misiagob 29.10.07, 22:09 Jak wyżej. Próbowałam parę razy, wypełniałam i wysyłałam formularz, a tu ni dostępu, ni potwierdzenia... Nie rozumiem. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barba50 Re: jak się zalogować na MIAU 29.10.07, 23:40 Nie bardzo wiem w czym rzecz, bo rejestracja jest bardzo prosta, potwierdzenie przychodzi na adres mailowy podany w zgłoszeniu... Jedyne co mi przychodzi do głowy to może nie zaznaczasz takiego pola NAD wyślij, co? Odpowiedz Link
magdaksp Re: jak się zalogować na MIAU 30.10.07, 00:25 ja tez troszke czekalma na teog maila aktywujacego Odpowiedz Link
misiagob Re: jak się zalogować na MIAU 30.10.07, 15:10 Dzięki Będę próbować jeszcze raz. Odpowiedz Link
ewa_anna2 Re: jak się zalogować na MIAU 30.10.07, 17:08 Ja się niedawno zalogowałam bez żadnego problemu. Może jeszcze nie wypełniłaś jakiejś rubryczki koniecznej do zalogowania? Słyszałam też, że czasem linki aktywacyjne trafiają do spamu. Mi się to nie zdarzyło, ale... Odpowiedz Link
salimis Re: jak się zalogować na MIAU 01.11.07, 10:19 Ja dwa dni temu zarejestrowałam się także bez żadnego problemu chociaż miesiąc temu próbowalam i się nie udało.Prawdopodobnie glownym powodem było to że na dole masz strzałeczkę i napis zaznacz tu czy coś w tym rodzaju.Za pierwszym razem tego nie zrobiłam chociaż wcisnęłam wyślij.Tym razem zaznaczyłam to małe pole i po kilku godzinach dostałam mail potwierdzający. Odpowiedz Link