ewa9717 Re: Mój syn się dokocił 03.09.21, 19:32 I obaj bruneci! To po mamie czy po tacie? Odpowiedz Link
babcia47 Re: Mój syn się dokocił 03.09.21, 19:45 Różne rodzinkii pięć lat różnicy ale o dziwo Gacuś przyjął malego bez problemow nie lubi tylko gdy młody próbuje przyssać się do jego brzucha i pompuje kłując pazurkami. Nie przeszkadza mu to wylizywać malucha , 3 miesiace, jak przyzwoita mamusia Odpowiedz Link
babcia47 Re: Mój syn się dokocił 04.09.21, 04:03 Syn jest singlem z obecnie dwoma kotami. Choć ma 37 lat od dawna opiekuje się kotami piwnicznymi, bezdomniakami, nosi przy sobie zawsze saszetkę w kieszeni na wypadek spotkania kociej bidy. Miewał koty na tymczasowo znajdował im domy. Od roku chciał się dokocić gdy opiekował się pociskiem który się przyplątała do ich firmy i skradł jego serce A z gackiem się zakumplował . Pracownicy nazywają go zaklinavzem kotów. Nieskromnie napiszę, ze wyniósł to z domu Odpowiedz Link
babcia47 Re: Mój syn się dokocił 04.09.21, 04:05 Opiekował się kociakiem nie pociskiem Odpowiedz Link
dorcia1234 Re: Mój syn się dokocił 05.09.21, 16:47 A wnętrze kosza wygląda tak jakby tam jeszcze ze 4 sztuki siedziały i strzelały oczyskami. Odpowiedz Link
babcia47 Re: Mój syn się dokocił 05.09.21, 18:30 Może piwniczne się zakradły, bo nimi też się opiekuje ). Kiedyś mały piwniczniak spał na jego wycieraczce, mały brunecik, znalazł mu dom Odpowiedz Link
babcia47 Re: Mój syn się dokocił 06.09.21, 00:56 Ps. Syn na parterze nie mieszka ale piwniczniaki go znajdują, nawet im imiona nadał. W sumie przynajmniej nie mają w bloku myszy i nie trzeba wykładać trytki. Reszta mieszkańców akceptuje i dorzuca co tam ma do karmienia towarzystwa Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Mój syn się dokocił 07.09.21, 06:22 rany, jak ja lubie czarne koty ! sa takie dostojne, choc najczesciej diably wcielone 🤣 Odpowiedz Link
babcia47 Re: Mój syn się dokocił 09.09.21, 16:29 Nie wiem czy diabły, Gacuś to raczej ochroniarz ... Odpowiedz Link