ania.bu Re: kot szuka domu... 19.07.06, 01:06 Witajcie, jestem tutaj nowa. Mieszkam w Szczecinie.Sprawa jest bardzo pilna.Popiołkowa ok. dwuletnia koteczka i jej sześciotygodniowy pasiasty synek szukają ludzi, którzy ich pokochają. Koteczka jest bardzo ufna i łagodna, a maleństwo uwielbia być na rękach ( natychmiast zasypia). Mieszkają teraz przy oknie piwnicznym, pod kratką, są dokarmiane przez dwie starsze panie.Nieszczęście polega na tym, ż w tym domu mieszka człowiek, który nienawidzi zwierząt, a zwłaszcza kotów.Już zdarzało się, żw wyciągał małego z kryjówki i zostawiał samego na chodniku ( w centrum miasta). Dzisiaj ok. 12 w nocy troje, podających się za pracowników ochrony środowiska(!), usiłowało wyciągnąć koty (mówili między sobą o zabiciu ich).Nie mam ich gdzie przechować, bo sama mam trzy koty i suczkę, a opiekunki też mają po kilka kotów w domach. Pomocy.Acha, kotki załatwiają się do kuwety (posiadają takową w swojej kryjówce).Moja komóra 693-491-749 Odpowiedz Link
misia007 Re: kot szuka domu... 19.07.06, 16:21 Aniu, spróbuj na forum Miau, oni tam bardzo prężnie pomagaja kotom w potrzebie. Odpowiedz Link
ania.bu Re: kot szuka domu... 20.07.06, 00:30 Dzięki za podpowiedź, ale już dałam ogłoszenie na MIAU i póki co cisza. Spróbuję zrobić zdjęcia i dołączę do ogłoszenia może pomoże. Odpowiedz Link
pluszowa Re: kot szuka domu... 20.07.06, 11:24 najlepiej zaloz watek o tym kocie na kociarni na miau i podnos go, pisz w nim. na miau jest mnostwo watkow o potrzebujacych kotach, trzeba wiec czesto podnosic swoj, zewby gdzies nie zaginla w gestwinie i nie spadl na trzecia lub dalsza strone Odpowiedz Link
pixie65 Domek potrzebny...HELP!!! Rudy.. 29.07.06, 21:49 zobacz ten wątek...proszę forum.miau.pl/viewtopic.php?p=1805038#1805038 Odpowiedz Link
ania.bu Re: kot szuka domu... 31.07.06, 14:52 Witam, chciałam jeszcze raz napisać o popiołkowej kotce i jej synku. Nie znalazły domu, a sytuacja staje się bardzo trudna. Padający deszcz zalewa im ich legowisko, mimo zabezpieczeń. Zdarza się też, że deszcz nie pada, a tam ktoś wlewa wodę. Było i tak, że wrzucane są tam niedopałki( o mały włos nie spaliły się). Nie mam już siły i niem jestem w stanie cały czas ich pilnować. Serce pęka z bezsilności. Kotka jest bardzo łagodna, a maluch odlowtowy. Mieszkam w Szczecinie. Pozdrawiam wszystkich kociarzy. Odpowiedz Link
muszka51 Re: kot szuka domu... 02.08.06, 11:43 Szukam domu dla małego czarnego kocurka. Jego matką jest szary pers a ojcem czarny dachowiec więc kotek ma ciekawą maść, w świetle czarno brązowe pręgi i futerko coraz dłuższe mu rośnie. Jest słodziutki, bardzo przyjazny do ludzi i naszego wilczura (z wzajemnością). Jego siostra już znalazła domek , ja niestety nie mogę go zatrzymać bo w domu robi się za duży zwierzyniec, mam jeszcze trzy inne koty i psa. podaję adres:krzysiek@e-medium.com.pl Odpowiedz Link
pixie65 Kociejstwo LUBLIN ale nie tylko... 02.08.06, 14:21 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=46247053&a=46247053 Odpowiedz Link
monyaa Warszawa - srebrzysta kotka Filona 21.08.06, 20:23 Jestem zmuszona oddać jednego z moich kocurów - 5letnią srebrzystą kotkę. Z różnych powodów, jeśli ktoś będzie zainteresowany, opowiem. Kotka jest zdrowa. Nie jest sterylizowana, długo nie miała kociaków, potem rodziła jak miała 3 i 4 lata, w tym roku znów nie miała dzieci. Dziwny przypadek, ale to okaz zdrowia. Choć chuda niemiłosiernie, to ma błyszczące futerko, czyste uszy, żadnych problemów z oczkami. Żywa, troszkę niezależna, ale uwielbia głaskanie po głowie, często przychodzi pod rękę i sama nadstawia się do głaskania. Mieszkała zawsze w domku jednorodzinnym, jest kotkiem wychodzącym na dwór. Swoje potrzeby załatwia tylko na dworze, raczej nie nadaje się do bloku. Nigdy nie zdarzyło jej się nabrudzić w domu. Jest towarzyska - co widać na zdjęciach w linkach - u mnie mieszka ze swoim wujkiem. ZAPEWNIĘ STERYLIZACJĘ, jeśli zajdzie taka potrzeba. DOWIOZĘ KOCURKĘ SAMOCHODEM nawet i 100km. Tu są zdjęcia Filony. <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=30029701&v=2&s=0">zdjęcia 1</a> <a href"https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=41087240&v=2&s=0">zdjęcia 2</a> Odpowiedz Link
monyaa Re: Warszawa - srebrzysta kotka Filona 21.08.06, 20:25 Coś nie wyszły mi linki, jeszcze raz próbuję tuzdjęcia i tu Odpowiedz Link
vicca 6 ślicznych kotków - Czeladź 01.09.06, 14:46 2 czarne 4 szare w tym jeden przecudny tygrysek z jasnym pyszczkiem! Będą do odbioru za ok 6-8tygodni Proszę chętnych o zgłaszanie się. Jutro zdjęcia! Pzdr Vicca Odpowiedz Link
aga-kocio a ja szukam kota... 01.09.06, 20:18 Problem w tym, że malutkiego.Otóż dojrzałam do trzeciej kociej duszy w domu.Niestety kocilla nr 1(5letnia, wysterylizowana kocica)ma odruchy agresywnego kocura-próby dokocenia były podejmowane kilkakrotnie i tylko raz zakończyły się sukcesem-ale nowy kocik znaleziony w smietniku miał ok 3 dni i podbił jej serce.Póxniejsze próby- totalna porażka uwieńczona dokoceniem większości znajomych.Po prostu jak coś samo jest w stanie leźć do jej miski nie ma szans w moim domu. Więc jeśli ktos słyszłaby o jakiejś maleńkiej kociej sierotce z okolic Białegostoku lub W-wy to chętnie. Odpowiedz Link
starawyjadaczka Trójmiasto mały czarny kotek 10.09.06, 17:24 Przybłąkał sie do mnie maly, czarny kotek. Nie wiem, ile może miec....3 miesiące? 4? Zabralam go do weterynarza, został odrobaczony i odpchlony. Kupiłam mu obrożę przeciw pchlom i w niej biega koło domu. Zrobiłam mu prowizoryczna budke pod schodami ale wiadomo, że zimy w niej nie przezyje. Kotek jest po przejściach, tzn. ma przepukline pourazową, ktos go prawdopodobnie kopnął w brzuch. Trzeba bedzie go operowac w niedługim czasie, inaczej umrze w męczarniach (skręt jelit) Niestety ja nie moge tego kota wziąc do domu, szukam dla niego dokmu, dowioze go na terenie Trójmiasta jesli tylko ktoś sie nim zaopiekuje. Kotek jest wyjatkowy, lgnie do nas jak żaden kot, jest małą przylepką. Zbliża sie zima, może znajdzie się ktos, kto przyjmie go do domu..? Odpowiedz Link
mada.d.n 2 kocurki - Warszawa (dowiozę wszędzie!!) 12.09.06, 14:04 mam do wydania 2 kocurki urodzone w połowie lipca '06. jeden szaro-bury, drugi szaro-brązowy, z białumi brzuszkami i skarpetkami. korzystają z kuwety, bardzo lubią się bawić zdjęć niestety nie posiadam zabrałam sie za pisanie, ale nadal mi się nie chce!! (magisterka) jeszcze dużo czasu... bardzo dużo... <Pyrda i Kajtek Odpowiedz Link
mada.d.n 2 kocurki - Warszawa (dowiozę wszędzie!!) 13.09.06, 11:24 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d85f22f2fe1886fb.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/608977012f2fccd5.html udało mi się pstryknąć fotki. jakość średnia, ale coś widać zainteresowanych proszę o zostawienie wiadomości na gazetowym mailu zabrałam sie za pisanie, ale nadal mi się nie chce!! (magisterka) jeszcze dużo czasu... bardzo dużo... <Pyrda i Kajtek Odpowiedz Link
asia_grzes 2 koty szukają domu-dziecko z astma!!! 18.09.06, 10:28 nasz prawie dwuletni synek jest alergikiem,ma atmę.szukamy juz od jakiegos czasu domu dla naszych kotów,ale nasze starania spełzły na niczym.moze tu znajdzie sie osoba(osoby) chetna wziac do siebie nasze koty.sa czyste,nigdy nie wychodzily na dwor,wykastrowane. dajcie im dom,prosze. bedziemy zmuszeni oddac je do schroniska a chcemy tego uniknąć.dziekujemy Odpowiedz Link
misia007 Re: 2 koty szukają domu-dziecko z astma!!! 18.09.06, 12:50 Asiu spróbuj na allegro, na Miau.Nie rezygnuj z szukania domu.Dla takich domowych kotow schronisko to śmierc.Naprawdę.Pomóc nie mogę bo mam juz trójke. Odpowiedz Link
andorka Kociaki słodziaki - zabieraj i kochaj :) 27.11.09, 16:30 Historia, której się domyślamy w związku z tą kocią rodzinką jest stara jak koci świat... Mama kotka, być może czasami wychodząca, zaciążyła, ale to przecież kłopot dla właścicieli. Koteczka wylądowała przed blokiem, dokarmiana przez dobrych ludzi jakoś się odnalazła w zimnej rzeczywistości, odchowała szóstkę ślicznych maluchów. Ponieważ za zgodą administracji korzystamy z pomieszczenia suszarni jako miejsca do „przechowywania” kotów (pierwotnie tylko dziczków po sterylkach, acz życie nam ten plan mocno zweryfikowało...) zostałyśmy poproszone o zajęcie się maluchami i mamą i tak naprawdę nie miałyśmy wyboru... Całe towarzystwo wylądowało u nas w klatkach. Mama Emma została wysterylizowana i trafiła do dobrego Domu Tymczasowego w Warszawie. Dwójka maluchów szybko znalazła domy stałe, a my zostałyśmy z czwórką dziewczynek, które rosną jak na drożdżach, jedzą za osiem i za tyle samo rozrabiają. Koteczki urodziły się ok 20 sierpnia 2009 r. mają więc trzy miesiące. Są odpchlone, dwukrotnie zaszczepione, odrobaczone i absolutnie zdrowe. Garną się do człowieka, mruczą przy głaskaniu i w ogóle są super. Doskonale wiedzą co to kuweta. Szukamy dla nich dobrych domów, które zadbają w przyszłości o sterylizację. Są w takim wieku, że nic im nie straszne, doskonale odnajdą się w domu z psem, lub innym kotem, przy oddaniu będzie podpisywana umowa adopcyjna. Kociaki są mocno ogłaszane w internecie i teraz zrobimy akcję ogłoszeń papierowych w sklepach, lecznicach i innych miejscach gdzie bywa wielu ludzi. Niestety odzew jest znikomy. Może tutaj, na forum znajdą swój dom? Kociaki przebywają w Łodzi, ale wiadomo, jeśli dobry domek znajdzie się w innej części Polski to i transport się zorganizuje. Kontakt w sprawie ich adopcji: Gośka: goska6@poczta.onet.pl tel: 603 117 913 Przedstawiam panienki: Pingwinka Esti: Ponieważ Esti trochę chorowała miała zrobione badania krwi i testy FELV/FIV „-” Kicia kocha człowieka, wzięta na kolana wtula się, udeptuje i mruczy, mruczy, mruczy... Ona mruczy właściwie cały czas - jak chodzi, jak się ją głaszcze, na stole u weterynarza. To bardzo miły kociak, prawdopodobnie będzie bardzo proludzka przylepką. Cała bura Eri: Najbardziej żywiołowa z kociaków, uwielbia zaspasy z siostrami i "miętoszenie" przez człowieka, głaskana pięknie mruczy. Wyrośnie z niej piękna, klasycznie bura kotka, która pewnie z wiekiem spoważnieje . Eli – z największą ilością białego: Niby zwykła kotka bura z białym, ale pyszczek ma malowniczo posrebrzany, śliczna kocia dama z niej wyrośnie. Bardzo zabawowa koteczka, rozrabia tak samo chętnie z siostrami jak i z człowiekiem, po prostu żywe sreberko. Emi – z mniejszą ilością białych dodatków niż siostra: Najbardziej ciapowata, taka "sierotka". Jednak to tylko pozory, pod burym anielskim futerkiem ukrywa się rogata dusza. Mimo, że kocha człowieka, już teraz potrafi wyrażać własne zdanie. Wyrośnie z niej piękna kotka z ugruntowanymi poglądami na świat. Kto pokocha śliczne koteczki? Odpowiedz Link
mrumru81 Gwizdek - czarny kot domowy Warszawa 30.09.06, 16:33 Czarny 8 miesięczny kot, wyrzucony z domu pilnie szuka kochającej koty rodziny. Kocur jest fantastyczny, pieszczoch, mądry, nie boi się psów - niektórych. Karmię go na warszawskiej Starówce. Koty z podwórka przegoniły go. Mieszka na trawniku, codziennie muszę go odganiać, bo po posiłku chce pójść ze mną do domu. Jestem zakocona i nie mogę go zabrać. Jest piękny i bardzo domowy. Gorąco namawiam na SUPER GWIZDKA. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=48618939 Odpowiedz Link
agnulka mały, rudo-biały kocurek do oddania-Wa-wa 10.10.06, 18:23 szukam domu dla 9- tygodniowego kocurka. Może byc do domu z ogrodem- w takim obecnie przebywa lub do mieszkania- korzysta z kuwety. Jest śliczny ale mam juz dwa kotki wiec nie moge go wziac. Niestety. Jestem z Warszawy i moge zapewnic transport (w bliskiej okolicy takze). Prosze pisac na adres mailowy, moge tez wysłac jego zdjecie. Odpowiedz Link
salma75 POZNAŃ - trikolorka Gia, 2m-ce 13.10.06, 12:38 Maleńka została znaleziona na ulicy ze świeżo odciętym (odgryzionym, odrąbanym??) ogonkiem . Została natychmiast przewieziona do weterynarza - kikutek zostal opatrzony, zaszyty....W tej chwili mała nie zauważa już w ogóle braku ogona - bryka jak szalona, za kilka dni zostaną usuniete szwy - kicia bedzie się szczyciła ślicznym puszystym króliczym ogonkiem Gia, bo takie imię dostała koteczka, to przepiękna tricolorka - marmurek z dodatkiem białego oraz rudości na mordce i łapkach. Umaszczona jest naprawdę niespotykanie, fantastycznie to wygląda. W parze z cudnym futerkiem idzie wspaniały charakter kotki. Sporo miałam już do czynienia z kotami, ale takiej przytulaski jeszcze nie spotkałam - wykorzystuje każdą okazję by wskoczyć na kolana, tuli się, mruczy głośno, jak tylko ujrzy człowieka na horyzoncie. Jest naprawdę wyjątkowym kotem. I zasługuje na wyjątkowy dom. Kto zaopiekuje się małym CUDEM NATURY???? Kontakt: salma75@gazeta.pl i tel. 608 841 641, gg 6628806 img108.imageshack.us/my.php?image=giaxvks2.jpg img175.imageshack.us/my.php?image=giate6.jpg img45.imageshack.us/my.php?image=gia2jw0.jpg img145.imageshack.us/my.php?image=giaxviiu7.jpg Odpowiedz Link
magsku 3 sliczne kotki oddam w dobre rece... 19.10.06, 10:00 Mam 3 sliczne male kotki do oddania. Sa zdrowe, czyste, przyjazne, bardzo ufne. Czarny z rudymi łatkami to kotek, popielaty z rudymi i białymi łatkami tez kotek, a trzecia popielata to kotka. Chce jak najszybciej je oddac komus zaufanemu, poniewaz moja suczka ma problem z zaakceptowaniem ich i nie chce zeby im zrobila krzywde.... Bede wdzieczna za kazda pomoc. Moje dane kontaktowe: mskubis10@wp.pl, gg 4206318, tel. 606411147 Jestem z Olkusza, wiec chetni z malopolskiego i slaskiego maja blisko, ale rowniez jest mozliwosc dostarczenia kotka do W-wy. Odpowiedz Link
magsku Re: 3 sliczne kotki oddam w dobre rece... 19.10.06, 14:44 dwa zdjecia w sygnaturce... Odpowiedz Link
magsku Re: 3 sliczne kotki oddam w dobre rece... 27.10.06, 10:01 2 kotki pojechaly do nowego wlasciciela, a trzeci tez mial z nimi jechac, ale nie udalo sie go zlapac... Odpowiedz Link
vicca 3 SZARE KOCURKI - ŚLĄSK 19.10.06, 15:31 szukają dobrego domu. Można je zobaczyć pod podanym linkiem www.aro.ltd.pl/koty/index.php Odpowiedz Link
siups 14 letnia kotka Warszawa 20.10.06, 17:07 Kotka jest piękna, czarno-biała, raczej spokona, pogodna, chociaż miewa prawdziwie kocie nastroje. Ma cukrzycę, trzeba jej codziennie podawać tabletkę antidiabu ( jest pod opieką weterynarza). Szukam dla niej ciepłego domu, potrafi być bardzo serdeczna. Niestety muszą ją wyprowadzić na stałe z mieszkania za względu na zdrowie mojego 2 miesięcznego synka. Sprawa jest naprawdę pilna! Zainteresowanych proszę o kontakt na maila siups@gazeta.pl Odpowiedz Link
gonia722 Kiara koteczka Warszawa 28.10.06, 13:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=50983723 Odpowiedz Link
ania_z_poddasza kocurek-łódź 04.11.06, 15:12 Szary pręgowany kocurek szuka domu. Ma 7 tygodni. Załatwia się do kuwetki. kontakt : 509234134 Odpowiedz Link
sylseb Łódź, mala koteczka 07.11.06, 11:58 www.allegro.pl/item140028493_mloda_zabawna_domowa_kotka_lodz.html Pomozcie znalezc dom dla koteczki, blakala sie na osiedlu, wyglada na to, ze ktos ja wyrzucil. Osoby, ktore sie nia zaopiekowaly, nie moga ja zostawic na dluzej, ja rowniez jestem zakocona w ramach swoich mozliwosci mieszkaniowych Kotka jest naprawde sliczna i bardzo bardzo mila. Wszystkie namiary sa w aukcji, ewentulanie prosze pisac do mnie, ale nie zawsze mam mozliwosc czestego dostepu do poczty. Odpowiedz Link
sylseb Re: Łódź, mala koteczka 21.11.06, 15:14 Niestety, kotka nadal szuka domu, prosze ludzi z Lodzi i okolic o pomoc. Kitunia jest naprawde strasznie fajna. -- Pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link
sylseb Re: Łódź, mala koteczka 20.12.06, 11:05 Podobno koteczka ma juz dom, nie wiem nic wiecej, ale bardzo sie ciesze -- Pozdrawiam Sylwia + 3 Odpowiedz Link
gosiuniaaaa 3 śliczne maluchy z Gliwic szukaja domku 20.11.06, 21:34 3 dwumiesięczne maluchy szukają schronienia przed zimą, dowóz do domku nowego właściciela gratis ;P Maluchy są przeurocze i rozbrykane, niestety nie zdają sobie sprawy jescze jaki czeka je los, gdy nie znajdą się ludzie z wielkimi kochającymi serduszkami, którzy podarują im ciepły kąt. Do wydania 2 kocurki ( szary i biało-szary) i 1 kotka ( biało-czarna). Więcej informacji wraz z fotkami wyślę na maila. Pozdrawiam Odpowiedz Link
pixie65 Re: 3 śliczne maluchy z Gliwic szukaja domku 21.11.06, 21:56 Duszka....szuka domu....Niebywale Spokojny Kot, a raczej Kotka...)) forum.miau.pl/viewtopic.php?t=52628 Odpowiedz Link
kriss67 Re: kot szuka domu... 06.12.06, 15:41 Szuka domu mały kociak. Wygląda tak: skeler.pl/kot.jpg Pomóżcie! Odpowiedz Link
kriss67 Re: kot szuka domu... 11.12.06, 10:44 Heeeejka, nikt na malucha nie reflektuje? Odpowiedz Link
pulpet17 kriss67 - kot szuka domu... 17.12.08, 21:27 kriss67 napisał: > Szuka domu mały kociak. > Wygląda tak: > > skeler.pl/kot.jpg > Pomóżcie! > > a daj tego kociaka obejrzeć...zareklamuj urodę Odpowiedz Link
iza_79 Zielona Gora 09.12.06, 14:55 Rece idzie zalamac. Pomozcie znalezc im dom. idz.zgora.pl/forum/viewtopic.php?t=884 Odpowiedz Link
kamilka7001 Lola szukam ciepłego domu-warszawa 20.04.09, 22:07 oddam kotka - dachowiec, samica, 2,5 miesiąca- wraz z wyprawką w dobre ręce. wiecej informacji gg 581851 Odpowiedz Link
slapcio Warszawa - szylkretka i 3 czarnuszki 17.09.09, 11:54 NA CITO szukam domów dla pieknej, ok. rocznej szylkretki i jej 3 1,5 m-cznych czarnych dzieciaczków!!!!!! W wiejskim domku rodziny szefa zjawiła się pod koniec koteczka, ewidentnie domowa, młodziutka szylkretka. Miła, miziasta. Zadekowała w stodole. Była w ciąży. Po dłuższym czasie udało mi się namówic szefa na złapanie i sterylkę aborcyjną - niestety miejscowy weterynarz odmówił, że to juz za późno niby itp. Pewnego dnia kotka zniknęła, pojawiła się po kilku dniach juz chudziutka. Nie udało sie odnaleźc miotu. Po kilku dniach dopiero przyniosła młode. 3 czarne kocięta, maja teraz ok 6-7 tygodni. Z tego domu wszyscy juz wyjechali, aż do wiosny bedzie stał pusty. Nikt kotów nie nakarmi, nie maja tam szans Szef się zgodził przywieźć je w ten weekend do Warszawy i przetrzymać przez jakieś 2 tygodnie, ale co potem? Jeden potencjalny dom sie wycofał, drugi sie waha... Ja w niedzielę wyjeżdżam służbowo i z jedniodniowymi przerwami jestem na delegacjach do połowy października. Obiecałam pomóc w znalezieniu domu kotom. Nie wiem, co z nimi bedzie jeśli sie nie uda. Szef ma psa, sam połowę czasu spedza na delegacjach (taka praca). Dobrze, ze podjął próbe uratowania kotów, wbrew rodzinie (tam) i mozliwościom (tu). To zapalony psiarz, kotów nigdy nie miał, nie zna, nie chciał mieć, nie lubi nawet (BO nie zna ). Mimo to chce im pomóc... Bardzo proszę o pomoc dla mamusi i jej dziecków. Płec bedzie wiadoma po weekendzie - jesli uda sie je złapać. One boja sie człowieka, a przebywaja na strychu starej stodoły grożącej zawaleniem przy próbie wejścia Jeśli ktos byłby chetny dać dom (nawet DT) podam namiary na mnie/szefa. A może jakies inne pomysły co zrobic? Mamy tylko kilka tygodni... mama: młode: Odpowiedz Link
nessie3 Trójmiasto półroczna kotka w cętki z rudym, słodka 30.01.07, 19:08 Szukam domu dla ślicznej półrocznej kotki. Pasiasta? Cętkowana? Z rudymi akcentami. Telefon komórkowy: 0-502970585 Odpowiedz Link
kai_30 2 kocurki i koteczka - Kołobrzeg 10.02.07, 16:49 Witam, Szukam domu dla kociaków - już podrośniętych, mają w tej chwili prawie pięć miesięcy. Koty są zaszczepione, odrobaczone, korzystające z kuwety. To skutek ucieczki mojej koty (wcześniej mieszkaliśmy w bloku, więc nie była sterylizowana, po przeprowadzce do domu z ogrodem wykorzystała otwarte okno i wróciła z przychówkiem). Nie oddałam ich nikomu do tej pory, bo na lokalne ogłoszenia odpowiadają zazwyczaj ludzie szukający "kota stodołowo-oborowego", a moje niunie są wychuchane, wypieszczone i po prostu nie mam serca ich oddać na podwórkową poniewierkę, schronisko tym bardziej nie wchodzi w grę. Było ich pięć, jednemu udało się znaleźć dobry dom, jeden może zostać z nami, ale wszystkich zatrzymać nie bardzo mogę Help, pliiiizzz, kociaki są naprawdę słodkie, "przytulalne" i mruczące rozkosznie - kocurki są tygrysie, koteczka czarno-biała. Fotki mogę wysłać mailem, bo imageshack coś mi nie chce ich załadować. Aha - mogę je dowieźć (tzn w promieniu kilkudziesięciu kilometrów). No i oczywiście tylko dobre, kociolubne ręce wchodzą w grę. A tu zdjęcia (z grudnia): img217.imageshack.us/img217/2416/kotki035ru6.jpg img230.imageshack.us/img230/1173/kotki036ti5.jpg img217.imageshack.us/img217/8042/kotyidzieci034bj3.jpg Odpowiedz Link
fiordilligi Re: 2 kocurki i koteczka - Kołobrzeg 11.02.07, 16:40 Hej. A skad jestes, Kai? Odpowiedz Link
fiordilligi Re: 2 kocurki i koteczka - Kołobrzeg 11.02.07, 16:41 sorki nie doczytalam . Moja siostra szuka kotka a te malenstwa sa bardzo ladne. Niestety trochę daleko Odpowiedz Link
kaira Re: kot szuka domu... 31.03.07, 20:30 Poszukuję domu dla kici, która obecnie ma około 1,5 roku. Jest kocią damą, wychowana w domu, nie zna podwórka, szczepiona, odrobaczana regularnie, cała czarna. Jestem z Gdańska i z powodu stwierdzonej alergii u Syna poszukuję przytulnego domu dla naszej Nuty. Tel. 601-790-225 Odpowiedz Link
schinella Re: kot szuka domu... Rodowodowy pers w Poznaniu 12.04.07, 21:38 Luc - rodowodowy pers po championach, 7 lat, arlekin apricot (bialo-morelowy), zdrowy, zadbany szuka nowego domu. Kuweta, koszyk do transpotu i inne gadzety w komplecie. Wlascicielka, ze wzgledu na podeszly wiek i stan zdrowia nie moze sie nim zajmowac i odda Luca w dobre rece. Zainteresowanych prosze o kontakt na flashstudio@wp.pl, bede mogla podac wiecej informacji oraz przeslac zdjecie. Odpowiedz Link
bez44 Kraków 02.05.07, 10:16 Cała czarna, zielonooka dwuletnia kotka szuka Domu i odpowiedzialnego człowieka. Kotka to typowa ... kotka Ma swój charakter i nie może być z innymi kotami w domu. NIe powinna wychodzić - chociaż ma na to wielką ochotę. Kotka jest u mnie w domu tymczasowym, a jest kotką z Cichego Kąta z Tarnowskich Gór. Więcej informacji o niej jest na stronie azyl.schronisko.net/adopcja4601-0.html a aktualne zdjęcia na stronie foto.onet.pl/2kvv9,giowiv0foiwg Jeśli ktoś chcialby śliczne mruczydlo - proszę o kontakt na bez44@op.pl Odpowiedz Link
misia007 Re: Kraków 02.05.07, 18:02 bez trzymam kciuki za domek,to wspaniale, ze ja przygarnęlas i ocalilas.Jest taka sliczna, .. jak mój Czarus. Odpowiedz Link
kirke18 Re: kuawsko-pomorskie 28.06.07, 09:01 malutki, czarny kocurek (około 1,5-2 miesiące), kuwetkowy, szuka domku, jest na tymczasie, może iść dodomu z psem lub innym kotem, na terenie województwa dowiozę... Odpowiedz Link