olinka20 Re: Zadumana Figa 27.03.13, 14:33 Uwielbiam takie plamiaste pysia! Cmok dla slicznej Figuni Odpowiedz Link
maadga Re: Zadumana Figa 27.03.13, 15:31 E tam zadumana Ona po prostu pogardliwie patrzy na człowieka i myśli sobie "i co znowu będziesz pstrykać zdjęcia mało ci..?" Odpowiedz Link
zaba_300 Re: Zadumana Figa 27.03.13, 18:17 a to nie jest: no tak, ty na zewnątrz a ja tu sama siedzę... ? Odpowiedz Link
livia1111 Re: Zadumana Figa 27.03.13, 19:05 Miło widzieć ile to pięknych futer kryje się w naszych domach Cudo!! Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Zadumana Figa 27.03.13, 19:08 Zadumana, ale dlaczego zwiesiła nosek na kwintę? A może jest czymś lekko zdegustowana albo zadziwiona? Piękna dziewczynka, z myśleniem jej do twarzy (a nie każdemu przecież) Odpowiedz Link
super-kinia Re: Zadumana Figa 27.03.13, 20:33 Moja Figunia,ma zawsze takie zadumane,myślące oczęta.Z całej mej gromadki,ją kocham najmocniej na świecie,a ona mnie,pewno myśli,że jestem jej mamą,gdyż ją i jej rodzeństwo wychowaliśmy od trzeciego tygodnia życia karmiąc strzykawką,jej siostra też trzykolorka znalazła domek,braciszek też,tylko jej jakoś nikt nie za bardzo chciał,i na całe szczęście,a jak była chętna to powiedziałam,że Figunia zostaje.To moja księżniczka,jest delikatna,bardzo wrażliwa,taka rozmawiająca ze mną,nawet w nocy,co jakiś czas się do mnie odzywa,i muszę jej odpowiedzieć.Ma żółte oczy,takie jak znaczenia,na futerku,różowy nochalek,a na prawej przedniej łapce rude serduszko,wygląda jak pierścionek na paluszku.Acha 22 kwietnia skończy trzy lata. Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Zadumana Figa 27.03.13, 21:26 Jakiż wdzięk! Bardzo kocia, bardzo "dziewczęca", śliczne kolory. Taka zamyślona koteczka. Odpowiedz Link
thelma333.3 Re: Zadumana Figa 28.03.13, 19:58 a mnie się zdaje jakby smutna minkę miała, może widzi jak pani do pracy odjeżdża? : -) Odpowiedz Link
andy3458 Re: Zadumana Figa 28.03.13, 20:30 Jak się dobrze wpatrzeć w fotkę Figi, to można jednak oprócz zadumy dostrzec delikatny i tajemniczy uśmiech, niczym u Mony Lisy. Piękna kotka. Odpowiedz Link