Dodaj do ulubionych

Uwaga Kraków

17.06.16, 10:53
Wklejam screena bo wiem że niektórzy nie korzystają z FB.

https://wstaw.org/m/2016/06/17/krakow2.jpg
Obserwuj wątek
    • zaba_300 Re: Uwaga Kraków 17.06.16, 13:40
      Cholera. Nie ma mnie w Krakowie chwilowo, Rozrywka daleko ode mnie. Ale może można wspomóc jakoś leczenie?
      • wiesia.and.company Re: Uwaga Kraków 17.06.16, 18:25
        O matko! Żaba! Może chociaż to? Ja to mam czasem takie myśli, że utworzyłabym komando z brutali, wynajętych tylko po to, żeby sprawcom połamać kilka palców. Ubolewam, że nie mam takich pieniędzy, że nie mam takich możliwości. Bo sprawiedliwości nie ma. Nikt nie dochodzi w świetle prawa praw zwierząt. Nie ma kar. Gdyby kary były dotkliwe, gdyby biły sprawców po kieszeni bardzo mocno, to nie byliby bezkarni. A tak, to tylko dusza mnie boli. I czuję się niedopasowana do tego bezlitosnego świata. sad
        • wiesia.and.company Re: Uwaga Kraków 17.06.16, 18:38
          Zajrzałam na FB. Usiłują zamieść sprawę, że to niby kotek sam spadł, bo lubi skakać na firanki. Ale dziewczyna, która to widziała - nie odpuszcza. Kotek został wyrzucony czyjąś ręką, bo leciał z wnętrza mieszkania, roczne dziecko poszło spać i w chwili przerwy... sra ta ta, właścicielka się znalazł i twierdzi, że nic się kotu nie stało. Jest to wierutne kłamstwo, bo kotek ciągnął za sobą połamane łapki, pyszczek zakrwawiony i krwawił z odbytu, umazany stolcem i krwią. Policja sprawę odpuściła, ale jedna ze spotterek chce wziąć sprawę w swoje ręce i pchnąć dalej trybem prokuratorskim. Nie wiem, co z tego wyjdzie. Ja jestem tutaj bezradna. Dobrze, że dziewczyny się uruchomiły na tym krakowskim profilu. O matko!
    • mysiulek08 Re: Uwaga Kraków 17.06.16, 19:27
      Brak slow, znacie moje stanowisko... pod sciane i seria z kalasznikowa....

Jesli kot ma polamane lapy, krew z pyszczka, puscily zwieracze, to wg mnie najlepsze dla niego, to pozwolic mu odejsc w ciszy, spokoju, bez bolu. Moze to i zabrzmi dla kogos okrutnie, ale coz dobrego moze tego biedaka spotkac? W schronisku? Czy gdziekolwiek indziej?
      • salimis Re: Uwaga Kraków 17.06.16, 19:52
        Mam nadzieję że temu skurw ... ktoś spuści porządny wpierd ... tak jak temu co skatował psiaka Oczko. Bo kara w zawieszeniu bądź odsiadka gówno da .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka