aurelia76 16.07.08, 10:45 Jak miło się czyta taki wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=82113396&a=82113396 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annb Re: Mądre mamy:) 16.07.08, 10:55 szczegolnie ta pani trzy koty i niemowle taleksander 14.07.08, 11:56 Odpowiedz lady_goncik napisała: > Wiem jedno - nei oddam moich kotów i już! Zaryzykuję zdrowie i życie dziecka, bo bardziej kocham koty niż je...tak? Odpowiedz Link
stary_gruby_kot Re: Mądre mamy:) 16.07.08, 11:02 fajny watek, az sie wpisalam a ta pani cytowana przez Annb jest jak moja byla tesciowa - ona do tej pory wygaduje takie glupoty, najbardziej lubie teksty, ze kot nas w koncu w nocy zagryzie hehe Odpowiedz Link
biljana Re: Mądre mamy:) 16.07.08, 11:18 stary_gruby_kot napisała: > a ta pani cytowana przez Annb jest jak moja byla tesciowa - nie chce cie martwic, ale to jest cały czas twoja tesciowa i zawsze będzie. podobno nie ma zostaje się byłą tesciowa, nawet jak sie sytuacja zmienia tesciowa ma sie do grobowej deski (heheh swojej lub jej)) wybaczcie ten offtopic ale troche mi dzis odbija Odpowiedz Link
stary_gruby_kot Re: Mądre mamy:) 16.07.08, 11:30 nie! hehe az mnie dreszcz przeszedl. ja w to nie wierze. to jest ex tesciowa i juz bo to by znaczylo ze jak np. czlowiek wyjdzie za maz 2 razy to ma... 2 tesciowe. a to juz by byla trauma Odpowiedz Link
biljana Re: Mądre mamy:) 16.07.08, 11:32 stary_gruby_kot napisała: > bo to by znaczylo ze jak np. czlowiek wyjdzie za maz 2 razy to ma... > 2 tesciowe. a to juz by byla trauma no, to własnie dokładnie tak jest!!!! sędzia manowska nam to na zajęciach z kpc tłumaczyła ))) Odpowiedz Link
annb Re: Mądre mamy:) 16.07.08, 11:33 biliana nam zaraz to wylozy a co do nocnego mordowania to moje wola inne rozrywki typu ciamkanie kociooklady sprawdzanie czy spi sprawdzanie czy nadal spi po sprawdzaniu sptrawdzanie ze niemozliwe ze ona nadal spi po sprawdzaniu sprawdzania ojej ona nie spi nie spisz to fajnie jestesmy glodni no to co ze 4 chodz jest fajnie nie ona znowu chce spac ciumkanie Odpowiedz Link
kotbert Re: Mądre mamy:) 16.07.08, 16:40 Bardzo piękne Czy mogę zacytować na moim blogu? Odpowiedz Link