) Dobrze kojarzysz zdjecie: Odpowiedz Link
fajnykotek Re: Fajnykotek 15.01.13, 10:05 ooo to ja najmocniej Supła przepraszam że mi się z Piasiowym Kłopotem pomylił . Ale na swoje usprawiedliwienie napiszę, że mam bardzo dobrą pamięć wzrokową i dokładnie to właśnie zdjęcie Twoich zwierzaczków zapamiętałam . Odpowiedz Link
olinka20 Re: Fajnykotek 15.01.13, 10:48 Nie do konca sie pomysliłas, bo Piasia miała kiedys psa, ktory miał na imie supeł i był bardzo podobny do mojego- pisała o tym kilka razy i miało ci sie pełne prawo pokickac Odpowiedz Link
gosiownik Re: Fajnykotek 15.01.13, 13:22 Pies psem, ale to rude wyciagniete na 2 metry w zgieciu kanapy jest swietne! Odpowiedz Link
lashqueen Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 15.01.13, 09:35 Jakie szczęśliwe mordki! Aż miło się ogląda. Odpowiedz Link