allexamina Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 17.05.06, 17:36 Mieszkam w Chicago razem z piatka kotow w kolejnosci wiekowej: Ignac, Kacper, Buffy, Fryc i Frytka. Interesuje mnie tematyka geriatryki kotow. A takze domowe diety. Odpowiedz Link
kejt35 Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 18.05.06, 21:57 Witam, jestem nowa na tym forum. Mam na imię Katarzyna. Moja rodzinka składa się z wspaniałego 3-letniego synka, męża i najukochańszej, najokazalszej, najcudowniejszej persony w domu- Leona, zwanego najczęściej Miniem.Miniu jest 4-letnim kocurkiem, biało-czarnym, waży 7 i pół kilograma i jest troche wredny. Czasami nas gryzie(dziecka nigdy, chociaż nie ma o nim duzego mniemania)i traktuje jak służących. Zmienia się wieczorami, kiedy to przychodzi do nas do łóżka i jest naprawdę słodki. Mruczy, tuli się i trzeba go długo głaskać. Odpowiedz Link
kejt35 Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 18.05.06, 21:58 Zapomniałam dodać,że mieszkamy w Wałbrzychu. Odpowiedz Link
napolnoc Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 18.05.06, 23:57 Mam na imie Anna a moja kotka Froukje.Obie mieszkamy w Holandii.Froukje jest szarym persem,urodzona 08 marca 2006.Czyli 100%kobietka!pozdr. Odpowiedz Link
kotka81 Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 21.05.06, 20:52 Witam ja wlasnie dolaczylam do grona forumowiczow mam na imie Magda i obecnie mieszkam w Dundee razem z mezem i przecudnej urody kocurkiem rocznym leonkiem Odpowiedz Link
maalza Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 01.06.06, 13:33 Witam Was serdecznie, znalazlam wreszcie forum o kociakach i juz sie przedstawiam, Jestem z Bochni, w domu, oprócz (rzecz jasna)osobników ludzkich mieszka rudy kocur i dwa psy Odpowiedz Link
katikot Wrocek/Kraków 06.06.06, 23:38 Hej! Stan zakocenia:w Kraku niestety zerowy(mieszkam w wynajętym mieszkaniu), we Wrocku mieszka z rodzicami nasza rodzinna, 11-letnia kicia imieniem Manzarek Kaśka Odpowiedz Link
biomona Pruszków 07.06.06, 08:40 Kocią mamą jestem od dawna - obecnie mam 1,5 rocznego czarnego kocurka o wdzięcznym, fizycznym imieniu Kwark (ja i mąż jesteśmy fizykami). Kocisko jest rozpuszczone jak dziadowski bicz i kochane najbardziej na świecie Pozdrawiam Odpowiedz Link
monikn78 gdańsk 08.06.06, 11:32 czterołpany zwierzyniec: - kotik - prwie trzyletni kastrat z djabelnym charakterkiem - pierwsza panienka - trzymiesięczna malamutka, kolejny djabelski charkterek - druga panienka - chomiczynka a w domu mały cyrk kotik to mały agresor, nie trawi obcych. jak ktoś nas odwiedzi, a nie zdążymy go zamknąć to potrafi boleśnie pokazać, ze sobie nie życzy rzadnych wizyt, ale dla nas jest najsłodzsym kotem pod słońcem zoja - malamutka też jest małym charakternikiem, ale ostatnio nas "pocieszono", ze ta rasa jest rozbrykana do 3 roku, a później to już z górki , czyli jeszcze tylko 2 lata i 9 m-cy chomiczynka-też nie odbiega od rozbrykanej normy naszych futrzaków strach pomyśleć jak nasz dzidziul podrośnie, wtedy będzie dopiero cyrk pozdrawiamy Odpowiedz Link
mariken Warszawa Mokotów 08.06.06, 15:13 joaśka, do listopada 2w1, mąż maciek, kot tulipan/blitz/ty wredny kociuchu/chodź tu mam twoją mysz, 8 miesięczny prawie 100% rosyjski niebieski ;o)), którego można zobaczyć tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=31761363&v=2&s=0 jak nam się rodzina powiększy, nie wykluczam zwiększenia liczby kotów, bo kocham je że hoho (nawet mąż się już do nich przekonał) pozdrawiam zakoconych, joaśka Odpowiedz Link
renste kraków 19.06.06, 10:34 Renata,mąż Wojtek,Julka i Julek i Tina-rudy pers ośmioletni już,ale bawi się z dzieciakami jak maluch Mieliśmy jeszcze do towarzystwa Telimenę-egzotyczną,ale po miesiącu płaczu Tiny i awantur kocich(Telimena była młodsza,ale charakterna)z żalem wielkim oddaliśmy małą kotkę przyjaciółce. Po przeprowadzce zwiększymy zwierzyniec,bo i warunki się mam nadzieję poprawią ku temu). Dzięki za przyjęcie w poczet forumowiczów) < Odpowiedz Link
abajerek sosnowiec 21.06.06, 11:05 witam, mam dwa kotki Frutka - rudy kocurek, i Czarka - bury kocurek, stwarzajacy nam male problemy ale o tym potem) Odpowiedz Link
suche Warszawa 22.06.06, 22:03 Ja tez się wreszcie przywitam Kocia ma 6 lat, ale kiedy ją przygarnełam (miała 7 tygodni i niewiadomo skąd przybłaka się pod moja klatke) była w strasznym stanie, ale teraz ma się już dobrze co chyba widać . W domu mam jeszcze pieska, który jest najlepszym przyjacielem Koci (przynajmniej Kocia tak uważa) Odpowiedz Link
suche Re: Warszawa 22.06.06, 22:04 Zapomniałam wklieć linka : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=44035735 Odpowiedz Link
kriss67 Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 28.06.06, 11:38 Witam. Miasto Warszawa. 5 kotów2 żółwie, 4 akwaria. Koty od 2 do 15 lat. Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
lamarta Warszawa 02.07.06, 18:41 Witam, mam na imię Marta, a moja trzoda jest skromna i nie jest trzodą, tylko pojedynczą sztuką - czyli kocicą persicą o imieniu Miłka Wcześniej były dwa psy jamniki o imieniu Bej (dwa Beje znaczy się były, jeden po drugim, były też chomiki, papugi, mysze itp. Odpowiedz Link
muraszka1 Olsztyn 08.07.06, 18:18 kiedys na dzialce pojawil sie kot... teraz w domu sa dwie kicie(Plamka i jej coreczka Maciusia),pan kot Filip latem biega samopas ale o okreslonej porze przychodzi na jedzonko,zima juz jestesmy w komplecie,w domu,nas dwoje i trzy koty Odpowiedz Link
mada.d.n Poznań 11.07.06, 20:04 witam u mnie w domu jest nas troje: mój narzeczony, Pyrda i ja czasami bywa też Kajtek - Pyrdy synek, ale na stałe przebywa u moich przyszłych teściów zabrałam sie za pisanie, ale nadal mi się nie chce!! (magisterka) jeszcze dużo czasu... bardzo dużo... <Pyrda i Kajtek Odpowiedz Link
eli77 Warszawa 27.07.06, 11:43 witam serdecznie, jestem z Warszawy, w tej chwili mieszkamy sobie w czworke z mezem i dwoma kotami. Za dwa dni dolaczy do nas trzecie kocisko, a za miesiac coreczka wyjrzy z brzucha i juz bedziemy w komplecie (przynajmniej na jakis czas...) Najpierw przybyla do nas szylkretka Nefri, potem laciaty Fifi, a teraz czekamy na rudego Zlotka, wszystkie maja ok. dwoch lat i wszystkie przygarnelismy jako dorosle, co niniejszym bardzo polecamy . Odpowiedz Link
juven74 Ja + 4 - Kraków 27.07.06, 18:13 Witam wszystkich i dziękuję za przyjęcie do forum, którego nazwa bardzo mi się podoba. Moje koty to (od najstarszego):Rysio, Maksymilian, Mrusia i Krecia.Pozdrawiam wszystkich kociarzy i głaski dla kocin:o) Odpowiedz Link
wesola_kicia Młody + Pchełka 28.07.06, 17:46 serdecznie witają wszystkich miłośników kotów. Młody ok 2 miesięcy Pchełka ,10 miesięcy oboje z Chrzanowa Odpowiedz Link
smolimo Kicio i Smolimo 01.08.06, 18:55 Przywitalam sie juz w osobnym watku, ale jeszcze zapomnialam dodac sie do spisu. Oba znajdy nie planowane. Kicio ma ok 2 lata, znaleziony ok 7 miesiecy temu. Smolimo ok 3-4 miesiace znaleziony ok miesiac temu. Mieszamy tymczasowo w US, poniewaz losy nasze jeszcze nie sa znane, wiec koty ani psy mimo ze bardzo kochane przeze mnie nie mogly byc planowane. Bylam tylko wolontariuszem w tutejszym schrnisku, ale warunki byly tam straszne,niestety mimo checi nie moglam nic pomoc, bo nie wolno mi bylo nic robic jedynie patrzec i plakac. Nasze koty znalazly sie przypadkiem i nie mialam serca je oddawac, nie mialam szans znalezc wlasciciela, zostawalo tylko schronisko, a wiem, ze koty maja male szanse na adopcje zwlaszcza duze jak Kicio. Kocham moje kocie dzieci, ale mam tez dylemat, bo nie wiem jak to dalej bedzie, bo opieka lekarska tutaj jest okropnie droga i nie stac mnei na wszystko, wiec boje sie co bedzie, gdy cos sie stanie, ogolnie drugi kot jesli chodzi o wydatki na jedzenie i inne sprzetu nie jest duzo drozszy, ale jesli chodzi o opieke lekarska to jest ogromna roznica tutaj w US, niestety, a czeka mnie jeszcze kastracja malego. Odpowiedz Link
monchhichi Re: Warszawa 10.03.07, 13:35 witajcie to ciągle ja, ale zmieniłam nick z eli77 na monchhichi. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
jerrykot1 Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 05.08.06, 21:13 Witam, z Warszawy pozdrawia Jerry - sztuk 1, ale za to jaki! Ika Odpowiedz Link
kena1 Warszawa 09.08.06, 12:14 Na razie mam jednego kotka, rudo-białego Karmela, ma 4 miesiące i jest małym gryzoniem - czasami gadem Piszę na razie, bo w przyszłości, może jeszcze w tym roku, planuję się dokocić Pozdrawiam kena1 Odpowiedz Link
akinom29 Świdnica 09.08.06, 16:00 Na stanie siersciuch sztuk jeden (ale wystarczy za pieciu hahaha)Ma na imię Eryk.Ja jestem Monika. Odpowiedz Link
a.g.n.i Witam się:-) 11.08.06, 21:11 Warszawa, na stanie czarny bandyta imieniem Hipolit Draptus. Postrach Wawrzyszewa, od niedawna łowca myszy i w dodatku z zacięciem żywiciela rodziny, brrr. Mieszkamy na parterze, stąd trudno sierściucha upilnować. Pozbawiony integralnej części swej męskości. Leśny znajdek, znaleziony 4 lata temu w lasku na Bemowie w stanie bliskim śmierci głodowej. We wczesnym dzieciństwie zwany Płaczek-Sraczek, bo to imię go najlepiej charakteryzowało... Rozpieszczony na max i domowy tyran, bo najpierw był malutki i chory, a potem uznał, że mu się należy Odpowiedz Link
pokraczna_kasia Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 15.08.06, 20:20 Fiona img347.imageshack.us/my.php?image=tmp2772kl0.jpg img113.imageshack.us/my.php?image=tmp8598vp3.jpg img111.imageshack.us/my.php?image=tmp9512gr2.jpg mikeszkamy w Warszawie Odpowiedz Link
misia007 Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 16.08.06, 11:23 Foina jest przecudna, bialy kot to moje marzenie ale jakos trafiaja sie inne kolorki. Odpowiedz Link
pokraczna_kasia Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 16.08.06, 11:56 Dzięki Moze i bialy sie trafi kiedys. Odpowiedz Link
supcik Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 20.08.06, 16:57 jestem tu od niedawna,juz pisalam na tym forum,ale pominelam ten watek.lepiej pozno niz wcalewiec sie dopisuje.mam na imie Ilona.jestem z Krakowa.mam 11letniego rosjanina Fiedia i 4miesiecznego Supcika tez rosyjski niebieski. Odpowiedz Link
mietowy_kot toruń 21.08.06, 12:37 Witam! Mam na imię Magda, mam pręgowanego kocurka Klemensa, we wrześniu skończy 5 lat Pozdrawiam! Odpowiedz Link
coffee1 Gdańsk 23.08.06, 09:22 Witajcie! Mój kot nazywa się Chester, choć wszyscy na niego mówią Czesiek. Ma osiem lat, jego futro jest piękne, szare, prążkowane. Pozdrawiam wszystkich kociarzy ) Odpowiedz Link
beata_wroc Gruby Bolek z Wrocławia 23.08.06, 12:27 Witam Mieszkam z nieco podpasionym (wynagradzam mu moją codzienną długą nieobecność) prawie 4-ro letnim kocurem Bolkiem. Szaro-białym. Poza tym do inwentarza zalicza się jeszcze kotka prawie 14-sto letnią Pchełkę (imię to błąd młodości) - musi mieszkać z rodzicami, bo nie odpowiada jej Wrocław (woli wieś i towarzystwo psów). pozdrawiam wszystkich!! Odpowiedz Link
foka1 Foka, Sigma i Pi 24.08.06, 14:43 Witam Jestem z W-wy, moje sierściuszki to koty: Sigma i Pi - wbrew pozorom samce , bracia, prawie 3 lata. Urodzone w piwnicy i przygarnięte - niby rasa europejska, ale z czymś rasowym spokrewnione bo są ogromne i dłuuuugie. Strasznie kochane i strasznie strachliwe. Jeden - do rany przyłóż, anielski charakter drugi - z trudnym charakterkiem. Obydwa kochane i rozpieszczone jak dzaidowskie bicze...... ) Pozdrawiam Odpowiedz Link
foka1 Warszawa 24.08.06, 14:45 Witam Jestem z W-wy, moje sierściuszki to koty: Sigma i Pi - wbrew pozorom samce ,bracia, prawie 3 lata. Urodzone w piwnicy i przygarnięte - niby rasa europejska, ale z czymś rasowym pokrewnione bo są ogromne i dłuuuugie. Strasznie kochane i strasznie strachliwe. Jeden - do rany przyłóż, anielski charakter drugi - z trudnym charakterkiem. Obydwa kochane i rozpieszczone jak dzaidowskie bicze...... ) Pozdrawiam Odpowiedz Link
dalija26 Detroit 05.09.06, 04:07 Witam tu Aga z Grzesiem.Mieszkamy w Warrem,malym miateczku kolo dteroit w usa.mamy dwa kotki.Titi (chlopczyk kolo roku) i Sisi (dziewczynka kolo 3 lat).nasza historia w innym watku.W Polsce jeszcze mamy Elmo ale zostal pod opieka moich rodzicow) Odpowiedz Link
marjanna1 Haarlem 09.09.06, 09:45 Witam. Mieszkam w Haarlem w Holandii. Mam siedmioletnia kotke, ktore calkiem niedawno sprowadzilam z Polski.) Odpowiedz Link
lucyna112 Re: Warszawa +Bonifacy 11.09.06, 15:49 Dopiero dziś sprawdziłam pocztę.Witamy razem z Bonifacym 14 tygodniowym kocurkiem znalezionym przez mojego syna w noc świętojańską Odpowiedz Link
nupik Re: Warszawa +Bonifacy 13.09.06, 20:43 no to i ja sie wpisuje. =Skład ekipy to: ja (aga), benoit (moj mąż szanowny cudzoziemski), wiktor (nasz 18miesieczny syn) i teraz najwazniejsze czyli kociska: Napsha 3 lata znajda, Pan krewetka (szukamy wciąż sensownego imienia) oceniony na 3 i pol miesiaca, znajda (historia ze spalonymi łapkami). wszytskich serdecznie pozdrawiamy Odpowiedz Link
miezekatze_78 Warszawa 13.09.06, 22:22 to i my się dopiszemy ) Agnieszka (to ja) i Anabel (moja urocza niespełna 4-letnia koteczka rasy rosyjskiej niebieskiej) I dopiszę jeszcze mojego najlepsiejszego, który tylko tak się droczy, że nie lubi kotów, a tak naprawdę to jest najlepszym funflem Any. ....... Morgen wirst du sein was du heute denkst ....... Byłam Daschą Odpowiedz Link