boccadirosa 01.11.04, 22:23 UWAGA UWAGA!!! Polskie Radio BIS: CZAT POLIGLOTÓW, włoskie wydanie Każdy wtorek od 9.00 do 11.00 Można słuchać przez internet: www.radio.com.pl/bis i tu cliccare na słuchaj w internecie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kmorawska Re: WŁOSKA AUDYCJA W POLSKIM RADIU!!!!! 11.11.04, 15:35 to może być całkiem interesuące postaram się posłuchać w najblliższy wtorek Odpowiedz Link
roza1005 Re: WŁOSKA AUDYCJA W POLSKIM RADIU!!!!! 11.11.04, 20:22 W zeszlym roku ta audycja byla powtarzana w godzinach nocnych - okolo 24-tej. Niestety ostatnio nie bylo.Czy nie wiecie, czy jeszcze ja powtarzaja i kiedy? Niestety nie mam mozliwosci sluchac radia we wtorek rano.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
italiano2407 Re: WŁOSKA AUDYCJA W POLSKIM RADIU!!!!! 12.11.04, 19:58 Niestety rozo1050 :( Audycja ta kest nadawana tylko i wyłącznie raz w tygodniu o godzinie 9:00. JA w wakacje słuchałem, no ale teraz jestem w szkole w tych godzinach no i nie mogę jej słuchać niestety.W zeszłym roku w ogóle czat poliglotów nadawany był wieczorem, a teraz...? Pozostaje nam jeszcze "Continental breakfast" czyli specj.wydanie czata poliglotów w soboty o 9:00 :D Od czasu do czasu zwloką tam też kogoś z Włoch. Saluto :* Odpowiedz Link
roza1005 Re: WŁOSKA AUDYCJA W POLSKIM RADIU!!!!! 12.11.04, 23:42 Ojej, to szkoda, bardzo zaluje. W zeszlym roku zawsze sluchalam o 24-tej. Milo bylo posluchac tak przed snem. Dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link