aankaa 09.10.04, 23:22 co jakiś czas pojawia się możliwość wślizgnięcia się do tego mebla moja Pani wyleguje się właśnie na czarnym swetrze (biała kota) ... co jakiś czas zamruczy ... przeciągnie się ... pazurem zahaczy ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasikk Re: kot i ... szafa 10.10.04, 12:36 ) u mnie szafa służy do otwarcia w ogóle każda szafka powinna być otwarta i co to za porządki, żeby zamykać?!! a czasem mozna też wyrzucić zawartość półki na podłogę, no ale to juz kwestia nastroju ) Odpowiedz Link
abranova Re: kot i ... szafa 10.10.04, 13:17 Mój Rainer już jakby wyrósł z włażenia do szafy, albo mu sie znudziło Do tej pory nawet sama go czasem podsadzałam na półkę ze swetrami, bo to był jedyny sposób, aby wreszcie zasnał i nie przeszkadzał Ciemne swetry przełożylam na inne półkę i zostawiłam tam jaśniejsze a na wierzchu stare swetry "domowe", które właściwie powinnam wyrzucić, ale zawsze jakoś było szkoda. Natomiast co jakiś czas kotek powraca na półke z szalikami w przedpokoju. Wiosną i latem o tym nie myślałam, ale teraz aż się boje obejrzeć moje czapki, szaliki i rękawiczki... Odpowiedz Link
aniabe13 Re: kot i ... szafa 10.10.04, 14:19 Szafa fajna rzecz, zwłaszcza garderoba, tyle półek miękko wyłożonych...jak się ma szaro-czarno-beżowe futro, to widać je na każdym ubraniu. Pozdrowienia od kotki Miśki. Odpowiedz Link
hakdil Re: kot i ... szafa 10.10.04, 14:27 Moj kocurek buszowal w szafie i zostal zamkniety niechcacy przez szanownego mazlonka,ale ze Leos jest dobry w drapaniu,to drapal i miauczal tak skutecznie,ze go uslyszalam z drugiego pokoju. No tak sobie tlumacze,ze zamkniecie bylo niechcacy Odpowiedz Link
anx Re: kot i ... szafa 10.10.04, 14:57 Oj taaaaak, szafa bezapelacyjnie została kupiona tylko po to, by kota miała gdzie się wspinać. Względnie pobalansować na krawędzi jej otwartych drzwi Oprócz tego skubanica nauczyła się otwierać mniejsze szafki oraz....szuflady z bielizną, w których mości sobie gniazdko do spania , wrrrr Nie ma na nią siły Odpowiedz Link
lady68 Re: kot i ... szafa 11.10.04, 09:09 własnie wczoraj wyjełam mój czarny płaszcz z szafy cały dół w siersci. Przeniosłam go do innej szafy a kicia dalej sie wyleguje... Odpowiedz Link