nann 10.04.07, 13:18 Czy Wasze koty tez _zawsze_ odpowiadaja Wam na kichniecie ? Moja normalnie musi mialknąc, gdy ktos z domownikow kichnie i to obojetnie czym jest w danej chwili zajeta Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iris101 Re: Na zdrowie ! 10.04.07, 22:16 hmmm, czasem miauknie, ale zawsze, jak mi leży na kolanach, popatrzy z takim wyrazem pyszczka, że az jej mówię-,no co kituniu, co? nic sie nie stało, już w porządku..'. straszne.. Odpowiedz Link
katikot Re: Na zdrowie ! 10.04.07, 22:20 Moja ucieka, jak się koło niej kichnie - ale z niej w ogóle jest straszny tchórz. Odpowiedz Link
kotapsota Re: Na zdrowie ! 10.04.07, 22:33 A moje trzy-zero reakcji. Niewychowane jakieś... Pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link
kejt35 Re: Na zdrowie ! 11.04.07, 09:29 Na kichnięcie Miniu nie odpowiada, ale ja często kaszlę ( alergia na roztocza kurzu) i wtedy przy każdym moim kaszlnięciu rozlega się takie cichutkie, rozpaczliwe "miiiiauuuu"))) a jak mam dłuższy atak kaszlu, to kocina już nie ma siły i pod koniec tylko grucha sobie )) zawsze mnie to rozczula Odpowiedz Link